55

Bitcoin

преди 1 година

До АнонименИзобщо не си в час какво е Биткойн!Купувай и дръж след време ще ми благодариш!

54

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

преди 1 година

ИМОТИТЕ КАТО ЛЮШНЕ ЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ И КАТО ГИ СЪБОРИ КРАЙ ПАРИТЕ ИЗГОРЯХА !!!

53

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ И ИМОТИ

преди 1 година

ИМОТИТЕ КАТО ЛЮШНЕ ЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ И КАТО ГИ СЪБОРИ ПАРИТЕ ИЗГОРЯХА !!!

52

Анонимен

преди 1 година

До 54 Що се правиш на интересен,като нямаш хал хабер?

51

?

преди 1 година

Ох Боже. Единственият инвеститор в световен мащаб е Уорън Бъфет. Може да му чуете мнението за златото и имотите и защо никога не инвестира в такива измислици. Все пак Уорън Бъфет е четвъртият най-богат човек на света, а не неизвестен *** с 5 лева в джоба. Сега на Бъфет ли да вярвам или на някакъв пухльо?

50

До40

преди 1 година

Бля,бля викаш,или дойде време за улов на нови балъци които да издоите?Не ме карай да ти изредя 2007-2008 година колко публични дружества глътнаха въздух и на колко още бяхте надули цените на акциите до небесата та даже закачихте на въдицата и бакшишите да"инвестират"на БФБ!Нашата пършива борсичка е казино с белязани карти,печалбата се пребита основно от които имат вътрешна информация!Та еФтините мурафети ги продавай на някой друг!

49

Анонимен

преди 1 година

Големи крипрони станахте, как ще го ядете с това крипто въпрос на време е.

48

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се инвестира в кашкавал и яйца, защото много им се вдигна цената. Купувайте.

47

Анонимен

преди 1 година

проблема не е в криптовалутите а в държавите и защото нямат контрол върху тях , сега им се иска да пуснат дъжавни електронни пари , каквото и да значи това ... най-вероятно искат още по голям контрол върху хората , един цък и някой вече е никой

46

Иван Асен

преди 1 година

Тоя да си закопае дипломата по финанси ,ако въобще има такава,колкото се може по-дълбоко!По големи глупости скоро не бях чел.

45

Анонимен

преди 1 година

"Проблемът е в държавните електронни пари, които се готвят да бъдат пуснати" - Баш обратното. Цялата идея е, да има "децентрализирана" валута. Демек не, Джо да може да реши, че аконатисен това копче, в сметката му се зарежда 1 трилион единици от ел. долара.

44

Анонимен

преди 1 година

"Като му видя физиономията, ясно ми какъв финансист е." - Аз им гледам на ръка, преди да преценя какви хора са.

43

Анонимен

преди 1 година

Точно това мислене, направи непоносим живота на много народ не само в САЩ, но и в скандинавието. Инвестиционни имоти, лобита против нови проекти и сега става ... КОШМАР за всеки, дето не в топ не 10%, ами вече 2%. Кво е това? С 45% над срендата заплата, а ми казват, че ми трябват 17 годишни заплати за смешен апартамент...

42

Анонимен

преди 1 година

До Разбрах, дообре - Те са си така. Знаят си тхяното. Изчакй, да почнат да ти приказват, как са избрани от съдбата, за да водят народа.

41

Анонимен

преди 1 година

Всеки ми вика, как 2011-а инвестирал в имот, ама ... аз нали брокерче го раздавах тогава. Много добре помня, колко се продаваха тея имоти. Мъъъъкааа, мъкаааа! Ама сга, от един път, всеки мастър имотаджия! Бреййй! То бетер криптаджиите станахте, бе! Единия взел бил, втора ръка карти и ги изкопал 60 пъти стойността , другия купил биткой на 7к, продал на 18к. После ги купил на 14к, продал ги на 68, баш преди да паднат. Аз па фанаш шаран с 30 санта око!

40

Разбрах, дообре

преди 1 година

Хаха добре. Тъкмо мислех да пазарувам биткойни на едро, но се сетих, че нямам пари за катък Веселина. Тези нормални ли си? Половината народ няма пари да яде нормално, те за биткойни говорят.

39

Анонимен

преди 1 година

До до 38 - Въййй ... пръво - ти се правиш на оборотен. Аз ти казвам, че не си. Па и кво е това 6.5%? Нищшо не е! Стига! Лихвите в банките от преди 2007-***! Аман вече! Иняма ми казваш, как ще си приказвам.

38

Анонимен

преди 1 година

До До34 - Бляблябля ... Загубиха тези, които си изтеглиха парите или бяха заложели на знайни и незнайни бъдещи еднорогчета, които я докараха до кривата круша.

37

до 38

преди 1 година

Не ми се прави на много оборотен. С този изказ пред панелката със шкембаците. Имам вложения за х лв. сумарно. Базирано на последните 12 години средната ми доходност е 6.5% (инфлацията я приспадам, разбира се). Кажи-речи имам пасивен доход да не работят децата ми никога. Така да съм си построил нещата.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 - Нещо си се надъхал, ми се струва ... Кво е това 6.5%, бе селски? Тя аграрната земя е 4% рента вече. Па и псокъпва през някоя друга година. Мног слаб.