62

Анонимен

преди 1 година

Не съм либерал,но казвам силно Д0ЛУ M0HУMEНTA HA 0KУПAЦИ0HHATA ЧEPBEHA APMИЯ!

61

Анонимен

преди 1 година

Тъй като днес БГ забраняват думата М О Ч А, казвам силно ДОЛУ M0HУMУMEНTA HA 0KУПAЦИ0HHATA ЧEPBEHA APMИЯ!

60

Анонимен

преди 1 година

Бате каквото и да каже го прави с намигване като един цар Борис Трети и е хлъзгав! Киро- напротив праволинеен до глупост иконоборец наистина ще тръгне да се бори с паметници, руснаци и прочие негови детски фетиши и канадски имигрантски кошмари и комплекси. За щастие канадците не си познават народа, а може и да го познават, но не българския...

59

Малко за политика

преди 1 година

Преди да решим за коя партия да гласуваме трябва да решим какви са приоритетните задачи пред България. А те са: борба с корупцията, овладяване на инфлацията и съдебна реформа, развитие на икономиката. Всичко останало; русофилство/русофобство, за/против ЕС, за/против НАТО, за/против оръжие за Украйна, не че не е важно, но не може да бъде приоритет. Първо трябва да си оправим държавата.

58

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ е най зле.

57

Анонимен

преди 1 година

Харесвам класическия 19 век на западния свят, но днес той буди подозрения за расистко и евроцентристко общества.Изобщо всичко, което харесвахме на западния свят сега е поставено пред критика и преследване.Изхвърлено е всичко негово и културно, за да се настанят ислямисти, хомсексуалисти, чернокожи и третополови.Е аз такъв запад не знам в историята.

56

Анонимен

преди 1 година

Например, аз се радвам и почитам християнските корени на западния свят и готиката.Но днес джендърите му викат чудовищно варварство.Аз харесвам великите географски открития, но днес на запад като видят статуя на Колумб я събарят.

55

Анонимен

преди 1 година

Този познава колкото и дневния ми хороскоп.

54

Анонимен

преди 1 година

Кое е запад днес?Винаги съм се питал.Преди 20 г знаех кое е запад, защото още джендърите не бяха бръкнали в съзнанието на хората.Аз на това , което му викам запад и му се радвам, сега на запад викат, че е империалистко, неололиниално, сексистко, расистко и тн.

53

Как

преди 1 година

Първане, как ще реши БСП управленския формат с 7%? Дори да сложим и ДПС с техните 13%, общо са около 20%. Слагаме и ГЕРБ с техните около 25%, стават 45%. Т.е. ще са на кантар за 121 гласа в НС, което е супер нестабилно. А отвън ще са Възраждане и ДБ/ПП, които имат доста радикални симпатизанти (те водиха протестите срещу Бойко), т.е. ще има много потенциални поразии. Освен това Борисов не иска да управлява без ДБ/ПП, защото просто от Посолството не му позволяват... Вече го привикваха няколко пъти

52

Анонимен

преди 1 година

Първанчо, няма избори, преди които да не си се изложил, ето и сега го правиш. Българското общество е про-западно в мнозинството си, стига лъга платен от изтока!!! Едни жалки 20-тина % са русофилите у нас и на тези избори отново ще се види това.

51

Само Възраждане

преди 1 година

Да се молим Русия да нападне България, да ни завземе и да станем руснаци. Гласувам за Възраждане.

50

Анонимен

преди 1 година

Време е за коалиция Русия анти зпаданите неолиберални глупости.БСП,Възраждане, Атака.Да се стягат русофилите , които са 70% от населението и да гони костовистите и мутрите.Стига вече лъжи.

49

Към ФАШИЗЪМ

преди 1 година

..у България---‐ НИКОГА не е имало такова нещо---САМО НИЕ СИ СПАСИХМЕ ЕВРЕИТЕ!!!!

48

Анти Тяло

преди 1 година

Който руши паметници изградени в памет за победата на фаши3ма... какъв е?

47

до 57 от Свобода

преди 1 година

Там е въпроса, че Ираждане, не са никакви патриоти или русофили. Те са жадни за власт, нереализирали се чичковци, които използват вълната.

46

Бутай паметника бе

преди 1 година

....ЗАПОЧНА МАЙДАН И В ГРУЗИЯ...само ние се шунгьосваме с тия РАШИСТИ..

45

Анонимен

преди 1 година

САЩ разглеждат разполагането на ракети въздух-въздух на украински самолети МиГ. Трябва да се преодолеят някои технически трудности. САЩ преодоляват техническите трудности, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

44

Сандо

преди 1 година

абе имаше едно викаха България на три морета, както дочувам вече до атлантика сме на път да стигнем

43

Свобода

преди 1 година

Аз пък съм Русофил и против еврото и пак ще гласувам за ПП + ДБ. Видях листите на Израздане, не е възможно слески побойници да ме управляват.