80

ББ

преди 1 година

Оставка ***!!!никой не ти дължи никакви обеснения,Плащаме ти да ги разкриваш и затваряш...не да им си чадър,САЩ тоя е за съдене в САЩ...минимума му е 300 г ,ЦРУ да го отмъкнат и да го съдят!!!тоя е руски агент...убива всичко здраво...настройва хората против Свободният...тоя е откровен мафиот назначен от мафията дппс-гроб...едните се крият зад"етноса"другите зад ЕС...и кой забогатява?кой ги използва!те са роби!...ами путин!всичките са агенти на дс,щази и подобни...зависими са!!!

79

Анонимен 8

преди 1 година

ПРОЧЕТОХ ЧЕ ДЕРМЕНДЖИЕВ СЕ ДВИЖИ С ОХРАНА ОТ 20 ЧОВЕКА ИЗПОЛЗВА ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ЗА ЦЕЛТА ПОДАДЕН Е СИГНАЛ ДО ПРЕЗИДЕНТА И ИНСТИТУЦИИТЕ ДЕРМЕНДЖИЕВ НАЗНАЧЕН СЛУЖЕБЕН С ДЪРЖАВНИ ПАРИ СМЯТА ДА ВЕКУВА ТОВА ЛИ СА НОВИТЕ ЮМРУЦИ НАСЛАЖДАВАТ СЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ИЗОБИЛИЯ БЕЗНАКАЗАНО

78

Готин

преди 1 година

Колкото по бързо се внесат към прокуратурата данните от извършените проверки, толкова по безнаказани ще бъдат нарушителите. Ако в обвинителният акт не присъстват всички документи, проби, анализи и експертизи, толкова повече ще има основания за компрометиране на делата. Това е пределно ясно на БЪРЗАЩИЯТ " ГЛАВЕН"!

77

бг смешки 2

преди 1 година

Гешев арестува мутрите ...майтап бе Уили ...

76

До ПросТо То

преди 1 година

Не Прокуратурата разследва, а съвсем други служби се занимават с това! Рашков размахваше папки, които две години чакаме да ги предаде на Прокуратурата! А да имаш данни за престъпление и да ги криеш, също е престъпление! Това е като ония виц , дето се молил на Господ за една шестица от тотото, и накрая се чуло глас от Небето..."че пусни поне един фиш, де"!

75

Някой

преди 1 година

Отсега залагам, че Дременджиев ще представи доказателствата , само че ..."друг път"! Ще изчакаме следващите избори, и пак ще започнат със същата дъвка! Магистралите се амортизират вече десет години, а Дременджиев и Шишков още не са разбрали, що е то ремонт и поддръжка! Да не говорим, че и сто метра велоалея не са нарисували!

74

Анонимен

преди 1 година

ЧУДЕСНО - Знаем престъплението , знаем , кои са изпълнителите, възложителите , кой е плащал , кой е одобрил обектите и т.н . АМИ хайде сега полиция, и прокуратура и съд си свършат работата ! Има си и член по НПК за такива престъпления, а не само оставки и назначения на други сладки длъжности в Държавната администрация или бордове на фирми

73

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ВСИЧКИ КАДЪНИ В ХАРЕМА НА ЕРДОГАН СА ВПРЕГНАТИ ДА ЛЪСКАТ ИМИДЖА НА БАШ БАШ ДАШНАТА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА,ЗА ДА МОЖЕ ДА СТАНЕ ОТНОВО НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ, ДА Я ДОСЪСИПЕ И СУЛТАНА ДА СИ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМА ЗА АНЕКСИРАНЕ НА РУМЕЛИЯ КЪМ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, А БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА И Е ОБЕЩАНО ПОСЛЕ ДА Я НАПРАВЯТ ГЛАВНА БЕЙЦА И ДА СИ СТОЙ В ХАРЕМА НА БЕЯ НА РУМЕЛИЯ И ДА И ПРАЩАТ ПРАВОВЕРНИ КОИТО ДА Я ЗАЛИВАТ С ОБИЧТА НА СУЛТАНА ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА ПРЕДАТЕЛСКА РАБОТА.

72

-

преди 1 година

На гериторията ВСЕКИ втори документ е с НЕВЯРНО съдържание!

71

Анонимен

преди 1 година

Шишо-Бакшишо краде яко пари и надписва ремонтите, нека г н Гешев го арестува!

70

ПроСоТо

преди 1 година

ама какви ги суче Милиционера?!...Според закона,Прокуратурата Е ДЛЪЖНА да се самосезира и да започне досъдебно производство при ВСЕКИ сигнал за престъпление,стига да не е анонимен !!!!!...Е,има сигнали,при това неанонимни !...Защо първо требе да "анализират" тия сигнали и чак СЛЕД това,и то при условие,че некой е намерил "достатъчни основания",чак ТОГАВА бил щял да задейства законовата процедура !!!!...Не разбирате,че ви правятнаглупаци,нали?!

69

Анонимен

преди 1 година

Фирмите които строят некачествено трябва да ги съдят, дори да ги рекетират за 30% това значи че те се съгласяват да строят некачествено като по този начин ощетяват обществото, значи са съучастници в престъпление.

68

ВСЕ ОЩЕ ЧОВЕК.

преди 1 година

За плюещите всичко и всеки да прочетат В механата от Христо Ботев

67

Кире

преди 1 година

То асвалта го няма, той за ремонти се притеснява :) Питай "Шефа" къде е асвалта. По оценки на пътни инженери липсват 1 милиард лева!

66

:)

преди 1 година

Изисквал той :) Турците официален доклад пратиха. Каскетя и цацата даже не го прочетоха, че нямали време :) Наглост! Изискаха материалите от испанската прокуратура, една година ги превеждат. Наглост! Вкараха в затвора за 8 месеца Иван Тодоров, без никакви доказателства. Защо не изискваха тогава, а си дерибействаха. Сега и той ще ни осъди в Страсбург и ще му плащаме, заради каскетя. Наглост!

65

българин

преди 1 година

Той/ГП/не имитира дайност,той дейно защитава престъпната герберастка ***.Но ще дойде време и иванчо да дава обяснения.

64

Анонимен

преди 1 година

Добре са си прокурорчааатъ! На други места може да се наложи и да работиш ама там си е айляк. В Пловдив половината център е прокуроски паркинг примерно - понеже са "много важни" и "много работят" !

63

Аз,главният

преди 1 година

Мутрите си имат не само държава,но и главен прокурор,който имитира дейност.

62

европейски популис

преди 1 година

и децата знаят че парите от магистралите са присвоени на 30% минимум и са се отекли към партийки и лидери щот всички пътуваме по света и виждаме че дори в Турция пътищата са няколко пъти над нашите ,Сърбия също а те не са в *** ЕС или нямат субсидиране -сега да казваме че излезли нарушения е смешно те с аот години а прокуратурата в ЕС е параван

61

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ТУК ИМА АНОНИМНИЦИ КОИТО СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ШЛАКА ШЛАКА ШЛАКА