28

ВСИЧКО Е ПО ДЯВОЛИТЕ

преди 1 година

ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ !!!

27

Те много работи

преди 1 година

Изчезват,и се подписват задкулисно от народа.Между другото България вече разпродадена на еврод.ендърите,само чакат и правителството с, което тотално ще ни поробят!

26

Анонимен

преди 1 година

1/3 от БВП на България изчезва и не се отразява в статистиката-------------------- влиза директно в Чекмеджето !!!

25

Да допълня...

преди 1 година

До Димо 9 Имаше години дето инфлацията беше 3 % , но последния вагон отмина.Чакаме следващия влак за еврозоната след десетина години , или повече.

24

анонимен

преди 1 година

Тия милиарди от заеми, дето се наляха в населението вдигнаха дойно инфлацията. То бива популизъм и шарлатания на ПП, но в тази най-висока степен ,доведоха до срив на държавата. Да ги изберем ли пак та да се сложи кръст на България ???

23

Така е ..

преди 1 година

Бяхме и по добре. Имаше инвестиции , икономика,строителство и спокойствие.Но президента реши че така повече не може и по на татък знаем какво стана.

22

Анонимен

преди 1 година

До Чичо, комунизмът умря! Свиквай!

21

Чичо

преди 1 година

Време е за национализация и рестарт с приватизацията. Друг начин да се изкарат тия неправилно наляти пари у дебеловратите просто няма. Сами няма да ги дадт ако това чакате!

20

Анонимен

преди 1 година

причините са че българина крие доходи вместо да плаща данъци, както и корупцията в съдебната система която отказва инвеститорите. кой ви е виновен?

19

Димо

преди 1 година

Не са виновни доходите в случая, а инфлацията. Изкуственото помпане на цените не може да създаде по-високи заплати, защото те създават още по-голяма инфлация, която би трябвало да създаде още по-големи заплати. Още една забележка. За влизане в еврозоната инфлацията трябва да е между 2 и 3 процента. И не влизането в еврозоната сваля инфлацията, а ниската инфлация може да ни вкара в еврозоната. Липсата на контрол върху монополите я прави чудовищна. А цялата схема - тотално погрешна.

18

селянин

преди 1 година

доходи инфлация разходи всичко се смята в % и то по неясни правила една стока от 2 лв става 6 лв и това било 14% поскъпване а не 300%

17

Пешев

преди 1 година

Това е така защото най-големия бандит в България е самата държава. То не е държава ами мафия по руски модел. И кръсниците са Пеевски и Борисов. Те са крали най-много /милиарди/.

16

Анонимен

преди 1 година

До Kiro, някой ти опря пистолет в главата за да подпишеш договор? Или те заплашват със смърт, ако напуснеш работа? Работиш з аколкото си се договорил. Ако не можеш да се договаряш...... колкото си си поискал. Стига мрънка! Никой не ти е виновен?

15

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

70% крият данъци :) Време е да си кажем истината! В тази държава всички на минималка и всички безработни са в черния сектор! Да се оправят както могат!

14

Анонимен

преди 1 година

Сега някой ще пренапише правилата,как си смятаме БВП-то, ще добави това изчезлналото и който е на власт, ще се тукпа в гъдрдите, как ни вдигнал с 30% БВП-то за година.

13

До гост

преди 1 година

Лойчи беше рекетьор и крадец на дребно,спрямо тия шашкъни които ни разказаха играта!

12

гост

преди 1 година

ББ го краде! ... Ама чакайте, него го няма от 2 години ...

11

Анонимен

преди 1 година

България е в топ три в ЕС по субсидии ,същата в лицето на Радев и неговите лакеи наля Шест процента от БВП на страната във вид на субсидии,сума която над 90% отиде в нечии джобове,основно в тия същите които го издигнаха на власт,червената олигархия,,за населението останаха трохите с които да се бори с инфлацията и спекулативните цени!

10

Адмирации

преди 1 година

Затова трябва да се пазарува само в чуждите вериги и чужди стоки, за да не охранваме българските безнесмени!

9

Анонимен

преди 1 година

Ти па ги отразяваше амаааа. Стига, стига!