19

Анонимен

преди 1 година

Не необходимо, Вики, не е необходимо да се внимава с моите вдъхновения, както ги нарекохте. Тези вдъхновения не са заплаха за никого. Но и феминистки манипулации и бълвочи няма да търпя без значение от кого идват ( президент, жена или оказармен мъж ) или в какво обкръжение ми се натрапват ( тясна среда, обществен митинг или "световни" сексиски празници ).

18

Вики

преди 1 година

Ти нали си със слаби ангели лесно се вдъхновяваш от дамите. С твоите вдъхновения трябва много да се внимава

17

Анонимен

преди 1 година

Аз ще радвам на празника на половината от човечеството, само защото то било с дупки между краката. Да не съм имал право на избор на пола си? Какво си въобразявате бе, принцеси, че ще паса трева като Дон Кихот цял живот ли?

16

Анонимен

преди 1 година

Официалните бракове в Русия са се увеличили в пъти по време на "частичната мобилизация". Става въпрос за неофициално съжителство, които и излязло но светло, за да може принцесата да получи пари при осакатяване или загуба на нейния "кавалер". Само че аз няма повече да слугувам по такъв унизителен начин на Нейно превъзходителство Дулцинея. Плюя на техния сексиски празник и толкова.

15

Анонимен

преди 1 година

XX, вече съм си я направил тази равносметка, за която говориш. И поради това няма да търпя повече да бъда разиграван от жени. Ако вземеш списъка със забранените за жени професии - това е официален документ, - ти също ще си я направиш. Докато в украинските окопи продължават да *** само мъже като мухи, а принцесите се правят на военни кореспонденти, които дори не са си свалили и маникюра, за мен нещата са ясни.

14

хх

преди 1 година

Защо не си направите безпристрастана равносметка какво стана след нахлуването на жените във властта?

13

Анонимен

преди 1 година

Коментар 17 беше изрязан, нали. Не ви ли и приятно, жени. Много се радвам. Но аз и роби на държавата ще ви направя, ако имам власт - наборни войници имам предвид. Да видим как 1.50 заплата на месец ще допринесе за по-високите ви пенсии. Вас миньори не могат да ви назначават, вие с манганови соли и живачни пари не можело да работите, доменните пещи не били за вас...

12

Анонимен

преди 1 година

Вече не закъсняха и първите сутрешни коментари как отпуската по майчинство е причина за по-ниските им пенсии. А по-ранното им пенсиониране с цели пет години по времето на Соца - остатъците от тази практика са налице и до днес - не е ли причина за по ниските им пенсии? Бяха се самозабравили от законни привилегии и защити! Добре, Жена, ела на петролната сонда в Мексиканския залив и ще получаваш както висока заплата, така и малко по-заслужена категоризация на труда си за ранно пенсиониране.

11

Анонимен

преди 1 година

Радееев, не ми се прави на джендърмен и коцкар! Докато дремеше на магарешките кушии в Асково , по ТВ имаше репортаж как се поготвят в Румъния за земетресение 8 ст. ....... ко ще кажеш? чувайУйо нали...дреме му на "радевия" баш на 8 март

10

Радев кажи си

преди 1 година

Радев да каже за изтезанията с честоти от мутри близки до Борисов и Гешев !

9

Анонимен

преди 1 година

хуба работа ама радева - що не поздравява мъжете на техния празник - а?

8

хюго капет

преди 1 година

"Да вдъхновявате с достойнство и обаяние..." Зеленият чорап пак е творил. Цяла нощ ли си блъска главата над тази крилата мисъл, г-н президент?

7

Ива

преди 1 година

В момента поздравява жените, а вие коментарате политическите му действия. Благодаря, г-н президент за поздрава!

6

Нешка

преди 1 година

Радев е национален позор! Човек на който мозъка му е в Техеран, а топките са му в Кремъл. Всички го презират в БГ: жени, мъже, деца и домашни любимци даже!

5

Анонимен

преди 1 година

Това е най-смешното в българската политика от 1878 г . досега!

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя Лицемерен ПРОВАЛ има наглостта и поздрави да отправя? Честит Празник Дами

3

8 март

преди 1 година

Може и по едно цветенце да им подари, вместо да пише пожелания. С генерали като него и другите от партиините лидери, изобщо не се учудвам, че България прави избори след избори.

2

IQ 3.14

преди 1 година

"и носете по малко от 44 номер че ми се взема тока да реда обуща по щандовете"

1

Анонимен

преди 1 година

а той да продължава да обаява нас, турските геьове, със силните си юмруци и лицевите опори!