36

ЧЕРЕН Пи Ар

преди 1 година

Илон Мъск започна открито да говори за Украйна и за Дългата ръка на "отвореното общество", тъкмо излезе информация как Туитър е "класифицирал" стотици хиляди потребители и е подавал списъци с потребители с определени интереси (външна политика). Мъск говори открито за ChаtGPТ... Започва да става неудобен и съответно кампанията срещу него стартира. Не че Мъск ми е симпатичен. Нито той, нито "другите" са ми. ВСИЧКИ СМЕ ХОРА И Е ЖАЛКО, ЧЕ СМЕ ТОЛКОВА РАЗДЕЛЕНИ...

35

Съдията Дред

преди 1 година

Мъск съвсем скоро ще има голяма нужда от тези бодигарди. Издънките му се увеличават и по западните медии все повече големи инвеститори и известни хора говорят срещу него . Тая мантра как демократите не го обичали щото им пречел няма да издържи дълго . В САЩ тоя номер не работи . Там хората гледат печалбите а не кой от коя партия е . А мъск сериозно измами много инвеститори и републиканци и демократи да вложат пари в налудничавите му проекти. Туитър е на загуба и тава е важното . Мъск се издъни .

34

Демагог

преди 1 година

Мъск е поредния лъжец и демагог. Старлинк се използва за насочване на дрони. Невро линк ще е за контрол. Тесла и там имаше уволнения големи. Туитър - да се чудиш как това което направи там е законно? Разруши семейства, и това масово си бяха обикновенни хора, не политически ангажирани. Мъск използва хората и после ги хвърля на ***. Ако искате, ходете на Марс - че там, ако сте недоволни да могат да ви спрат и кислорода. Мъск императора на Марс - сам го казва.

33

Анонимен

преди 1 година

колко да е филантроп. Сателитите му се използват да убиват хора, изпоуволни супер грубо 2/3 от туитър, иска да премахне шофьорската професия. Не ми се вижда да е много филантроп.

32

Анонимен

преди 1 година

Като цяло, 95% от медиите се опитват постоянно да изкарат Мъск, Тесла и Туитър в някаква негативна светлина. Никоа няма да прочетем нещо позитивно за тях или дори нещо неутрално или балансирано.

31

Жокера

преди 1 година

Да единият го бърше другият го подмива.

30

Анонимен

преди 1 година

Като не ви отърва, не харесвате Twitter не влизайте в него, не го ползвайте! Защо се дъвче нещо, на което има още няколко подобни платформи? И тези лигливи служители да си търсят другаде поле на изява. Ако са кадърни леб ще си намерят, има глад за специалисти

29

Гиб Мелсън

преди 1 година

Богатството му струва и пет стотинки, щом до тоалетната не може да отиде и без охрана. Обаче сигурно повечето българи му завиждат, защото са много умни.

28

Анонимен

преди 1 година

Sorry for turning Twitter from nurturing paradise into place that has trolls. Да оставя това, че получавам тикове от това подхранване. :D

27

Анонимен

преди 1 година

Нормално, като живееш в щатите, а в същото време не им играеш точно по свирката.

26

Анонимен

преди 1 година

Ми и вие да разкривате бакиите на федералното правителство в Щатите, как ФБР, ЦРУ, НСА и други тем подобни три буквени аганеции, как са изисквали цензуриране на обикновени граждани за щяло и нещяло, не с двама, а с цяла армия щяхте да ходите.

25

Анонимен

преди 1 година

Да кажат Путин колко го придружават !!!

24

Анонимен

преди 1 година

След тази статийка очерняща И.М. и копи пействана от ББС с гугълнтранслейтър от неграмотната Н.Х. Илон Мъск ми се издига в очите. Щом сорошките медийки реват, значи човека е прав.....

23

АНГЕЛ

преди 1 година

Пропагандна статия.Демократите са вдигнали мерника на Мъск защото открито подкрепя Тръмп. Тяхната пропаганда. думите ,историите които използват са ми вече до болка познати!Вредна партия заради която ще погина цяла Америка!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Непокорен, богат и известен, разбира се че ще има бодигардове, плаща им. Е поне той е с двама, не с двадесети двама като други.

21

Анонимен

преди 1 година

Явно Мъск настъпи Сорос и сега е зададен план за очернянето му.

20

"Сграда, в коят

преди 1 година

всички парчета горят"... Знам нивото на H. Xp., но всеки път се изненадвам колко по-дълбоко може да потъне - и още, и още... Край няма!

19

Анонимен

преди 1 година

Може да го изпикават

18

Дедов

преди 1 година

Преместих си го...

17

Офф

преди 1 година

Нямало рекламодатели в Туитър, нямало водопроводчик, нямало "отдели", които да допускат единствено краварската гледна точка ... Горкия Мъск, жив да го ожалиш.