40

Анонимен

преди 1 година

Барбука какво здриска по въпроса ??

39

Анонимен

преди 1 година

После Роналдо им бил крив в Юнайтед.Ливърпул ги признавам ако така отнесат и РЕАЛ.

38

Йохан Кройф

преди 1 година

Пловдивското ромче Стойков го вземаха в Барселона на 22 години а Митко играеше в някакви смешни отбори до 29 години.

37

До 39

преди 1 година

Турците не ги бъркай с араби, иранци и т.н. Половината ни кухня и език са свързани

36

До 46

преди 1 година

Митко първия сезон в Юнайтед го направи прилично. Късно го вземаха към 27-28. Почна да оплешивява и му падна самочувствието.

35

До M Power Nation.

преди 1 година

До M Power NationЛевски няма общо с футбола, а да намесваш подуянското недораумение е нелепо.

34

.

преди 1 година

Проклятието е заради Бербатов и великия САФ, който прецака кариерата на Митко.Хак да им е на МанЮ.

33

Петър Василев Петела

преди 1 година

Ливърпул е по- големият отбор, *** беше че не спряха до 3-4. Явно Ютд доста са ги дразнили през годините, имах чувството че ще ги бият 10-12 на 0

32

M Power Nation

преди 1 година

Е тва си е брутално. Дори Левски не са драли така ЦСКА

31

Неделев катастрофира

преди 1 година

7:0 в най-голямото дерби в Англия си е резултат който едва ли се е случвал досега а фенчетта на УТД да не се правят на все едно са паднали 3:0 тва си е историческо унижение даже бих го нарекъл пълна гaвpa

30

До 23

преди 1 година

Абе до 4:0 бива, ама 7:0.......!!!!?!

29

Хааха

преди 1 година

Сър Фергюсън сигурно се е задавил с дъвката !

28

Анонимен

преди 1 година

Та дори и ненавистта с Евертън и в най-силния период на двата клуба през 80-те, та и до днес, няма такава дълбока омраза и ненавист. В много семейства в град Ливърпул има привърженици както на червения, така и на синия отбор и дори може да бъдат видени заедно по трибуните. Това с Ливърпул Манчестър Юнайтед няма как да се случи.

27

Анонимен

преди 1 година

Ще дам още аргументи. Омразата и ненавистта между привържениците на двата клуба я има още през 90-те, когато Юнайтед, макар и печелейки, още не бяха така близо, нито пък вече повели в статистиката за шампионски титли. За сравнение, Арсенал също имаше силен период, Челси също, сега и Ман Сити са доминатор, но макар и да няма приятелски отношения и топли чувства между агитките, тази омраза я няма. Та, правете си сметката, дали лилавия(не отричам качествата и постиженията му) не е главната причина.

26

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно си е за Фъргюсън написаното по-долу. През онези години феновете на Ливърпул нямат никаква причина да мразят Ман Ютд, защото, при цялото ми уважение към тези отбори, те бяха сходни като осанка с Нюкасъл, Астън Вила, Тотнъм, т.н. По това време враждата и ненавистта на Ливърпул е с градския съперник Евртън, защото те са другия толкова силен отбор по онова време. Тогава се появява лилавия шотландец, кипящ от злоба и завист и точно неговото поведение разпалва яростната вражда.

25

Анонимен

преди 1 година

МЮ няма за какво да играят а и Ливърпул доста назад. Мача беше само за тото ако спечелят $

24

Анонимен

преди 1 година

Не бил виновен съра, феновете на Ливърпул били виновни. Феновете и на двата отбора имат някаква вина, тези на Ливърпул повече, но тя бледнее пред приноса на дъртия. Ако си му гледал интервютата от 80-те и 90-те, щеше да си видял с каква ярост и злоба говори за Ливърпул. Пък може и да си го гледал, но да помниш избирателно.

23

Анонимен

преди 1 година

*** ***. Миналия сезон не Манчо победи Ливърпул с 4:0, а ЛИВЪРПУЛ победи Манчо с 4:0 на Анфилд и със 5:0 на Олд Трафорд, общо 9:0. Какви са тези твоите фантазии?

22

Ром"с

преди 1 година

И защо се "изгаври" ,а джурналистче? Мача бе хубав и затова и ми харесва Ливърпул ,че играее футбол..както и Аренал ми е симпатичен..,но не и тики-таки на Сити-скучно ,ще заспиш.. .Просто МанЮ нямаха ден,всичко по вратата им влизаше във второто полувреме ,а и Ливерпул игра на максимум.Ман Ю станаха отбор са отбор след световното,но при всякой отбор има таквиз мачове.Беше хубав мач и футбола бе добър,та за това и обичаме футбола-за головете и емоциите и непредсказуемостта на мача.

21

дедко

преди 1 година

До Анонименфен съм на Liverpool, но не мога да кажа лоша дума за Сър-а, той е творение. Но тази вечер... какво го намесвате?