38

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Всичките изгъзици с времето ги правят изкуствено, за да ограничат правата на хората. Радва ме факта, че българина не може толкова лесно да бъде излъган.

37

МСА

преди 1 година

Ей, няма спиране тая "зелена" истерия. А какво се случи с озоновата дупка? Някой нещо да е чувал, или пък е изчезнала. НЯМА ИЗВЪНРЕДНИ КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ! Просто това ще използват за силното ограничаване на правата ни в бъдеще. От нас зависи дали ще успеят

36

Коко

преди 1 година

Абе Путин е виновен ако ги нямаше руснаците и Путин всичко щеше да е наред само те са виновни

35

Анонимен

преди 1 година

спокойно, всички сте много надолу по интелектуално развитие, спорете си :)

34

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

И електората на бсп, също. никой не помисли че вдигайки юмруче ше избие пенциите по селията. сега ни убеждават да не гласуваме, така както по времето на брежнев викаха че в чернобил всичко е наред. а на веска брачед и бракува ваксини, щот не са спутник 5

33

Дедо

преди 1 година

Не я е срам тая шапка, за толкова милиарди години баш сега да се свие...

32

До ганЮ е проста

преди 1 година

Ганювото, либерастко недоразумение, да ти повторя пак - сменяй пола, мятай хормоналните хапчета, лапппай на байдънта изсъхналия, яж макдоналдс и плюй по Тръмп, психясала отреппке. Знам че това искаш, чакал си го цялото си жалко животче. Ей сега се наслади. Само кажи като какво се смоопределяш, да знаем как да те наричаме

31

На щерката путката

преди 1 година

"Записахме му IP/MAC адресите....." иЗадника и юРазпорих докато "записваше" IPтата каскет смачкан.

30

.

преди 1 година

Важното е да има вода. Имало е много ледникови периода и много затопляния. Непрекъснато се движат земните плочи. Сега използват естествените природни състояния за да манипулират общественото по цял свят.Помня в средата на 80'те. Озоновата дупка.

29

По голям простак

преди 1 година

от руския монголоид е единствено русофила.

28

Абе идиот кръгъл

преди 1 година

"И ако някой ми каже как това ще подобри живота ни, евала му казвам....." кой чакаш да ти "подобри" живота?

27

До И какво?

преди 1 година

Факт! Вижте само ПеПе и ДеБе. Нивото е покъртително. Докато всичко буквално тъне във фекалии, ония си правят кампанийката на база фикции за комунистическия режим у нас - ще събаряме паметници, ще променяме националния празник, мартениците ги направиха жълто-сини. И ако някой ми каже как това ще подобри живота ни, евала му казвам :)

26

Анонимен

преди 1 година

42, Koпейкаджия, правилно си разбрал, лъжат ви глобалистите. Само че макдоналдското ти мозъче не може да го осъзнае. Сменяй пола и плащай още повече зелени данъци. Мда, колкото повече плащаш толкова повече се оправя природата. Пробвай, не те лъжа. Виж навън как е въздуха, прати им $10к, излез виж пак, прати им още $10к, излез и ще видиш колко по-добре е станало. Целия СО2 е изчезнал. Увери се сам, плийз!

25

Копейкаджия

преди 1 година

Лошите глабалисти ни лъжат. Само путин казва истината.

24

Анонимен

преди 1 година

Кво става, многото зелени данъци не се ли справиха с глобалното затопляне, ша трябва още данъци явно.

23

Анонимен

преди 1 година

Не се и учудвам че пак изверга нела е превела тая поммия. Като видя заглавието и стане ясно че наратива на шурошоидните гнидди трябва да се покрие на 100% от тази продала на душата си фъшшкияя, чийто език е винаги под подметките на либерастичните сатани. Нело, уродде продажен, ще си плащаш за извергясалите си преводи, с които се мъчиш да моделираш мнението на посещаващите тая клоака гнняссс.ббг

22

Абе каскет смачкан

преди 1 година

"Ето това са ни подготвили..... " кои са тези, които са ти подготвили.....

21

Анонимен

преди 1 година

Парите не валят от небето за никого, в това число и програмистите.

20

До 29

преди 1 година

Е, и? Какво ми дреме? Всеки получава толкова, колкото е заслужил. Ако изкарваш 20 хиляди на месец, получаваш адмирациите ми. Иначе - не, коментарът ти е безполезен.

19

До 31

преди 1 година

Да, достатъчно е да си представим ефекта от това половин милиард човеци да се опитат да се преселят, защото иначе биха се озовали под водата. И в момента имаме ужасна миграционна криза, но новата може да е в пъти по-сериозна.