48

Анонимен

преди 1 година

евтаназия за всеки който не е данъкоплатец и само хаби кислорода и отделя парникови газове така ще се реши и проблема с пенсиите.

47

Истината

преди 1 година

Всички правителства са против пушенето, но никоя държавна власт на Земята не е забранила продажбата на цигари! Не съм пушач, но подобни мерки са унизителни за хората. След години ще се стигне до там че за да запалиш цигара ще трябва да отидеш в специален бункер пътувайки през целия град и да платиш 100 евро

46

Анонимен

преди 1 година

По-възрастните не слечайно си спомнят с носталгия точно за времето на бай Тошо. В тая дУмокрация се оляха, скоро очаквам да забранят дишането, щото се издишват вредни емисии.

45

Анонимен

преди 1 година

Тия не се ли уляха в зелената простотия. Това да не е со-ца, та това не, онова не, и бай Тошо не го е правил.

44

Анонимен

преди 1 година

Пуших 19 години и се убедих, че пушенето е само поза, арогантност и подражание. . Затваряйте се в душегубките и там може да чупите стойки и да се тровите един друг.

43

Сата НАТО

преди 1 година

Кого искаш да заблудеш бе келе.че,че като пуши някой на терасата от долният етаж,ти влизало дим в спалнята ти и не можеш д спиш?!?!? -----///---- Влиза и през терасата, и отвсякъде.

42

Анонимен

преди 1 година

Всяко нещо има измерител. Пушенето също. Злобата също.

41

Сата НАТО

преди 1 година

Правилно, отдавна трябваше! И акциза още да дигнат!

40

Хахаа, голям майтап!

преди 1 година

Единият пита...Какво им пречи пушенето?....Другият му отговаря:.....Просто завист, злоба.........Завист, хахаааа, голяма веселба.

39

Анонимен

преди 1 година

Добре, няма да пушим на открито, закрито и където и да е! А да пръцкаме в гората може ли? А, да забраним на коня да ***?

38

Тоя пък

преди 1 година

До Истина Моите деца пораснаха на цигарен дим и представи си, нямат нито астма, нито алергии и дробовете им са си ок. Голямо пищене за две молекули никотин. И то от хора, които ядат кренвирши и замразени полуфабрикати.

37

А-я

преди 1 година

Решението е лесно, спира се отглеждането на тютюни, производството на тютюневи изделия и търговията с тях. Държавата се чуди какво да прави с останалите без препитание и спира да печели от акцизи и други данъци.

36

Анонимен

преди 1 година

Уф на бедния функционално неграмотен бачкатор все някой нещо му пречел и му взимал правата. На работа по-нисък от тревата- чинно и тихичко слугува за жълти стотинки. Мълчение. Кажат, че правят нещо смислено- вой до небесата. Разбира се само в интернет. Реални действия забрави.

35

Анонимен

преди 1 година

Просто завист, злоба. И няма за какво да се хванат. Не се занимавай.

34

ВЪПРОСЧЕ?

преди 1 година

Какво им пречи пушенето?

33

Анонимен

преди 1 година

Сега,като свикнете с тази забрана,ще дойде и другата-ще ви забранят да дишате,защото знаете ли какви въглеродни емисии издишвате!Ще дойде,ще видите!Ей така,полека,полека и не толкова полека диктаторите ще ви наложат тотални забрани,така,че ще ви се отще да живеете!Ама,вие си стойтеи свиквайте!Бе-е-е-е!

32

Анонимен

преди 1 година

Скоро щв забранят дишането, да не вземем да се увредим от замърсен въздух.

31

Анонимен

преди 1 година

Не само в Италия... Ако има начин целия свят да се отърве от пушенето.

30

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е за такива мерки!!! Наскоро бях в Италия.... Изключително неприятно бе това, че всеки си пуши навсякъде и се носят ужасни миризми от изгарянето на некачествен тютюн, вероятно. В страни като Германия тия неща са уредени както трябва - има си пуш-зони и на открито и на закрито. Който иска - отива да си пуши там и НЕ ПРЕЧИ на останалите! Трябва да се въведе и в БГ

29

до истината

преди 1 година

истината е че си мнооооого т.по парче.Кого искаш да заблудеш бе келе.че,че като пуши някой на терасата от долният етаж,ти влизало дим в спалнята ти и не можеш д спиш?!?!?Комшията като има тераса,абсолютно логично е и ти трябва да имаш тераса.Та истинският въпрос е: какъв е този цигарен дим от долната тераса си издига до твоята тераса,прави некви финтове,влиза в спалнята ти и те задушава?!?! Задушава те твоята прос.отия....