15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Еми то сега какво е бе младши?? Комунист - премиер, комунист - президент... започвал да си мисли че през социализмът биило по-добре.

14

Анонимен

преди 1 година

Не е толкова драматино - икономиката на България е спряла от 30 години и е на ниво "мутренски бизнес" , така че и франсетата ще свикнат.

13

Гларус небесен

преди 1 година

За жалост на франсетата и всички на запад трябва да свикват с новата реалност. Свикнали са да живеят на гърба на останалия свят но вече всичко се нивилира. И то не ние ще станем богати като тях а те ще станат бедни като нас. В САЩ а скоро и в ЕС от няколко месеца тече следното:уволняват се масово служители с над 100000$ заплата а се търсят такива за 10$ на час.Днес Фейсбук още 11000 праща на борсата.

12

Алекс

преди 1 година

Французите показват на всички как трябва да се бориш за правата си.Френската икономика няма да спре.Ще намали малко оборотите и после ще навакса.А управляващите да не забравят,че една френска,кралска кратуна се търкулна на гилотината.

11

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Ама и тяхното правителство хич не е нагло: "Представителите на правителството обявиха, че приемат протести, но не и ако те поставят под въпрос работата на цялата държава".... Те протестите да не се правят да му е добре на правителството, та да предявява претенции и да поставя условия бе?!? От кой развъдник са ги намерили такива самонадеяни?!?

10

Анонимен

преди 1 година

На кого му пука за франция, освен на аутистите-франкофони?!

9

Анонимен

преди 1 година

Започва да ми се струва, че след 34 години социализъм България беше значително по-добре, отколкото след 34 години демокрация.

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 7 За жалост да. Щом никой не смее да каже и думичка, значи наистина ни харесва и си заслужаваме, това което правят с нас тези отгоре. Жалко за тези, които едно време без да се замислят са умирали, само и само да имаме правото ЛЕГАЛНО да се наричаме българи. Ако можеха да видят какво се случва в България сега, щяха не пак да умрат, ами не знам.

7

Анонимен

преди 1 година

то не трябваше ли руската да спира, що ша спира френската, не трябваше ли да е вече ок без раша

6

Анонимен

преди 1 година

Нека позная... Путин е виновен?

5

Анонимен

преди 1 година

А тук,всичко ни харесва.Ние не протестираме.

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Така се прави, всички едновременно . Народа също да излезе заедно с тях. Тези "ЦЕРБЕРИ" наричащи себе си "ПРАВИТЕЛСТВО, ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ И ПР." бързо, бързо ще клекнат и ще се скрият някъде.

3

БАНко

преди 1 година

А УПРАВНИЦИТЕ НА ЕВРОПАТА ПИСАХА САНКЦИИ ЗА ДА СПРЕ РУСКАТА ИКОНОМИКА ???!!! А ПЪК ТЯ ИМА ПО ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ ОТ ЗАДНАТА ЕВРОПА !!! БЛУМБЪРГ ПУБЛИКУВА МЕСЕЧНИТЕ ПРИХОДИ НА ГАЗПРОМ ..... 600- 700 000 000 МЕСЕЧНО !!!! ЧАКАЙТЕ ДА ЗАГНИЕ !!!

2

Анонимен

преди 1 година

Като си внасят в май мунарника толкова пара зитиращи на социал, трябва все някой да работи да им плаща издръжката. Преди мумуните им работиха в африка, а те лежаха по гръб във франция. Откак ги налазиха африканците стандарта на живот отива само надолу. Да свикват.

1

Анонимен

преди 1 година

Като гилотинират Макарон, ще тръгне отново!