20

Анонимен

преди 1 година

До 18 Ядеш продукт за 18 лв., не е кашкавал.

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Служебните колко пари наляхте в таканаречените бизнеси в БГ.

18

Има резултат,

преди 1 година

всички цени са още нагоре

17

Анонимен

преди 1 година

Когато банките започнат да дават положителни лихви , това ще успокои пазара . Целия свят го направи , тук още тормозят хората

16

Анонимен

преди 1 година

Ние се организирахме и не влизахме във вериги през целия февруари , Сега се уговаряме да удължим и март месец .Не сме голяма група около 48 човека , но все е нещо

15

До Зозо 13

преди 1 година

Със семейството ми си купуваме млечни продукти от фирмен магазин на млекарница. Кашкавалът е 18-19 лв/кг. Сиренето също е в пъти по-евтино от останалите магазини, че и по-хубаво. Също не е евтино и най-вероятно и там има схемички с разреждане и прочие, но си остава по-хубаво и по-евтино, особено от веригите. Трябва просто да спре да ни мързи като народ (включвам и себе си тук) и да си търсим местни производители, които не са тарикати (по-дребните риби). Тогава всичко ще си дойде на мястото.

14

Morski

преди 1 година

Работата на държавата е да регулира пазара според иконимиката и инфлацията!Сега е абсолютно наложително ДЪРЖАВАТА ДА СИ ВЛЕЗЕ В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА,а не да ми говорят радевите мишоци ,че"повече промоции "щяло да има!АБЕ ЛЕВЧО,А КАТО НЯМА ПРОМОЦИИ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?РАДЕФ МНОГО НЕКАДЪРНОСТ И КОРУПЦИЯ НИ ДОКАРА ТВОЕТО ЮМРУЧЕ!Всички гласували за този изтребител на България са виновни за състоянието сега.Децата и внуците ни ще плащат заемите вземани всяка седмица от радевите служебници,службогонци!

13

Има ефект

преди 1 година

Имае ефект, но да не е временен. Вижте каталога на Кауфланд за тази седмица - има прясно мляко 3 за 2 - излиза 1.30 лв., леща на -50%, Олио на 2.99. Още натиск им трябва за троайно сваляне на цените.

12

профи

преди 1 година

Държавата нямало да води битки със спекулантите. Държавата - това са хората в нея. Като са некачествени и държавата е скапана. Слава Богу, България все още е нормална страна , а не зомбирана.

11

Зозо

преди 1 година

Има таратанци. Кашкавала е 36лв. килото :)))))))))))))))))))))))))))

10

До8

преди 1 година

Абе да те питам,след като държавата наля десетима милиарда лева субсидия на бизнеса,ти какво разбра от това?Нещо да са понамалили с щавенето на потребителите или......?България е с процент инфлация какъвто не се наблюдава в ЕС,хранителните стоки които ни се предлага вече започнаха да превишават по цени техните аналози е ЕС!

9

Да, има

преди 1 година

Да, цените са си пак високи, но е отчетена дейност.

8

Анонимен

преди 1 година

Въпреки мерките

7

Хипер мерки

преди 1 година

Когато не са взети необходимите мерки преди 20 години или преди три години, последствията са непредотвратими.

6

Анонимен

преди 1 година

Аз само да припомня, че в края на този месец изтича компенсацията за промишления ток на предприятията и от следващия месец токът за тях ще скочи между 2 и 3 ПЪТИ!!! В момента компенсацията е за ток над 200 лв/MWh, а той реално се движи между 400 и 600... Тъй като медиите явно не ги интересува това, искам да кажа, че заради това ни очаква много сериозна допълнителна инфлация след 1-2 месеца!!!!

5

Що мълчите

преди 1 година

Изтезават Българи в град Бобов дол чрез полицаи и роми!

4

Анонимен

преди 1 година

Не че пазарувам често по обикновени магазини (ядем отбрана фермерска храна и почти всичко поръчваме онлайн или собствено производство), но се налага чат-пат да се вземе нещо. Цените наиситна са много надолу. Например- немско масло 3.50. Олио първа преса- 3.10.

3

Анонимен

преди 1 година

ама вие не разбрахте ли че по-високи цени = по-високо ддс

2

Айде! Засичам с

преди 1 година

колко ще скочат цените докато ги борите!

1

Анонимен

преди 1 година

Има дръжки...