6

Анонимен

преди 1 година

До 9 Едно време не са имали избор. Като са били гладни са яли всичко което намерят. А дали после не са повръщали няма как да знаем

5

Анонимен

преди 1 година

Едно време като са намирали яйца на полето от разни птици как са разбирали дали са пресни яката? С какъв "кураж" са ги яли? Ха, ха, ха ставаме смешни с изчанченото си битие.

4

Анонимен

преди 1 година

Кой ти яде яйца при тези цени в момента?

3

Гадняр

преди 1 година

Това ще бъде доста често задаван въпрос в следващите няколко месеца. При цена на дребно 60 стотинки за яйце ще има да се развалят по регалите на магазините.

2

Анонимен

преди 1 година

Моите хубавици - 6 кокошчици, всеки ден ми снасят - пресни, пресни, топли... Готвя им ориз, кускус с пилешко, свински черен дроб, говеждо сърце и бъбреци. Бера им детелини. Ловя им охлюви. Нощно време ги пускам на лампа да ловят буболечки и голи охлюви. Големи късметлийки са.

1

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия странни съвети? Просто счупете яйцето и ще разберете дали е развалено или не е! Другото е загуба на време. А салмонелената бактерия си живее чудесно и в пресни яйца, не е задължително да са развалени. Ако имате съмнения, че яйцата са заразени със салмонела, трябва просто по-дълга термична обработка.