37

Анонимен

преди 1 година

Да в Европа дават поне нещо ,и заплатите не са им малки.А ние не сме Европа....ние сме задния двор на Европа.В България ако могат и гащите да ти вземат ще го направят.

36

Анонимен

преди 1 година

Жалко за ЕС, до къде се докараха с тия зелени сделки, всичко ще се срине, а е градено с години. След като отмине тази зелена лу-дост ще се каят за всичко, но връщане няма да има.

35

До41

преди 1 година

Нещо заядливо го раздаваш,що ли?

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Не се казва Холандия а Нидерландия неграмотнико. И не става въпрос за 30% от земеделските ферми а от животновъдните ферми. Ако не можеш да правиш разлика между месо и растение тръгни на училище.

33

Анонимен

преди 1 година

Така, така навряха ви по панелажа в градските гета, сега ви спират и 'раната, ще ви дават купони за да ядете, каквото ви доставят в хипермаркетите. Който се усети избЕга на село за да се спасява сам, с каквото може. Утре ще се търси как да се натиснат и относително и независимите хора. Започва се обратното броене на времето

32

Анонимен

преди 1 година

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - В Холандия, един от най-големите производители и износители на земеделска продукция в Европа, вече от цяла година продължават фермерските протести срещу категоричното намерение на правителството да унищожи и затвори поне 30% от фермите в страната! И вече цяла година медиите пазят пълно мълчание по въпроса! Понеже ВСИЧКО ТОВА Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ОРГАНИЗИРАНО И ЗЛОНАМЕРЕНО!

31

Адча

преди 1 година

Тъй тъй и нии помним купон ата система, но това да се случи в развития и велик капитализъм ми идва в повече ама тъй де със кои сме се хванали сме ги потопили

30

КомуNuзъм?!?!?

преди 1 година

Затова ли скачахме по площадите - за демокрация и банани? Купони за храна,Боже,побърка се тоя свят...

29

Сойка Присмехулка

преди 1 година

Скоро започват игрите на глада, подготвяйте се... ===)))

28

AGENDA 2030

преди 1 година

"Започва голям план" - да не разваля изненадата - но ето плана - първо се организира нарочно глобална криза с храните (по средата сме вече) - после почват навсякъде купони - после за да няма "злоупотреби" - дигитално ID - паралелно и банкови цифрови валути - и връзка нна медицинската информация и социален кредит с дигиталното ID и ако не щеш да се "ваксинираш", парите ти изчезват; ако протестираш срещу правителството, парите изчезват; ако не слушкаш Големия брат - парите изчезват! ТОВА Е ПЛАНЪТ!

27

Анонимен

преди 1 година

Искате ли още зелена и щастлива еврозона.

26

Анонимен

преди 1 година

Браво, началото на края. Дажби и диети. Това е зеленото бъдеще.

25

Анонимен

преди 1 година

Горките французи.Докъде го докараха-да раздават купони за храна.Ние това го минахме през 90-те години,затова сега така сме цъфнали и вързали.

24

Анонимен

преди 1 година

Ко ревете бре,нали си похапвате безплатно шпекът на фелдфебела*променител*вече две години?Ама вкусен Аааааа?

23

Нане

преди 1 година

Тия построиха куманизамо... ===))) санкции до дупка за Русия...

22

Анонимен

преди 1 година

В"бедна"Франция помощи за хората,в"богата"България десетки милиарди субсидия зачервеният"бизнес"и дране до кръв с цени на населението!Нека да благодарим на съществото с големите Уши-Радев,за"промяната"с която сготви всички нас!

21

do 22

преди 1 година

Така ти се стува защото си нямаш идея от икономика. Соц балона се спука и видя какво стана. Демокрацията не ти е виновна.

20

Анонимен

преди 1 година

Само за справка,България е в топ три от страните в ЕС по процент отпуснати средства от своя БВП,около ШЕСТ процента,в същият момент Франция е отпуснала едва 3.6% от своя БВП за субсидии,време е да попитаме Ушатият Фелдфебел Радев и неговите лакеи от ПП и служебните кабинети,къде отидоха и къде отиват Десетките Милиарди Лева Субсидия?По спомен,пряко при хората отидоха едни 160 милиона за дотиране на горивата,и още около 300 милиона за енергийно помощи за социално слабите!Време е за отговори Ушат?

19

Анонимен

преди 1 година

Срещнали се Капитализмът и Социализмът. Капитализмът казал: Днес се редих на опашка за промоция за евтина храна. Социализмът казал: При нас всичко е на промоция постоянно.

18

Анонимен

преди 1 година

Почва да ми се струва, че след 34 години социализъм България беше по-добре, отколкото след 34 години демокрация! Оти ручахме жабетата?