320

Анонимен

преди 1 година

страда за времената когато са искали да и се качват.

319

До Гларус

преди 1 година

Напъло си прав! Всеки един международен документ, подписан от която и да е държава е с по-голяма тежест от националното законодателство. Втори факт: русофилите са доста неуки хорица.

318

Гларус

преди 1 година

"Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана луд скандал. Шведите казаха, че когато те станат председатели, ще предложат да се приеме такова решение, че законите, приети от ЕС, да доминират над националните"То и сега е така, но така става когато човек неразбира от темата по която говори.

317

Янаки

преди 1 година

Не се подигравайте на гейовете че ако пиете Кока Кола Зеро за 5 години време и вие ще обърнете резбата. Повелята на САЩ е всички да станат безполови и да пасат трева.

316

Пешев

преди 1 година

Нешка е Родител 3 от мутантски произход и не пуска никакво мляко, а само жлъч и кремълска пропаганда.

315

Цялата истерия

преди 1 година

Е заложена в едно крайно противоречие.Тези,сбърканите,обратните,или както искате там си ги наричайте искат да наложат на нас НОРМАЛНИТЕ своите представи за света.При това не възпитано и културно,като ни накарат да разберем тяхната ненормалност,а като ти накарат да приемем тяхната ненормалност за нормалност и я наложат като еталон за поведени!Няма да стане,защото противоречи на нещата в природата и всякакво завоалиране под Истамбулска конвенцияи права на жените няма да помогнат!

314

Анонимен

преди 1 година

Тази дърта вещица беше на страната на руските и против българските гимнастички. Защото по времето когато тя беше треньор те така и не можаха да спечелят златен медал, а сега успяха. Злобно комунистическо нищожество.

313

Анонимен

преди 1 година

Не съм сигурна, но май в другите страни са си две майки или двама бащи, според пола си в паспорта. Не виждам какво толкова има за умуване и защо всички трябва да ставаме неопределени. Нека си имат права като родители, без да определят мен например.

312

Анонимен

преди 1 година

Комунистическата фъшшшкия е объркана и цели да обърка и нас. Уж била за самоопределяне, а против джендърите. Така е защото сатаните които тикат света към катастрофа са комунисти също. И като нея, не знаят кое кое е, и искат да съсипят семейството, морала и обществото изцяло. Комунистическите отпаддъци са си объркани по рождение и са опасни за всяко общество.

311

Анонимен

преди 1 година

Баш пък Нешка Робева не е пример за семейно и родителско подражание.

310

Анонимен

преди 1 година

как се казва животното от снимката ?

309

Анонимен

преди 1 година

Др0гарката Нешка веднага да се изпън3 като струна на Позитано 20 и да обясни защо е дали политНЕкоректно интервю за вражеска медия.

308

Хмм

преди 1 година

За родител 1 и родител 2 нямам драма... Все пак всички които имат деца са родители нали? Вече за дефинициите - той, тя, то, ние, вие, те..... Е там съм против ТО. Ако един човек прилича на жена, има женско име, говори като жена и въобще е жена то тя ще е ТЯ и това.... Няма как да стане ТО или той. За всяко нещо трябва да си има граници

307

Коментатор

преди 1 година

Баба Нешка деменция ли има или Алцхаймер?

306

луди хора

преди 1 година

това ли е най-големия проблем на България, срам и позор за вас....

305

Анонимен

преди 1 година

Светлин Русев и Нешка Робева, двама червени ррелюбодейци. "Еталон" за морал.

304

~

преди 1 година

Претоплена манджа

303

Агоп

преди 1 година

До АнонименЗа затриването на тесните социалисти виновен е и биологичния фактор.Само за миналата година НОИ е прекратил 131 хил.пенсии.Това са голяма част от електората им.А младите не искат и да чуят за партизани,мандри,ятаци и лъжи.Нинова открадна партията,подчини я на волята си,и сега е като собственик.Последния стон на живите е по паметника.Краят предстои.Края на една огромна манипулация и откровенни лъжи.

302

Опорка

преди 1 година

Г-жо Робева, напънете се малко - очаквахме повече въображение от вас.Ако пък наистина ви е грижа дайте контра предложение?

301

Анонимен

преди 1 година

Българи, клаха ни, поробваха, биха, лъгаха, тормозеха и ние оцеляхме- синове и дъщери на юнашко племе и земя прекрасна. Не посягайте на най-свидното- децата ни. И Господ е с нас- разпространихме славянската писменост и християнските ценности. Около нас земята ще се тресе, ще има смърт и унищожения, косъм от главата ни няма да падне. Имайте вяра, надежда, любов и не се предавайте. Да живее Българщината. Долу всичко срещу човешките ценности, идентичност. Адам и *** са началото на човечеството