53

хх

преди 1 година

Кои са националните интереси?Обезправен народ! Който да скача според въженцето на управлявашите феодали?

52

Нормален

преди 1 година

Номер 3 другото е участие във войната !

51

Бай Ставри :

преди 1 година

"Искам да полея с гореща бяла течност очилата на МЕуглена Кукунева,докато и блъскам главата в стената на килията..."

50

Боко тиквата

преди 1 година

Магистрали без асфалт, граница без ограда, чекмеджета със кюлчета. И тоя щял да прави правителство. С кого, бе?

49

Селянин

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане, както и всички от семейството ми, всичките ми познати и колеги. СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ ИМ ОМРЪЗНА ЕДНА ШЕПА СОФИЙСКИ ФАШИСТИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ РЕШИТЕЛНИ ХОРА, КОИТО ДА ИМАТ ТОПКИ ДА ОТСТОЯВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! На това са способни само ВЪЗРАЖДАНЕ!

48

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ШАРЛАТАНИ СПЕЧЕЛЕТЕ НАПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДАНО ДА ИМАТЕ 159 ДЕПУТАТА И ДА ЗАПОЧВАТЕ ДА РУШИТЕ ЗДРАВО БЪРЗО ЯКО И ТОГАВА ДА СЕ ВИДИ КОЙ КОЙ Е И ШАРАНИТЕ СЪВСЕМ ДА СЕ УДАВЯТ ДАВАЙТЕ ШАРЛАТАНИ 159 ДЕПУТАТА ДА ИМАТЕ БЭЛГАРИЯ ДА УНИЩОЖИТЕ ДАВАЙТЕ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ МРАЗЕЩИТЕ

47

До 45

преди 1 година

Вече няколко пъти и Кирил Петков и Асен Василев, на въпроси на журналисти "Бихте ли направили правителство с Герб", ако спечелите, и двамата категорично казват "Не!" Но ще видим реално как ще се развият нещата. Б.Борисов, както и Слави ненавиждат ПП и адски завиждат на К. Петков, затова че ги елиминира като център на влияние.

46

Анонимен

преди 1 година

Не са червени а сини спора за властта е между уж демократи

45

Ох майко

преди 1 година

Чудя се, какво ще стане с раздадените пари от Европа за държавата, както и кредитите от Европейските банки основно раздуващи жилищният балон, ако нашия президент ни вкара като част от руските тъпотии! Дали да не изтегля 5-6 кредита дето няма да върна?

44

Анонимен

преди 1 година

Формули за съставяне на кабинет колкото искаш,първата ви работа обаче трябва да бъде импийчмън и изритването на ушатият,съществото което докара безвластието и хаоса в България!

43

Ужас

преди 1 година

Сьставят ли клалиция герб и пп от грабене ще смаят и господа

42

Анонимен

преди 1 година

Гласувам за Възраждане и никой друг! Аз " Американец" нито искам,нито ще стана Някога! Аз съм българин!!!-:)))

41

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва Само ти ли не разбра, че О'Брайън е дал на Бойко ултиматум или да гласува законите, които му каже, или ще го включи в списъка Магнитски. Така че, да, точно такова правителство ще имаме: ПП с подкрепа от ГЕРБ. Така са го решили западните ни "приятели".

40

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 37: БСП ли е обезличило правителството? Хайде де. БСП крепеше правителството на ПП до края. Слави и Тошко два пъти проваляха съставянето на правителство и накрая гласуваха с ГЕРБ, ДПС и Възраждане за да свалят правителството на ПП.

39

До 21

преди 1 година

Въпросът е, че новите политици на "промяната" доказаха, че са стократно по-корумпирани от тези на "статуквото"!!!

38

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 32: Правителство на ПП подкрепено от ГЕРБ. Как си я представяш тая подкрепа така без нищо? Във всеки град, село и паланка се е наместил по един гербаджийски далавераджия който се отчита на Бойко и трябва да го оставим, защото той ше подкрепя правителството на ПП. Това ли ще е промяната. За това ли хората излязоха на площадите? Правителство ще има едва тогава, когато може да се събере мнозинство без ГЕРБ.

37

До 32

преди 1 година

Абсолютен нахалник си! Компютрджия ли си!? Или мениджър в частна компания!? Всеки в нашата държава има своето място и е допринесъл за състоянието й! Били сте изкарвали пари!? Добре, но плащате ли си пълните осигуровки, вашите фирми плащат ли си дължимите данъци или гледат да ги скатават, законно ли определят цените на продукцията си и куп други въпроси, на които следва да си отговорите поне пред себе си, тогава нещата ще си дойдат на мястото!

36

Анонимен

преди 1 година

Нека да има разделителни линии, за да се знае кой кой е в парламента и за какво се бори. Правителство трябва, но не чрез компромиси, които да съсипят програмата на дадена партия или да я обезличат! Както това направиха БСП в предишното правителство с ПП и ДБ. Реално Нинова се разпореждаше кое е редно и кое не да се прави.

35

До36

преди 1 година

До 36..Какъв избор?Врат или шия?Кое от двете да изберем!?

34

До 31

преди 1 година

До АнонименИ това хубаво ли е! Не можеш да стоиш отстрани, само да даваш съвети, но без да си мръднеш пръстта! Крайно време е всички български граждани и избиратели да разберат, че са длъжни да поемат отговорност към обществото и да имат смелостта да направят избор!!!