78

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ШИШКОВ СЛУЖЕБЕН АГИТИРА ЗА ШАРЛАТАНИТЕ ШИШКОВ СПРИ С МАНИПУЛИРАНЕТО СЛУЖЕБЕН СИ НАЗНАЧЕН СИ

77

бай Киро

преди 1 година

Тиквун каза във Враца че нищо не разбираш Шишков

76

Анонимен

преди 1 година

Така строят ГЕРБ! Няколко години и отново ремонт, все пак нашите фирми трябва да се хранят. Българи, бъдете умни и внимавайте за кого ще гласувате на 2 април!

75

перко

преди 1 година

За 7-8 години жиище ства за ремонт, та камо ли магистрала! В нормалните страни такива ремонти на магистралите се правят на 6-7години, а ние иксаме да са вечни!

74

Фуфуфу

преди 1 година

Магистралите в Германия имат 30-40 години живот, а менте-магистралите на Боко Шкафа издържаха 6-8 години!

73

Мдааа

преди 1 година

Селяците се радвали на калпавите шосета, които обръчите на герб построиха, защото не са виждали в живота си истинска магистрала! Простият и необразован материал лесно се лъже и манипулира!

72

Истината

преди 1 година

То това, което построи Боко, не са никакви магистрали, а междуградски път 2-ра категория. Вие магистрала виждали ли сте?

71

ГЕРБ са шарлатаните!

преди 1 година

Държавният контрол по времето на управлението на ГЕРБ беше занижен, затова сега берем гнили продове след потресаващите кражби и корупция.

70

Анонимен

преди 1 година

До 75. Повтаряш като папагал на Борисов тъпите "опорки" - ами те какво били направили. Кои те бре? Служебното правителство ли? Служебното правителство е особен вид правителство, то е временно! Срокът му на работа е 2-3 месеца, докато се направят избори. Какво исщаш да направят? Да управляват като Борисов 12 години, да имат милиарди бюджет, и още толкова от ЕС и ще направят много повече от него. България не е бедна държава, а ограбена!

69

Възмутен

преди 1 година

Боко унищожи страната ни! Мизерия и разруха навсякъде! България не е само София!

68

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е тези 2 години при кой отидоха парите за поддръжка и ремонт понеже нищо не е пипнато, къде са парите Шишков?

67

Анонимен

преди 1 година

До РеалносттаИ защо вие за две години не използвахте от тези смеси да построите поне един километър път, кое ви попречи да работите по стандарта на западните държави?

66

Анонимен

преди 1 година

До КОЙВ ръцете на Кирил Петков и ПП са отишли милиони от пътищата.

65

Анонимен

преди 1 година

Шишо-Бакшишо, покажи ни твоите построени магистрали? Да се критикува и взимат проби е лесно!

64

Анонимен

преди 1 година

До КОЙ - Е, как КОЙ? КОЙ? Алибаба и 40-те разбойника! Всички тия що седят във втората сграда на НДК са се облажили, во главе с Банкинския Бандит

63

Анонимен

преди 1 година

До Те това е - Ша загуби изборите Бойко тоя път )))

62

КОЙ

преди 1 година

От магистралите на герб са спестени сериозно количество материали, това означава, че милиони са отишли в нечии ръце. В чии се пита народът?!

61

Те това е

преди 1 година

Боко Шкафа се оцапа яко с калпавите магистрали.

60

Реалността

преди 1 година

В западните държави бетонните настилки се изработват от сортирана минерална смес и цимент като свързващо вещество. Бетонните настилки се използват за предпочитане на пътища с високо натоварване, като магистрали. Те са много издръжливи и могат да издържат от 30 до 40 години! У нас издържат 5 години! Направете си сметка за нашето качество на асфалтиране!

59

Новият Рашков...

преди 1 година

Този все повече ми прилича на Рашков преди изборите миналата година... не знам защо, но такава предизборна кампания на двама министри не сме виждали отдавна :-)