12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Във Франция ,демократите отново проливат кръв ,свистят палки ,коне мачкат хората , газ се пръска по протестиращите ,летят линейки пълни с пребити и окървавени мъже и жени .Демократично ,нали ?

11

Анонимен

преди 1 година

Ами ще бачкат две години повече, няма мърдане. Напълниха си държавата с пришълци и сега трябва някой да работи, за да ги издържа.

10

Баба Гина

преди 1 година

Евроеничарите в евро парламента няма да протестират. Гласували са си по 200 000 евро пенсия на калпак на година. Скандално е, че не ги линнчуват хората, които трябва да работят още и още за да им изплащат лукса. Дори брекзит споразумението имаше важна клауза за брюксрлските пенсии като разход, който англичаните трябва да продължат да плащат десетилетия напред

9

Анонимен

преди 1 година

Добротата и помощите от страна на ЕС са за сметка на Евопейския работник и данаколатец! Винаги! Европейците ще работят и до 80 години ако трябва, за да обезпечат финансово решенията на Европарламента в Брюксел..

8

Анонимен

преди 1 година

Аз имам приятели в Франция. Те са наистина бесни. Казват: Цял живот работя за държавата, с надеждата, че като стана на 60 ще си получа парите за този труд и ще си гледам живота... Но сега виждам как парите ми отиват за танкове за Украйна, отиват за къща на Афганистанеца, отиват за училището на децата на Сириеца бягащ от война.. И правителството ми казва, много съжеляваме, но ще трябва да поработиш още 10 години за да си получуш заалужената пенсия..

7

До руский окупант

преди 1 година

Беше 45 за мъжете и 40 за жените. Лично аз си пенсионирах на 41 от армията и вече 40 години получавам пенсия. То една пенсия, само 1400 лева в момента

6

Дядо Муйо

преди 1 година

обърнете внимание ,че на кадрите от протестите са само бели.Ясно е кой работи и кой ще е потърпевш от повишаването на пенс. възраст.

5

Анонимен

преди 1 година

Ами не са Ок нещата бе хора!През Социализма не помня "стачки"!Тоест нещата бяха регламентирани и си знаеш. Идва ти възрастта за пенсия и си смяташ стажа.И колкото толкова.Сега през "демокрацията" Пенсии на никого Не му се дават уви-:(Идеята на "демократите" е,да ходиш на "работа" докато си жив и можеш! Тоест от работа,директно в Гробищата! Е,,в ем ти "демокрацията" аз!Лицемерна и Мошеническа е демокрацията днес!

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Та нещо не схващам ситуацията. По времето на соца, пенсоната възраст беше 60 години за мъжете и 55 години за жените. И то както в соц лагера, така и в Запада! Но някак си незнайно как след "срутването" на социализма на Запад тръгнаха да увеличават пенсионата възраст и да орязват социални политики. А уж либерализма и пазарната икономика били "баси яката работа"!

3

Анонимен

преди 1 година

Важното,е че в Русия няма протести.

2

Анонимен

преди 1 година

Хиляди били хаха не са ли милиони това да не ви е България 50 човека протестират хиляди им се смеят

1

Анонимен

преди 1 година

Заради мигрантите и войната в Украйна, които източват парите, социалната система в цяла Европа се срива. Затова се налагат мерки за повишаване на песионата възраст, защото парите вече са използвани за социални помощи за мигранти и помощи за Украйна и няма пари за пенсии. Европейците за в бъдеще ще трябва да работим до дълбока старост, за да има пари за Африканци, Араби, Индийци и Украинци. И всички войни и беди по света където ЕС помага.