29

До 31

преди 1 година

63-годишната Люба Щерева-Джордан е настанена в реанимация на гоцеделчевската болница към 01,00 часа през нощта в сряда, лекари се борят за живота й. Часове по-рано тя яла намерена от кучето и на улицата баница. Докарана бе в кома и дихателна недостатъчност. Поставена е на апаратна вентилация. Стана ясно, че причина за тежкото и състояние е интоксикация с фосфорорганично съединение селскостопанска отрова Каунтер. Има реална опасност за живота на

28

Анонимен

преди 1 година

Бездомни животни не трябва да има или поне в цивилизованите държави и градове няма. Ако направите едно претърсване в нета ще намерите стотици нападения от бездомни животни. И моето дете да бъде нападнато от бездомно животно веднага ще го отровя, но с нещо без да се мъчи. Пък после кой ще да дойде да ме бие. Само детето ми да е здраво. Държавата ни е виновна за това!!!

27

Баничка!!!

преди 1 година

Така ли се яде намерена на улицата баничка О_о

26

Анонимен

преди 1 година

Диви хищни животни нямат място в градовете! Не знам какво спорно или неясно може да има по този въпрос! И понеже държавата отказва да се занимава, явно в някои случаи хората вземат нещата в свои ръце! Безстопанствеността на държавата води до партизанщина!

25

Анонимен

преди 1 година

До 23... Имаше случай, когато собственичка на куче намерила захвърлена баничка, която си я разделила с кучето и я изяли... Само кучето оцеляло...

24

Анонимен

преди 1 година

Който иска куче, да се омъжи за него и да си го гледа в къщи

23

Анонимен

преди 1 година

До 25.. Ми няма разлика между кучешките екскременти и техните стопани..

22

Анонимен

преди 1 година

До 24... Само да не стане обратното..

21

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ПОТРЕСЕН СЪМ ОТ СРАНЕТО НА ДОМАШНИ КУЧЕТА ВЪВ ВСЯКА ГРАДИНКА ТАМ ДЕЦА НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ ПРЕВЪРНАЛИ СМЕ СЕ НА КУЧЕШКА ТОАЛЕТНА ТОВА ЗА ВАС Е МНОГО ВАЖНО КУЧЕТО ВИ ДА СЕ ИЗСЕРЕ И ИЗПИКАЕ -СУТРИН И ВЕЧЕР -СРАМОТА ЗА КУЛТУРАТА ВИ

20

Анонимен

преди 1 година

през последните години погребах няколко животни отровени така. Ако пипна кой ги трови ще изпие цяла туба антифриз. Освен боя, който ще яде в процеса, но това го водя към графа забавления.

19

Анонимен

преди 1 година

Бездомните кучета - на консерви и хуманитарна помощ за гладните африканци. Или деликатесен износ за виетнам. Или за котешка храна. Градовете и селата са за хора. Който има песс, да си го гледа на частния парцел / имот. Ежедневно си извеждат кучетата да ми се из-... Пред офиса. Смъррди. Чистя лайналаци, а нямам куче. За кучовъдите трябва принудително по 1 седмица в годината обществено полезен труд - чистене на улуци и градинки.

18

Ловджия

преди 1 година

Аз знам сигурен начин за намаляване на популацията на бездомните кучета!

17

Пуржо

преди 1 година

И откаде българите имат пъри за антифрис а народа няма ко да иде бесрамнеци

16

Анонимен

преди 1 година

Тия които ги тровят са си болни садистични из руди. Психиатрично лечение не е решение, хуманен разстрел трябва.

15

Анонимен

преди 1 година

"Това не е начинът за редуциране на популацията на бездомните животни" - АЙДЕ, ДАВАЙ "ПО НАЧИНА"! Щото не е "начина" да не се прави нищо!

14

Анонимен

преди 1 година

Под подобни статии може човек да види що за хора коментират в този сайт... главно y*айките на обществото ни.

13

до 14

преди 1 година

Който е пострадал той знае прав си

12

на цъкачите с минуси

преди 1 година

ако ги нахапят песовете дали ще цъкат пак

11

Анонимен

преди 1 година

Другарю Путин стига пуска тия кучета по улиците че изядоха навалицата. Къдее Урсулата да ти прасне още един пакет санкции.

10

не е добре да се

преди 1 година

тровят песове, но когато ти лаят редовно пред блока и разбуждат и понякога глутницата напада около блока хората нямат избор. въпроса е защо още тези бездомни *** се мотаят близо 30г след като уж са кастрирани. общината да си ги вземе и на тези дето плащат големите пари за тях да си ги отглеждат в кучкарници