53

Милионер

преди 1 година

Когато не им подсказвах на студентките, те не смееха да преписват. Но пък, някои от студентите си вадеха пищовите. МИРКОВИЧ ме наказа със забележка, че не съм ги хващал докато преписват. НО ПЪК аз не съм им бил нито ПЪДАР, нито пък охранител. Като тези от БНБ-то. Ще ми разправят нещата от Стокознанието и от икономиките, когато имат повече пари от мен. А пък, това едва ли ще стане скоро. ВАСИЛКАТА. МЛАДАТА НЕВЕСТА.

52

Анонимен

преди 1 година

Какви празници са ви в главата? Аз не помня празник да съм празнувала. Това е за тия дето са си навили на харча и се чудят как да се разнообразят. За останалите кошмарен ден, навалициЦял ден ги гледам наконтени скумрии, от държавния сектор с мазни и доволни физиономии разнасят букети. За тях явно има бонуси и банкети.

51

Българин

преди 1 година

Аха, Кожухаров им пишеше двойките, а не аз. След 1-2 г., започнах да го разбирам защо. Изобщо не е лесно да си ректор. Особено на бъдещи икономисти. Разбирам го и г-н МИРКОВИЧ. Той сигурно вече е пенсионер, но аз не съм. А и продължавам да си увеличавам активите. Както и даси броя парите по време на избори. КАМЕН, изобщо не е Воденичаров, А просто МИРКОВИЧ. ЩЕ ГО СОМЕЛИМ ЖИТОТО. Ние знаем как се правят тези неща.

50

На гости

преди 1 година

ВОДЕНИЧАРЮ. Със зърнените храни си ги започвах упражненията в първата част на Стокознанието. А пък, през следващия втори семестър ги започвах със Стъкрлата и изделията от стъкло. Но, това беше преди години, когато бях млад. Сега си имам внучка, която ще я направя милионерка. Но само, ако ме слуша когато порасне. Красавица е, въпреки че още е малка.

49

Милионер

преди 1 година

Ако сегашният ректор на УННС-то ме покани, ще им изнеса няколко лекции на студентите. За бизнеса, парите, активите и приятелствата. Но пък, поканените лектори НИКОГА НЕ учат когото и да било БЕЗПЛАТНО.

48

Певец, от народните

преди 1 година

Понякога се чудех, с какво съм по-добър от тях, за да ги уча. Опитвах с добро, тогава и те бяха добри. Когато не ставаше по този начин, просто обръщах проклетата страна на характера си. Тогава пък, те започваха да пищят. Но все пак си мисля, че продължават да ме уважават и помнят. Дори и след толкова много г. ВЪЗМОЖНО Е И ДА ГРЕША, НО ЕДВА ЛИ. Сега те са едни от най-добрите български търговци и БИЗНЕСМЕНИ. Просто, защото са се учили от един добър човек като мен.

47

Българин

преди 1 година

С благодарност към някогашните ми студенти и студентки от специалността "Икономика на търговията". От УНСС. Както и на всички, на които съм им водил упражненията по стокознание. Но пък, аз ще го поведо хорото, около езерото в Дружба. Там живея от почти 30 г., там имам много приятели, които също са играджии като мен. Но пък, аз ги разбирам парите и финансите повече от тях. Бях много як главен асистент. А пък сега съм още по-як бизнесмен. Над 100-те съм.

46

Икономист

преди 1 година

Много се страхуваха от мен. Въпреки, че в първите години им подсказвах на изпитите. Но пък те, си признаваха на Кожухаров, че им е лесно, защото асистентите му им подсказваме. Имало едно време една такава катедра. Както и една партия, която наричам стотинка. А именно, тази на бившите куки от ДС и членове на БКП-то на другаря им от Правец. Честита 2023 г. Със СТОЙНЕТО.

45

Милионер

преди 1 година

Преди много г. им преподавах Стокознанието на тогавашните студенти и студентки от УНСС. Още тогава знаех, че им е доста трудно, но пък и на мен изобщо не ми беше лесно, докато ги учех. Когато човек като мен е специализирал в САЩ, съвсем разбираемо е да му е било трудно да слиза до нивото на БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯТА. А те си ми бяха любими. Тези, тогавашните студенти. Още помня имената им на повечето от ТЯХ. ТЪРГОВЦИТЕ СА ПРАВИ. ТАКА СЪМ ГИ УЧИЛ. А пък, упражненията ми си започвах със зърнените.

44

report

преди 1 година

за подарък на жената и го слагах на устата и сосчето там

43

Факт

преди 1 година

Една жена се интересува само от пари...да знам, че звучи долно, но е факт. Каквото и да ви говори, на колкото и сложна да се прави...тя иска смао и единсвено пари !

42

Анонимен

преди 1 година

днеска е чехльов ден - всички мъже са подтискани от жените да им подаряват букети и подаръци - браво ЖЕНО натисни тоз чехъл неден връз Мъжа

41

Инженер - химик

преди 1 година

УНСС-то отдавна е в миналото на живота и трудовата ми кариера. Там намерих работа в трудните години след деноминацията на левчетата от правителството на Костов. А това беше преди повече от 20 г. Сега си броя активите и ги управлявам АКТИВНО. Тогавашният ректор КАМЕН МИРКОВИЧ също знаеше къде ми е силата. В химиите, а те са толкова много, колкото и активите ми. Специални поздрави за икономистките, на които им е връчвал дипломите.

40

Ефрейтор, 2023

преди 1 година

Воденичарю, БРЕ ДЕРМЕНДЖИЬО. Все пак, българските ги знам доста по-добре от чалгаджейските на учиндолския. И той сигурно ще става почетен, като този на ДПС-то, когото го убиха техните си политици. Така са си нещата с продажниците като тях. Дори и да са политици. При това от моралните победители от Герб или другите зависими от специалните служби на България. СПЕЦЕАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ, ШОФЬОРКИТЕ. От Българията и особено за тези от ж. к.-то Дружба в Софията.

39

УНСС

преди 1 година

Гледам ги днеска по улиците, одят навели глави мъжете...излагат с некви цветя накупили....жалка картинка...подтиснати мъже, арчат малкото пари които имат, за да угодят на злите ''жени''

38

Въпросче?

преди 1 година

В българия има ли останали ''ДАМИ'' ?

37

Елена

преди 1 година

Мен ми писна с тези цветя...слагай във вази, те увехват и ми заемат място....искам пари! КЕШ ! Сухо ! Капиш мъжленца?

36

Промяната

преди 1 година

С певиците, а може и с Райко Кирилов или с Мирослав Тошев. Но само, когато са солисти, и без оркестрите и музикалните им приятели. Особено с тази за МАНАСТИРЕТЕ, белите. Може и с тези за Имала майката или пък с Морния сокол. Може и някоя друга да им изпея. Като например, тази за Градил Илията килията. ЛЕНЧЕТО.

35

Певец, от народните

преди 1 година

Поздравявам жените на Българията с великолепните песни на Владо Марков. А и особено приятелките ми от фейсбука. Нищо, че е починал. Песните му са живи, както и аз. Има ги в профила ми. Ще се надпявам с живите, българските певици. С такива като Галена, Преслава, но не и с г-жа БОТЕВА. Особено пък за СТОЙНЕТО. Когато тя ги запее, аз просто ще си я слушам. ЖИТОТО. Ще го смелиме.

34

Един с Една

преди 1 година

''Честит празник мили дами'' леле-мале......капе оливия направо ......нито са мили, а са толкова далече от там, тези ботоксирани и чалганизирани бг ''дами'' , че просто неам думи.