68

ьаьаьа

преди 1 година

Както се е почнало, върви се по мързелив склон. За какво да се женя, като мога да споделяме една жена сумати народ. . .. Някой хората имат по 80 бани, не защото ги ползват ами, защото има други хора които имат по 70 бани. Това е другата *** крайност

67

ьаьаьа

преди 1 година

Че килиите в затвора са по-удобни и евтини .Брайвик има тенис корт

66

До Опетков

преди 1 година

Япония била заседнала в 18 век хаха Япония преди ВСВ вече е високо развита индустриална държава с просперираща икономика и водеща сила в региона.Кой мислиш им е построил хилядите самолети с които думнаха и Пърл Харбър, корабите и т.н. ?!!Амвриканската пропаганда ви изпива мозъците до последната капка !

65

Анонимен

преди 1 година

Те тия построиха социализЪма на бай Тошо. Тогава се ходеше в обществени бани и ,естествено, имало е пестене на вода, ток и т.н.

64

Анонимен

преди 1 година

Пра дедовците и прабабите ни са се къпели само лятото на реката. И в днешни дни в селата нямат баня вкъщите. По бай Тошово време имаха обществена баня и за 20 стотинки се къпеш като бял човек. Дойдоха мутрите и унищожиха баните.

63

Анонимен

преди 1 година

Пък у нас самотни пенсионери се ширят в апартаменти 100-120кв.м и им било скъпо

62

Анонимен

преди 1 година

На тия явно радиацията от Фукушима им е дошла в повече ...

61

В Япония

преди 1 година

Правото за ежедневен достъп до баня е уредено със закон..Има достатъчно обществени бани, така, че да е подсигурена възможността на всеки да получи достъп до тази "екстра"

60

да идеш казва ..

преди 1 година

на градската баня .... :) японска му работа

59

Анонимен

преди 1 година

Демократични глупости . Без ток ,без отопление а сега и без баня . Тия правиха подводница самолетоносач преди демократично време . Мицобиши с златото на руските белоармейци от банка се превърна в индустриален гигант и завладя Азия .

58

опетков

преди 1 година

До българина Американските бази, байно, не са по желание на японците. В края на ВСВ Япония капитулира пред САЩ и беше напълно окупирана и завладяна. Американците ги вкараха в 20 век, защото те бяха заседнали някъде към 18, с изключение на армията им. За разлика от руската окупация у нас, американската им докара просперитета, който имат сега. написаното тук е, разбира се, абсолютна глупост. Няма нормален човек, който да предпочита мизерията пред относителния лукс.

57

Тираджията Z

преди 1 година

Поляци латвиици и други руско говорящи шофьори мизерници слагат торбичка за *** в кофа,тропат вътре и хвърлят торбата в храстите.За кво да плащаш за кен.еф?

56

Българин

преди 1 година

Имало по-важни неща, можело и без баня. Парите са проблема ,парите. Когато го накарат да плаща и за по-важните неща и от тях ще се откаже.

55

Анонимен

преди 1 година

До българина 52. Бе не знам колко са умни, но ти в тяхна обществена тоалетна няма да можеш да се оправиш с електрониката с която е наблъскана.

54

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ако имах възможност за екскурзия до Япония, щях да отида преди да прочета тази статия.

53

Талибан ерджолан

преди 1 година

Турците и японците са потомствени роби! От риба човек не става!

52

Анонимен

преди 1 година

До Чичо Манчо. Не е нужно да си спомняш какво е било някога има много клипове в Тубата кое къде как е и сега- хотели, влакове, кораби и т.н. Има много пътешественици снимащи всичко

51

Анонимен

преди 1 година

До И за какво живеят?!Ти заради банята ли живееш бе ?

50

Анонимен

преди 1 година

па за комуй на човек баня - я се къпа само лятото на водоема

49

ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ

преди 1 година

Краварите карат 3 литрови горелки и се жалват колко са им лъжливи президентите!