461

gogo

преди 1 година

Днесчето, кафъ от вашата /укро и Фащ/ пропаганда - спирам да ви чета /дайте поне малко спорт - там няма как да лъжете, че оня пробягал 100 м за 10.3 сек, а не за 19.3 сек/

460

Българин

преди 1 година

Не останаха украинци в тази страна. Путин ги направи европейци. Трябва да са му благодарни, че дори и да му дадат още територии от страната си. А пък, Зеленския наркоман да ходи да проси от Байдън. Долари, оръжия и каквото си иска. Може и от Урсулата да проси, особено когато тя стане генерална секретака на тези от НАТО.

459

МФ

преди 1 година

Не знам дали Украйна ще отспъпи от Бахмуд, но се чудя дали са остонали украинци там. Повечето са избягали от държавата му на Зеленския в Европа. Че дори и в България, което ме учудва. То, пари няма за българите, камо ли пък за украинските бежанци.

458

Западняк

преди 1 година

Укрите няма как да отстъпят просто защото за обградени от всякъде и си чакат куршума или вдигат бялото знаме трети вариант няма. Бахмут отдавна е руски както и Мариопул.Който гледа чрез интернет руският Първи канал вижда и хората му показват за мащабното строителство на болници, училища , жилищни сгради и други от същите руси за русите както се определят тамошните в Мариопул.Тази война има само един победител и това е Русия а Путин е избрал тактиката да пържи укрите на бавен огън.

457

Ааа

преди 1 година

Любовника на козите от чХуйня-козолюбителя РамзанКадирЧокСеир (РКЧС) Какво стана с него. Скоро не се е снимал май в ново по но. Нещо се понадул като балон. Май имал проблеми с бъбреците. Та същата тази утрпка няма ли да стреля в тик ток пак по короните на дърветата и да вика АхмакВлайна-ура. Или може би сега е леко притеснен заедно с бункерният хамстер Вова за Грузия. Има за какво. После следват и останалите в рус федерка и накрая ке остане сомо москоу и питера. у руssката фекализация.

456

Анакогия

преди 1 година

От древността та до преди един век при война двете армии застават една срещу друга на някое широко място и започват да се бият. До победа. А ако някой луд и страхлив военачалник се скрие в крепост, то следва обсада и разрушаване. Лош вариант-хората остават без домове, поминък и храна. Ама на военачалника му дреме на меча.

455

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Добрият украинец е мъртвия Хо Хо Хо народна мъдрост

454

Глок

преди 1 година

До Анонимен Е какво толкова,ПУтин им каза...по добре да умрете на фронта вместо от водка!

453

Ха ха ха

преди 1 година

Надежди говежди. Загубите на рус мрши край Бахмут са 5:1.Не по малко от 25 000 е руската згн която вече наторява плодородната укр почва при Бахмут.Ха ха ха. Признават го дори и руските псевдоблогъри. От руските елитни части останаха само нашивките. МУАХАХА.А какъв ли Сталин град още са им подготвили украинците на Дон. Муахаха а.

452

Куку

преди 1 година

Слава на Украйна и нейната непобедима армия!Грузия започна дерусификация идва ред на узбеки,таджики,казахи,чечени и т.н.

451

Анонимен

преди 1 година

укр нацистите ще бъдат унищожени!

450

Анонимен

преди 1 година

В ранната си фаза русофилията се лекува с права лопата по кривата уста на русофила. В напреднал стадий единственото ефикасно лекароство е кирка 11 по главата му.

449

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши

448

много ясно

преди 1 година

е как ще отстъпи от там трябва да започне настъпление на изток за освобождение на всички теротиории вкл. крим, и разрищение на нелегалните мостово построени от путлерорашустите

447

Анонимен

преди 1 година

Хитлер срещу Русия - провалил се .Наполеаон - прововал се .Не може да победиш Русия

446

Ха-ха

преди 1 година

Как така да/ще отстъпят Укрия, решили са да я принесат на тепсия като жертвено агънце.

445

Анонимен

преди 1 година

Съпротивата на украинците в Бахмут е поради една единствена причина. Бахмут така или иначе е разрушен и ако Украйна го изостави Русия ще нападне следващият град Часов Яр и ще започне неговото разрушаване. Това е единствената причина да отстояват Бахмут който сам по себе си няма стратегическо значение.

444

Анонимен

преди 1 година

За да бъде обкръжен Бахмут, Русия трябва да завладее още едни 5 километра. Тези 5 километра ги завзема вече 8 месеца. Руснаците и техните адепти преди година ни проглушиха ушите с хвалби че ще стигнат до Париж и Лондон за седмица. Това ли е втората най-могъща армия на света? Въпреки че русофилите винаги са твърдяли че руската армия е първа в света, дори и сега след тоталната излагация на Русия те продължават да вярват в непобедимата руска армия.

443

Миротворец

преди 1 година

Украйна да си стои там в този БАХМУТ ли е , или каквото и да е и да не мърда наникъде, че нали знаеш малко мръднеш маймун- ставаш! Там да се тикат в окопите и да чакат !

442

Анонимен

преди 1 година

Падането на Бахмут е вързано в кърпа. Днес долетя радостната вест от блатата че Пригожин е започнал да събира попълнение на ЧВК от психиатриите поради липса на затворници. Тоя човек прочисти затворите в Русия и ги обезлюди, сега започва чистка и във психиатриите. Хитлер е постъпвал много по глупаво пращал ги е в газовите камери, а Пригожин ги утилизира тези ненужни групи от хора на бойното поле.