16

Анонимен

преди 1 година

Не е ли трафикът на хора действие против държавата. Какво са чакали депутатите толкова време, та не са изменили закона. Защо гръцките депутати могат, а нашите не.

15

Бонго Бонго

преди 1 година

Тъпата ви система да поправя буквите прави правописните грешки.

14

Бонго Бонго

преди 1 година

Тези истории,че Радев не бил управлявал можете да го говорите на нелегалните емигранти, те ще ви повярват. Ще повярват дори и че отглеждане лъвове и слонове в горите.На политическият инженер Радев предстои да се защитава в съда, след ИМПИЙЧМЪНТа. Колкото и да не разбира човек от политика като влезе в магазина и изтрезнява.

13

Бонго Бонго

преди 1 година

Как изчисли една година 21 / 22/ 23 та сме в поредното служебно правителство. Колко са служебните правителства на Радев? Това е ПЕТОТО!ИЗДИГНА ГО БСП, С РАДЕВ СЪЗДАДЕ ОТРОВНИТЕ,ПОСЛЕ ИТН/ ЗАЩОТО ИМЕННО ИТН ДВА ПЪТИ СЕ ОТКАЗА, ЗА ДА МОЖЕ РАДЕВ ДА УПРАВЛЯВА/ ПОСЛЕ ПП С ПЕТКОВ И ОПУЛЕНИЯ, ВКАРА И ВЪЗРАЖДАНЕ С ФАЛШИВИТЕ МАШИНИ И БСП БЕ ИЗМЕСТЕНА КЪМ РЪБА. НЯМАШЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА,АКО БСП НЕ ВЪРНА ХАРТ.БЮЛЕТИНИ. И ЗА ТОЗИ ПЕРИОД ТОКА ПОСКЪПНА 10 ПЪТИ, ХРАНАТА С НАД 50 % ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕШЕ СКЪПА.

12

Анонимен

преди 1 година

Гърция си нямаха Бойко Борисов и се справят добре с мигрантите.

11

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021 година, т.е. до преди по-малко от 1 година и 10 месеца. Как президента управлявал от 3 години?!

10

Бонго Бонго

преди 1 година

Уважавам халюцинациите ти,Но истината е такава, Радев менерала управлява България вече три години. Той постави Петков и Опуления и Рашков убиеца на граничари и той носи отговорност. Много добре разбирам полит. ни система и лъжите и измамите на Радев с машините.Скоро ще има ИМПИЙЧМЪНТ и Радев ще се запознае с обвинения в престъпления против държавата!Часовника тиктака обратно за Радев.Ъндърстен муС две висши образования съм!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Къде тргна с Гърция да се сравняваме беее?!Ей има луди тук!Там не се мутреят разни парвенюта бееее!!!!Там скачат като един като са им нарушени правата!Изислили са демокрацията!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Бонго, Радев не е законотворец а президент! Не сме президентска а парламентарна република!Понаучи системата на управление в собствената си държава и тогава коментирай неща от които грам понятие нямаш!!!!

7

Бонго Бонго

преди 1 година

Дали липсва полит воля?Питайте Радев, от три години управлява сам.

6

Бонго Бонго

преди 1 година

Как изчезва бре??? Къде отиват мигрантите нали на запад? След 5-7 години получават паспорти работят .и от 500 млн ще станат 600 млн. Къде видяхте че изчезвали???? България да! От 9 млн сега е 6 млн.

5

Xaxa

преди 1 година

Така нареченият "елит" на ЕС(еврейски слугинаж) бавничко ни свариха - в началото преди няколко години уж бяха "бежанци", после станаха "мигранти". Истината е, че на тези "мигранти" им се раздават пари от сатанистите и им се обещава безгрижен живот в Европа. Целта е ясна като бял ден - омешване на нациите и затъпяване за по-добър контрол, простия човек се управлява много по-лесно. Всички "мигранти" естествено са мъже, но нещо сатанистите удариха на камък, защото те почти нямат бракове.

4

мак

преди 1 година

Западът прие политика на меркел, елате които и да сте и откъдето и да сте, ще се справим, затова стана мека на всякакви отвсякъде. Най-добра стратегия е въобще да не бъдат допускани, нито да им се разглеждат молби за убежище. Като знаят, че нямат шанс да влязат, това ще спре набезите.

3

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбрах какъв е проблема ? Нали населението на Европа изчезва ? Нали идва новото население ? Като казвам ,,Европа,, не слагам България в сметките . Тука дори българите не искат да останат . Да не говорим че ние сме пратили в Европа повече емигранти отколкото повечето северноафрикански държави . Тоест ние сме северна Африка а не Европа . Нямаме ангажимент поет към Европа защото не сме в Шенген . Защо ги спират с нашите пари ? Ако ги спираме никога няма да ни приемат в Шенген .

2

Какво

преди 1 година

Разбрахте от заглавието?! Аз още асимилирам. Смилам. Простотията по долу не ми помогна да схвана идеята за справяне с проблема.

1

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А бе,Чуков,не знам дали дядо ти се е казвал Чук,че имаш такова семейно име,ама те моля най-учтиво поне да се самоубиеш на добра воля.Защо ли? Ами защото ни съветваш да вкараме още зомби и да ги направим информатори.Добре де,ама България е под Турско робство и това ще рече,че информаторите ще са информатори на шефовете си турци.Аз пък ти казвам Чукльо,че просто трябва да се стреля срещу турците и идещите евреи мохамедани,които са толкова грозни и некадърни,че не заслужават да живеят.Чукльо !