50

юбералес

преди 1 година

Героем слава камераден.

49

Алекса

преди 1 година

Ако от БТВ НоваТВ или БНТ ви кажат че е понеделник веднага направете справка с календара !

48

Анонимен

преди 1 година

Видеото го има навсякъде в нета. Трябва да си изключително пропаднало същество да го отричаш. Но от оркопоклоници друго не може да се очаква. *** сте и съвсем откровено ви желая само беди и нещастия.

47

Анонимен

преди 1 година

Не сте чували че украинците постоянно правят фейк клипове. Но няма как в нашите медии.

46

баце

преди 1 година

Дайте видеото да видим и чуем. Така между другото чета, че руснаците намерили 20 масови погребения, изровили каквото имало вътре и разпознали къде граждани, къде военни от руски произход, къде военни от украински произход. Поне да кажат на близките им, че са загинали.

45

Анонимен

преди 1 година

Какво очакваш ако крещиш бандеровския поздрав срещу въоръжени мъже които поколения наред загиват заради този поздрав , който трябва да се забрани или поне да не се толерира в останалите фашиски страни.

44

Анонимен

преди 1 година

Оставам с впечатлението че това не е военнопленник а войник който вместо да се предаде крещи бандеровския поздрав който принципно е бил забранен дори . Войната затова почна заради бандеровците и техните свастики и поздрави....

43

Анонимен

преди 1 година

Добре де какъв украински комисар. Те още не са член на ЕС вече и комисар ли имат. Той защо не им изпрати снимки от техноте зверства в Донбас. Защо не им иизпрати видеото на мадоната ит Горловка убита с бебето и. Писва ни от лъжи и инсинуации по принцип. Завчера се оказа че имали и шарже да фер айс.

42

Анонимен

преди 1 година

До 48 Точно така всички,които не се връзват на глупостите на ЦИПСО са русофили.нали.Защо не погледнеш себе си и не си направиш самооценка.Виж,че две думи на кръст не можеш да обелиш,а само пишеш вече заучени неща.Ми всички ги знаем, защото всички сте го назубрили и това повтаряте непрекъснато.Ходи си в бандерията и не занимай хората с твоите простотии.

41

Анонимен

преди 1 година

Именно украинците избиваха руски военнопленници и то с особена жестокост още миналата година. Имаше видео където се подиграваха на пленниците после стреляха по краката им за да ги боли и ги убиха без съд и присъда. Имаше една ранена снайпериска която ги молеше за помощ и те я убиха да не им в тежест. Напротив украинците са много по жестоки. Извършили са жестокости и срещу поляците по време на Волинското клане. За Донбас да не говорим а в Одеса мините им също така убиват хора дори на плажа.

40

До 45

преди 1 година

Не върти *** роцофиле. А кажи за жените в семейството, за пералнята, гърнето и миксера.О свещенна простота или диагноза!За пръв път в историята една категория индивиди призовава и се надяваха великата WC империя да нападне Родината им, близките и сънародните им. Абсурд да е шизофрения с такава диагноза има много умни и успели хора и с такава диагноза, никой не е пожелавал това на Родина, майка, близки и сънародници. Дали е потомствена вопиющая про.тотия,формирана в поне 2 поколения?Абсолютно!

39

Анонимен

преди 1 година

Кореспондентът на Press TV Джони Милър казва, че украинските войски "умишлено избиват собствения си народ" в източната част на страната, подчертавайки, че основните западни медии мълчат за зверствата, тъй като това противоречи на техните интереси....

38

Урсулка Кон Дилав

преди 1 година

На Ункрайнците не им остана много ами да подписват договора и стига са трепали народ без нужда.. какви бяха точките Зеленскии и началниците му до 3то коляно на Клона. От Одеса по географска дължина към Киев опъват границата. Репарации към ЛНР и ДНР + 15000 нацита да копаят посока Мурманск. Все приемливи позиции, а нека синчето на Байдрът да им стане президент, той кефи народа..

37

Анонимен

преди 1 година

До 43 Чакал си на гарата май и като гледам все са ги разбили натовските държави руснаците.Та накрая се оказаха в градове и села да се крият в мазета.Е те това е разбиване да се криеш сред цивилни.

36

Не случайно

преди 1 година

Зеленски го канят по всички филмови форуми да говори - Оскар, Златен глобус и т.н. украйна пикчърс бълва по холивудски.

35

Тц тц тц

преди 1 година

Не ги разбирам тези укри да се бият за зема, дом и Родина! Аз съм от онези които чакаха и пожелаваха, високо технолог-морална армия да доди и да ни освободи. Бях подготвил мама, жена ми и щерките ми да посрещнат кадирките, бурятите и неподпийналите рус солдати, след като видях как освободиха най-близкия си народ-украинския. Бях подготвил пералнята, миксера, тоалетното гърне да ги даря на освободителите и лично да им ги кача на БТРа. А тези натовски фашаги ми разбиха мечтите, ка разбиха русармия.

34

Денацификация

преди 1 година

как мислите че протича денацификацията? Дали са му да попуши на нацито, не са го малтретирали както нацитата правят с останалите и не са го оставили да се мъчи докато свърши прехода до бандерата си! Всичко е по правилата!

33

Анонимен

преди 1 година

Интересно какво очакваха? Да ги галят с перо по нацистките глави ли?

32

Анонимен

преди 1 година

До 36 Така ли,а защо на украинците не им дават да се оттеглят от Бахмут,където със сигурност ги чака смърт,а колко доказателства има,че зад украинските войници стоят неонацисти и не им дават да отстъпват.Сега нагласени видеа,щото това с руските войници се оказа достоверно и нещата не отиват на добре за украинците,защото вече губят ролята на жертва.

31

Анонимен

преди 1 година

"Автентичността на видеото не може да бъде потвърдена.." ,"украинските власти нямат представа къде и кога е направен записът" "Дмитро Любинец нарече заснетия предполагаем разстрел" - М да ,иначе се разпространява като доказателство за "бруталното и нагло убийство на невъоръжено лице" ......