127

Анонимен

преди 1 година

Защото има достатъчно и не и трябват?

126

Брадата

преди 1 година

Каде останаха ония псевдо чиченци на предателя Кадиров,нещо немогат да се покажат от окопите да снимат клипчета за децата в мрежата...

125

Балона Путин ?

преди 1 година

Оказа се че високотехнологичния военно-промишлен комплекс на Путин е просто една обикновенна ПР акция само на книга и на дигитална анимация... сега чакат от Иран оръжие...Иран дали няма да поиска ядрени ракети в замяна ?

124

Анонимен

преди 1 година

Укрите са обречени.Само безмислени жертви,друго нищо.

123

VladTepes

преди 1 година

Иранските ракети са благословени от аятолах и с гаранция от Алах.

122

Fuckduck

преди 1 година

Тя Украйна и без далекобойни ракети от запада пак достига до цели в дълбочина в рф. А ракети вероятно също ще получи ако вече не е.

121

142 до 149

преди 1 година

Муаахаха. Давай тавариш. Пляскайте пак казвам минуси, и без това др не остава. Паметника и той е чао. А сега Пляскайте минуси пак. Хххх. О wait-и гей дружина Детелина ви кани на вечеринка под девиза Здраво да ви влиза. Успех с хвърлянето на зарове и чакаме да видим с нетърпение как голямата офанзива в Бахмут ще стане препъни крак. Времето се стопли. Той пирожката знае що реве.Муахаха.Айде пляскайте

120

Ха-ха

преди 1 година

Ама, че логика! И какво от това, че Укрия ще получи ракети с голям обсег? Ха са ги използвали (ако ги имат), ха войната е свършила в Киев. Тогава укрите ще видят "кон боб яде ли?"

119

Ре Ре Ъпрос

преди 1 година

Ре. Виждам гърмел но какво от това.Ти нали не мислиш че след като укр са ги окосили са седели и са чакали на руските ти космически сили да дойдат да ги бомбардират. Междузвездни войни направо казваш а

118

Ре Ъпрос

преди 1 година

Руските въздушно-космически сили масово бомбардират въоръжените сили на Украйна в Авдеевка, подкрепяйки настъплението на щурмовите групи: украинските военни показаха последствията от въздушните удари и бомбата. https://***/RVvoenkor/40049

117

Ъпрос

преди 1 година

Какво ли се е случило на елитните руски войски до Адвиевка. Май са се поопушили леко. Само нашивките им останали. Верно ли е?

116

Абе онзи ден

преди 1 година

В Индия ли ще да беше, Лавров голямо шоу изнесъл. Паднали от смехххх всички. Голям артист - Болшой театър. :)))

115

Анонимен

преди 1 година

Ми как за какво не купува. За тях пари трябват а у руската фекализация освен в бензин с рубли с др няма как да плати. Ето за това не купува

114

Рускиятролеи

преди 1 година

Едва насмогва днес. Оти ли тъй се е разписа. Ххх

113

Ето какво

преди 1 година

Преди Украйна да свърши ще свърши РФ. Прогнилия запад :)) веднъж я докара до колапс и ще го направи отново. Та Прогнилия запад, благодарение на който Сталин град не се казва сталинщад, е надживял освен 2свет война варшавския договор, Югославия, ссср, перестройката ви и тн и сега пак ще ви над живее. В Грузия вече се започва а Блрс е на полусъединител.Ами чечня, ами дегестан-предстоят. Ха да видим Вова кога ще победи и как Блатная е бензиностанция на Китай. Ха пласкайте сега минуси тавариши:)))

112

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на комисията по отбрана на британския парламент и бивш военен Тобиас Елууд открито заяви в ефир: "Ние вече водим война в Европа и доставяме оръжия. Трябва да преминем на бойна основа... Трябва да се изправим директно срещу Русия."

111

Анонимен

преди 1 година

Politico, цитирайки източници от Пентагона: "Американските военни се опитват да намерят начин да инсталират американски ракети въздух-въздух със среден обсег AIM-120 AMRAAM на украинските изтребители МиГ-29. Основният проблем е да накараш американската ракета да взаимодейства със съветския радар МиГ. В Луганско направление продължават традиционните настъпателни действия на руската армия при Белогоровка. Но в района на Диброва руснаците успяха да настъпят към Заречный. На север ВС на РФ атакуваха в посока Невски и Макеевка.

110

Анонимен

преди 1 година

Западът се опитва да подпали Грузия. Хората бяха изведени на улицата, те се опитаха да организират "Майдан". Засега не се получава. Западът защитава инвестициите на Сорос и иска да въвлече Грузия във война с Русия. Зеленски отново говори за Бахмут: "Ние разбираме, че след Бахмут те могат да отидат по-далеч. Може да отидат в Краматорск, може да отидат в Славянск. Това би отворило пътя на руснаците след Бахмут към други украински градове в посока Донецк. Ето защо нашите момчета стоят там."

109

Анонимен

преди 1 година

В Старобелското направление страните продължават да струпват сили, да си нанасят взаимни артилерийски удари и да пускат диверсионни и разузнавателни групи в тила един зад друг. В този участък на фронта няма съществени промени. Донецка посока. В Маринка продължават ожесточените боеве в центъра на града. На юг руските войски продължават да напредват в района на село Победа, разширявайки зоната на контрол в околностите на селото.ВСУ отново извърши масиран обстрел на Донецк: бяха поразени гаражен коопертив в Петровски и индустриална зона в Киевски район, един човек беше ранен.

108

До 132

преди 1 година

Ми не е.... Ми не знам кво е :)) но по сметките ти и коментарите ти излиза че укр отдавна отдава трябваше да са свършили. Поне преди месец. Ххх. А тогава по какво ли стрелят руските сатрапи безкрайно интересно.