9

Анонимен

преди 1 година

Скоро тук няма да остане нито един нормален, при двойно по-ниски цени и 5 пъти по-високи заплати на запад перспективата пред България е тотален разпад и това беше постигнато за по-малко от 2 години лично от Радев и неговите шарлатани.

8

Анонимен

преди 1 година

Пребиваващи зад граница над 6 месеца не трябва да имат право да гласуват.

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Изобщо да не гласуват тези от една наша съседка. И без това твърдят, че не са българи, друга им била родината, друг им майчиния език и пр. Да си гласуван там за "ЕРДОТО".

6

ВЪПРОСЧЕ?

преди 1 година

Кога ще се забрани на тези отстъпници да гласуват?????????

5

Анонимен

преди 1 година

държава на гласуващите. за ко гласуват и те не знаят

4

Алекс

преди 1 година

Кога ще спре това гласуване в чужбина? Управлението на Държавата трябва да се определя от хора,които са избрали да живеят в нея.Не са платили една стотинка данъци,но се правят разходи за откриване на секции и комадироване на служители.

3

Май - май...

преди 1 година

Като искат да гласуват да се прибират. То освен всичко друго - милиони и за секции в чужбина се наливат от нашия джоб. Не че нещо, ама щом могат за празниците, за моренце и за зъболекар да се прибират, значи могат и за изборите да се върнат.

2

Анонимен

преди 1 година

До 1 - мани, мани... Оня ден във тубата четох под някви видеа в един новинарски канал как некви живеещи в чужбина патриотично обясняваха, че щели да гласуват за Възраждане щото щели да ни изкарат от НАТО. Хахаха. Та си викам: "тия в чужбина с чужда пита на чужд гръб помен ще правят."

1

Анонимен

преди 1 година

Мъчат се да резнат феновете на Дългия.