20

Посната пица

преди 1 година

Тука гледам коментират само разбирачи на хляб,като дори немогат да сметнат как се ценообразува хлябът прави ми впечетление и друго,че за едн напрасник кафе няма проблем да плати 2 лева,но за хляб 0,750 гр.1,50 лева са много,предлагам всеки да си направи експеримиент в домашната си пекарна да замеси 1 кг.хляб и пишете колко ви е струвал

19

Анонимен

преди 1 година

Чудо е че продължавам да живея с тези "световни" "продукти":(

18

Анонимен

преди 1 година

Киев, Киев

17

Анонимен

преди 1 година

Пробвайте да замесите и изпечете хляб със старите "добри" европейски брашна.Скоро бгхяб на четворна цена.

16

Анонимен2

преди 1 година

Госпожо толкова измислици толкова заблуди кой ли ви вярва в Бг хляб не купувам не става за ядене пък и не е полезен Стига манипулации ЕДНИ и същи години наред богатеят успешно а останалите и плащат сметката Системата е такава в БГ

15

Дядо Гюро

преди 1 година

Дали техните заплати са се повишили в пъти или хляба е поевтинял нека всеки според чергата си да прецени.

14

Анонимен

преди 1 година

Баничката от 1лв. стана 2лв. и по-евтина закуска няма. Какви бълвочи пишете тука бре...?! Ми то само хляба ли е....? Ама иначе никой не говори за заплати, там инфлация няма ръйш ли...

13

силно замислЕна

преди 1 година

Тази Кукушинкова цените на хляба у Занзибар ли следи?!

12

Анонимен

преди 1 година

бедните българи не им трябва леб. и на посолена вода могат

11

Анонимен

преди 1 година

Пак глас от паралелната вселена

10

Д-р Ох Боли

преди 1 година

Тая е класически пример на комунистически лъжец! Слага под общ знаменател всички тестени изделия и ако може за нашите 0 % ДДС а останалите да духат супата.

9

Анонимен

преди 1 година

Чудесни видове хляб и брашно има все още в България и то на сносни цени. Истински подарък.

8

хляб

преди 1 година

В България хлябът е много грозен и некачествен. Това дори не може вече да се нарече хляб, някаква мукава. А и скъп спрямо(не) качеството си. Намаленото ДДС беше грешка, разбира се, не трябва да има такива специални ставки, които се прибират в джоба на търговеца.

7

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДИ ЮЛИ 2022 ХЛЯБА БЕШЕ 0,89лв, СЛЕД ТОВА 1,19лв И НЕ НАМАЛЯ ПРИ ПАДАНЕТО НА ДДС ОТ 20 НА 9% , ТА НЕ ЗНАМ КЪДЕ Е НАМАЛЕНИЕТО С 26% !! А-А-А, ДА РАЗБРАХ - НАМАЛЕНИЕТО Е В ЛИПСАТА НА УВЕЛИЧЕНИЕ,БРАВО, БРАВО !!!...

6

Анонимен

преди 1 година

Е как ще е само потребителя? Всички които участват в хранителната верига от производители до търговци и клиенти печелят от продажбата, ако ще да работят без печалба колкото да покрият разходите поне имат работа. Ако потребителя няма пари да си купи хляб ще има загуби и фалити.

5

Факт

преди 1 година

Въпросът е и до морал! Трябва ли човек да плаща на данък на държавата за да яде хляб? Жан Виденов натресе повсеместното ДДС на всички стоки. Няма друга държава с ДДС върху храните.

4

Анонимен

преди 1 година

Цената на хлебната пшеница е трайно под 500 лева за тон,електроенергията която ползвате е субсидирана,всичко на цена над 0.20 стотинки за киловат се доплаща от държавата,цената на газта е 106 лева за Mwh,ДДС е Нула,та викате каква е причината вашите продукти да се продават на цени от порядъка 2.2-2.5 лева за килограм?

3

Анонимен

преди 1 година

Тука се извършва геноциДь с хората .Какво поевтиняване бре?Страна във война днес в техен магазин 0.96 Ст е хляба .За какво говорим а?

2

Анонимен

преди 1 година

никой не печели от нулевото ДДС. Производителя не плаща ДДСто та се толкова загрижил. Потребителите го плащат. Хляба няма да стигне 3 лева защото масовия хляб струва 1,60 плюс 20% ще стане 1,92 лева. Има скъпи хлябове но те и сега са скъпи при нулево ДДС.

1

Нане

преди 1 година

кукурушева... Така щи браздя дъртата ливада.... Че, ще ме попниш вовеки веков амин! НАГЛА ЛЪЖЛИВА РАЗ ПОРЕТИНО...