16

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимавайте с рижият абдалин и колибарката дошла от майната си.

15

Анонимен

преди 1 година

Жената на Чех_льо, ако има наглостта да отиде, пак ще я турнат зад някоя огромна свещ, че камерите да не ловят самодоволната й физиономия (значително оформена от пластичен хирург - нос, челюст, скули, зъби...), но първо щателно ще бъде обискирана да записващи устройства. И не знам как ще удържат събралото се множество да не ги освирква. Хари, Хари - от милиардите жени по света точно тая изключително про_ста, алчна и нарцистична лелка ли избра?!

14

Анонимен

преди 1 година

Английски ром

13

пришълецът

преди 1 година

Гяволе сте и туй то:)))

12

Рон Джереми

преди 1 година

Хари е уникален ***, да си един от най-богатите хора в света и да си вземеш *** жена втора употреба!

11

пришълецът

преди 1 година

Кобургите, що става?:)))

10

Анонимен

преди 1 година

Разпада на една монархия :))) Всички войни по света са ставали заради жени, всички разпади са ставали заради жени. Тоя бозавия е толкова наивен ,че няма на къде тая краваркаа си го върти на два пръста. След 50 години ангиля няма да е монархия :) тцтц така е няма вечни неща и всяко зло не е вечено.

9

Анонимен

преди 1 година

Хари му духнаха под опашката, защото не е биологичен син на Чарлз. И двамата го знаят, но и двамата не искат да признаят, затова драматизират, че е свързано с мулатката.

8

ПроСоТо

преди 1 година

айде да га коронясват Третио Чарз,да не земе да са гътне преди да е опитал короната дали му става!..Верно че са дълголетници,не са като нас-"обикновените хора",ама знае ли чиляк какво крои Оня Отдолу?

7

Смел Гибсов

преди 1 година

А гъби има ле ? ;)

6

Кифлю

преди 1 година

Няма лична покана по телефона от баща си или поне на хартия с подпис, а безличен мейл от администрацията - това си директна подигравка и подсказка изобщо да не се вясва на коронацията на баща си! Хем уж е поканен, пък всъщност не е! Пък и няма къде да отседне - баща му току що му отне къщата, която баба му му бе дала да обитава докато/когато са в Англия! Харалмби, Хараламби, много дъбовато момче излезе, ...като майка си - вървиш си след оная работа!

5

Диана

преди 1 година

Да, принца явно не иска някой да се разсмърди на коронясването му...Хари се излага много като слуша явно не много умната си жена...Според мен, най-добре е да си направи ДНК изследване, за да се установи истината - дали Хари е син на Чарлз или е син на неговия коняр /тренъорът по езда на майка му/...Тази мълва се носи от самото му раждане и изглежда доста правдоподобна - във вените на Хари няма много благородническа кръв!

4

Волен

преди 1 година

Канят го, за да няма извинение да каже, че няма път към УК и не може да върне ключовете за котиджа, който трябва да освободи скоро. Лузър и лузърка.

3

Анонимен

преди 1 година

Е, тя достатъчно си отмъсти на Короната за робството на баба си, като направи за смях пyдела Хари! Сега може и да почете новия крал!

2

IT пенсионер

преди 1 година

Някой хакер се е изгаврил с тях.

1

Оффф

преди 1 година

Най-симпатичните от всички "кралски особи"