33

Анонимен

преди 1 година

Хляба стана като с кренвиршите не се знае какво точно има вътре.

32

0808

преди 1 година

До един селянин ----- От доста време не пия чешмяна вода /наблизо има чешма в планината/, не ям купешко кисело мляко, кашкавал, извара, сирене /сам си ги правя/, сам си правя и хляба. Не пшеничен..Влизам в мола като в минно поле. Ще споделя: Най-харчещи елементи в дома са Фурната и Бойлера -по 4 киловата. Преминах на газ и ги елиминирах.

31

един селянин

преди 1 година

На село си имахме фурна, всеки ден се печеше хляб. Майсторът беше една пиянка ама как поне един път не обърка хляба, не знам. Такъв вкусен хляб и при това самуни по два килограма. Няма вече никъде такъв хляб. Всичко карат от града - петдесе вида хляб ама ни един не става, що така - кой да ти каже

30

Пешо

преди 1 година

Като правя сравнение между хранителната способност на две филии хляб отпреди 30 години и сегашния - ами - трудно ми е да повярвам на това , което казват - че ни хранели с качествена пшеница. Едновремешния хляб създаваше усещане за ситост , каквато сегашния просто няма. Консистенцията му е само въздух , няма плътност , маса, слагат набухватели, вода за да постигнат обем , защото брашното, изначално - зърното е калпаво

29

смърфа

преди 1 година

а украинската пшеница за фураж на виртуалните прасета ли е ?

28

Анонимен

преди 1 година

Фуражна пшеница ми българина е фца това му се полага

27

Бойчо Огнянов

преди 1 година

95% от това, което се продава в БГ за хляб, трудно може да се нарече хляб. Милиони субсидии за зърнарите, за борсова стока, и в крайна сметка ядем най -големия ***, явно това заслужава българския народ!

26

Анонимен

преди 1 година

Социализма е бил богат строй , с такава фуражна са хранели само животните !

25

Анонимен

преди 1 година

Уточнение .Бъкгаския хляб се прави от българска ФУРАЖНА пщеница , а по стандарт , трябва да е ХЛЕБНА

24

Стига лъга,

преди 1 година

КукушиневЪ! Българската качествена пшеница я продават в ЕСССР нашите зърнари,а хляба го правят от вносна третокачествена фуражна укропитешка пшеница! Нямате наяждане,национални предатели и пр0дажни п0длоги!!!

23

Иванов

преди 1 година

Кукушева, къде отива първокласната пшеница и каква оставяте за вътрешния пазар! Само и основно ***!!! Какъвто и да е хляб, който съм закупил от съседни държави (не коментирам централна Европа) е в пъти по добър и качествен от нашите фуражни смески, оставени за тровят народа ни!

22

Анонимен

преди 1 година

Долна лъжа!!! В Бг НЕ СЕ проивежда хлебна пшеница от много години насам! Тук се сее и жъне единствено ФУРАЖНО семе!!!

21

Анонимен

преди 1 година

И тази долна крадлива герберастка е за при Бай Ставри. Ама си имат прокурор и съдии, които да ги пазят.

20

Косьо

преди 1 година

Това е най-долната лъжа, която съм чел. Може би публикацията за недвижимите имоти се конкурира, но тук подобни материали са традиционни заради доброто заплащане.

19

Анонимен

преди 1 година

Че е българска добре! Остава да кажете че е Хлебна пшеница,а не Фуражна и всичко ще е ок! Така ли е обаче?

18

Анонимен

преди 1 година

В Турция можеш да внасяш хлебна пшеница- само ако е суровина за производство на тестени изделия за износ, за вътрешния пазар е задължително - турско производство, Русия и Турция сключиха сделка -като Русия и Украйна предлагат на Турция над 25% отстъпка в цената...... За Нас този пазар е умрял

17

Анонимен

преди 1 година

Въпросния съюз на хлебарите е една картелна организация, неможе тая миналата година при премахването на ДДС-то от 20 % да излезе и да каже че хляба нямало да поевтинее с 20 % а с 5-6 % и сега да разправя глупости че ако се върне отново ДДС-то хляба щял да поскъпне до 3 лв., ама КЗК дреме, в нормална държава отдавна да са им разтърашили офисите

16

реалист

преди 1 година

Няма страшно Киро и Кокорчо като дойда а власт ще я изкупят! Имат опит от миалата година!

15

Анонимен

преди 1 година

Защо хлябът не е вкусен, така както беше поне преди пандемията и кога ще се пусне ненарязани хляб. БДС няма ли при обикновенния хляб.

14

Яжтепасти

преди 1 година

А българските пасти, с каква пшеница се произвеждат?