107

Morski

преди 1 година

И това от устата на "а бях точен с парите"?!?!?!? АРЕ УЛЕВО КОСТЕНУРКА!

106

Анонимен

преди 1 година

Ако нивото на българите е ниско под средното, какво е виновен Орбан? Не знаеш какво точно прави, но си дочул, че има пропагандата срещу него и повтаряш като папагал.

105

Тоз пък!

преди 1 година

До Анонимен В същото време малоу мници в България гледат на Орбан като на модел за подражание. Който иска, да се обижда. Имаме претенции, че живеем в цивилизована страна в 21-ви век, а се държим като талибани.

104

Анонимен

преди 1 година

Виктор Орбан заявява, че европа трябва да има нато без сащ, и не трябва да бъде въвличана в руско-украинския конфликт. Просто и ясно.

103

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Празни приказки на кухи хора. Които мислят, че и другите са кухи. Не, не сме.

102

Анонимен

преди 1 година

"Питам за онези пари които получи от Русия за да лобира за Крим." -- В момента във великобритания, франция и германия текат масови протести за спиране на всякакви военни доставки за украйна. Във вашингтон също, австралия също. Всякакви американски санкции са незаконни, те не са на ООН. А какво стана на срещата на г20 в индия?

101

Анонимен

преди 1 година

Изненадата е че няма изненада. Много приказки и НИЩО!!Чорапа се е разбрал със Сараите. Изненада НЯМА!!

100

Анонимен

преди 1 година

В Румъния освен политиците, има 60 съдии и прокурори осъдени за корупция и около 2000 чиновници. Кога ще ги стигнем румънците?

99

Сатир

преди 1 година

"Ние не правим проучвания или проби, а правим проверки по линия на това дали е извършено престъпление и водим досъдебни производства. Съжалявам, че това някои хора ги притеснява, очевидно се поражда истерия." Ти да видиш, архитект води досъдебни производства.??? Служебния съвсем се е объркал!?!?!?

98

Анонимен

преди 1 година

Ще е изненада ако са извън партиите ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН.

97

Kk

преди 1 година

А дали и Румен Гечев ще си го получи за корупция? Питам за онези пари които получи от Русия за да лобира за Крим.

96

Анонимен

преди 1 година

Къде сте тръгнали с вашия борисов и с неговия циментиран главен прокурор ? Къде ? Назад към миналото ?

95

Анонимен

преди 1 година

В Румъния имало около 80-тина осъдени и вкарани в затвор политици. А в България има само една, даже може вече да са я помилвали и пуснали. Представете си качеството и изобщо смисъла на "работата" на българския и румънския съд. Даже декември арестуваха Андрю Тейт -- англо-американски бизнесмен (управлява около $300 млн), който живее в Румъния и го разследват. Елон Мъск заявява, че ако не го пуснат, сам щял да отиде в Румъния да направи нещо, което сам не знаел какво е. Ха-ха, хи-хи !

94

Анонимен

преди 1 година

"а вие ги качвате в парламента?!?" -- кого имате пред вид под "вие" ? Защото е ясно кои сте вие.

93

Анонимен

преди 1 година

От тия разследвания нищо нема да се получи , пак нема да има осъдени с ефективни присъди.Това е България и българското правосъдие.

92

Анонимен

преди 1 година

На американската агентура й се привижда червен цвят и на сън.

91

Анонимен

преди 1 година

Прокопиевите , нексовците кога ще ги арестувате. Уж Интерпол ги търси а вие ги качвате в парламента?!?

90

Анонимен

преди 1 година

Един американец стои под логото на макдоналдс, на което пише: макдоналдс наема за $12 на час. И коментира: проблемът е, че в жилищните сгради наоколо и посочва големи сгради по на 15-на етажа, наемите са $3000 на месец. Ако българите си мислят, че ще изберат борисов и той ще реши проблема с цените в българските магазини -- по-добре да не ходят на избори, нещата ще се влошат.

89

Анонимен

преди 1 година

Червената пропаганда не спира, всеки ден констатират нарушения, кражби, измами - а аз да ви питам колко хора са обвинени, осъдени, глобени и наказани, като краен ефект имаме ли ремонтирани пътища, спад на цените, подобряване на качеството на живот - АМИ НЕ, НИКАКЪВ ШАНС, закривай!

88

Анонимен

преди 1 година

"защо хранителни продукти поскъпнаха 50%" -- колцина сте, които още не сте разбрали защо ? 2014 година в украйна американските служби направиха преврат и свалиха законно избрано правителство -- и това е само едно домино от цяла поредица други подобни деяния. Тези домина сега падат едно върху друго.