55

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА Копейкин що не ползва Руската платформа за дарения, А?

54

Анонимен

преди 1 година

Ако както бизнеса обяснява инфлацията е реална, тогава заплатите не са и трябва не да сваляме инфлацията, а да вдигаме доходите. Ако не е реална инфлацията, то тогава смъкването е лесно. Веднага да се ограничат цените на битовите стоки до 30% надценка и проблемът е решен. Но нито един политик няма топки да излезе и да каже точно това. Ще се вземат всички стоки и ще се проследи цената по веригата от цена на суровина до краен продукт кой каква надценка слага и тогава ще лъсне всичко!

53

Анонимен

преди 1 година

Гъвкава политика, в полза на България. Няма Русия, няма ЕС, няма САЩ, има само Бг , балансиращо ползите отвсякъде. Разбира се без руски ботуш, само икономически изгоди. Тръмп казва първо Америка, Бг казва първо България и после всички останали. И да не се забравят самолетите от САЩ, наш партньор и за в бъдеще.

52

Анонимен

преди 1 година

Едно време един българин каза "за бога братя не купувайте" и последва едно 30 годишно ПЛЮЕНЕ върху него. Затова сега КУПУВАЙТЕ колкото си искате!

51

Анонимен

преди 1 година

Изкупната цена на млякото намаляла, а някой да е видял разлика в цените в магазините. И това става със съгласието на партиите на оялите се политици.

50

Анонимен

преди 1 година

Докато няма меганизъм, който да държи отговорн конкренти хора, за непсазени обещания, не вярвам на никакви обещания от политици ....

49

Анонимен

преди 1 година

Без закони единственото което правят е реклама на веригите, безсилни души продали се за без пари половината на САЩ другата половина на Русия, тва българския политик.

48

от село

преди 1 година

Оишли да сватосват ерген и мома в далечно село и двамата улави и глуповати .Момините хора и казали да говори големи приказки ,а на ергенина сватовниците длибоки.Седнали на масата за почерпка ,разговорили се ,но котката се погалила в краката на ергенина,той скочил и извикал ,, пръъс *** ,че ще те ....в г..за длибоки ,, .а момата за да не е назад ,подхванала,, в наща градина се родиха бели и голееми тикви като г..за ми,, - Е ТОВА ЗА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ,ОБЕЩАВАТ ,ЛЪЖАТ МАЖАТ А ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.

47

Анонимен

преди 1 година

Народа обещава да този път да свали активността под 20%!

46

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КОИ ИМ ВЯРВА НА ТИЯ О.П.Г.-ТА? ТЕ ОТ 32Г. НИ ОБЕЩАВАТ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ,А СЛЕД КАТО МИНАТ ПАК СИ ЗАПОЧВАТ СТАРАТА ПЕСЕН .

45

Анонимен

преди 1 година

Копейкин обещава, че вече ще приема само дарения в Български Лев в Пейтриън и ще се откаже от Еврото.

44

Анонимен

преди 1 година

МЕСЕЦ ПРЕДИ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ПОЛИТИЦИТЕ ОТНОВО ИЗВАДИХА ТОРБАТА С ПОПУЛИЗМА И КЛИШЕТАТА...ЗАТОВА РОМИТЕ ИМ ГО КАЗВАТ ДИРЕКТНО:АКО ИСКАШ ГЛАСА МИ,ТО ТРЯБВА СЕРИОЗНО ДА РАЗВЪРЖЕШ КЕСИЯТА...ГОСПОДАТА РОМИ МНОГО ОТДАВНА ОСЪЗНАХА,ЧЕ ВСЧИКО Е ПАРИ И ИДЕАЛИЗИРАНЕТО ИМ ОТ БЪЛГАРИТЕ Е ДОСТА НАИВНО...

43

Анонимен

преди 1 година

КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ...ЗАТОВА РОМИТЕ МНОГО ОТДАВНА ИМ ХВАНАХА ЦАКАТА НА КАНДИДАТ УПРАВНИЦИТЕ:ТИЯ ГЛУПОСТИ ЗА КОНСЕРВАТИВНО-ЛИБЕРАЛНО,ДЕМОКРАТИЧНО И Т.Н ГИ РАЗПРАВЯЙТЕ НА НЯКОЙ ДРУГ НА НАС НИ ДАЙТЕ ПАРИ!!!

42

Стига глупости

преди 1 година

Политиците не могат да намалят инфлацията в условията на свободен пазар и внос! Могат само да я увеличат чрез некадърни действия който да предизвикат дефицити.

41

зАз

преди 1 година

А, доста б.лъци шъ съ вържат за пореден път на "обещанията" на Професионалните Лъжци и Мошеници! Късата памет на Българинъ е пословичнъ, щерече, тое е или многу Т.п, или многу наивен, а може би и двете заедно!? Дерзай нареде, пак шъ тъ "Оправят"!!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Бойко е гений. Съсипа всичко, но изгони ромите. Браво! Гениален ход. Никога нямаше да си тръгнат сами.

39

Анонимен

преди 1 година

И война ни обещават да изчезнем

38

АЙ ЧИСТИТО!

преди 1 година

ПРОМЯНАТА НИ ОСТАВИ ГОООЛЯМА НАСЛЕДСТВО - 3 МОСТА НАД ДУНАВ, ДВА ТУНЕЛА, ЕДНА МАГИСТРАЛА И 50% ИНФЛАЦИЯ! МНОГО СЕ БЯХМЕ ОЯЛИ ПРИ БОЙКО, ЗА ТОВА!

37

дедо Груйо

преди 1 година

Аз ще гласувам за Боко! Защото пенсията ми е микроскопична и съм пълен uдuoт. И трябва да изгониме още 1 млн млади хора, за да не ни пречат.

36

ТрънЧО

преди 1 година

Кво ни обещавът? Е, както винаги - Филийки Без Хляб и Пържоли Без Месо! Приятен апетит! -)))