13

Анонимен

преди 1 година

Е, останалите 75% персента трансджендъри ли да са по тая логика???

12

Анонимен

преди 1 година

Всички престъпници, които не участват в ОПГ, са фрийлансери, като ги арестуват вече не са фрий, докато не ги пуснат.

11

Анонимен

преди 1 година

На мен ми пасна идеално и още не мога да повярвам калко добре се получава. Ето в момента нямам търпение да стане 8 часа за да започвам да звъня на клиенти и да действам по задачи. Такова желание за работа никога не съм имал като служител на заплата. Упех на всички предприемачи! Вие сте хората, които правят света да се върти.

10

Анонимен

преди 1 година

И нямаме ли български думи? Я журналистите бързо в първи клас да си обогатите речника.

9

Гошо

преди 1 година

До Анонимен-2Освобождаваме жените от заплати за да станат фрии

8

Анонимен

преди 1 година

прозти пастикопери. толкоз ви е беден речникът, че не можете да намерите точнат думичка. ако исках да чета матриала на ингилизки щях да си го чета в оригинал. некадърници.

7

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Пак нова измишльотина

6

Анонимен

преди 1 година

Стига с това изнасилване на българския език. Фриизадници. Нарича се свободна професия. На български език.

5

Дядо Стоян

преди 1 година

Фрийлансърството е хубаво, но трябва да умеете и друго! Крава да издоите, прасе да заколите, кокошка да оскубете! То не става само зад компютъра, трябва месо да се яде, вино да се пие!

4

АНГЕЛ

преди 1 година

Жените по трудно могат да бъдат самостоятелни. Разбирасе има еманципирани жени с труден и властен характер ,незадоволителна визия които могат да мелят брашно само с някой слабохарактерен и неуспял пу.тьооо който да им се подчинява и боготвори. Истинските жени са мили,красиви ,весели и лубвеобвилни които слушат и уважат мъжът си и получават от него сигурност ,любов и внимание !

3

хх

преди 1 година

Освен това за да си фрийлансър, трябва да имаш какво да предложиш! Не само тялото си! Историята на "прогреса" в България и остналите социалистически страни!Което обяснява днешния статус на България!

2

Йок

преди 1 година

Президенти

1

хх

преди 1 година

Изглежда фундаменталния поглед към нещата е по-характерен за мъжкия пол! А убедеността в себе си идва с времето и опита! Което явно се доказва с цитираните проценти.