7

Анонимен

преди 1 година

По-скоро въпросът е кой назначава портиер с курс за началник гара нa заплата 3500 Euro на такава отговорна позиция?

6

Анонимен

преди 1 година

Балканска работа. Ще изгори бушона, в случая началника на гарата. А истинските виновници ще останат ненаказани. Нали не мислите, че началника на гарата или машинистите или стрелочника са деактивирал системта за сигурност! Виновини са от мениджмънта, че не са осигурили пътуванията и държавната агенция, която е дала разрешение за експлоатация. Със сигурност дори подписи има кой какво е правил.

5

Митко Павлов

преди 1 година

Неос Порос или Пор та Пор....Четете бре....Неи Пери!!!!

4

Майора

преди 1 година

Много лошо е да се подигравате с трагедиятс на хората! Преди да пишете се замислете че същото може да се получи и в България и то вината не е само на нсчслник гарите , с и на управниците които не осигуряват достатъчно средства за поддръжка и на недобре подготвения персонал! И снощи същото можеше да стане нс Драгоман -запад когато е подаден червен семафор нс мсшиниста да тръгне!

3

Анонимен

преди 1 година

Едва ли е бил на дрога , по-скоро на няколко чашки Иzzo.

2

Анонимен

преди 1 година

Гърчолята сега протестират. Срещу КОГО?! Ами срещу себе си. Мърллячи. Не спазват никакви закони а сега някой друг им е виновен. Бях свидетел как при забрана за събирания над 20 души под зплаха от глоба 50хил ойро 50 гърчока вилняха до 5 сутринта с толкова силна музика че се чуваше на километри. Само полицията не я чуваше. На пътя карат със 100 при ограничение 50 и никой не се впечатлява. А сега правителството им виновно. Хайде НИЦ бе!!

1

Анонимен

преди 1 година

Началник гарата в Лариса на каква дрога е бил?