42

доктор

преди 1 година

Тоя сериозно иска да се преориентира... от дентални услуги на колоноскопия... Обръщаш пациента на обратно, и в другата дупка - между другите бузки... Ама трябва друго образование... само за информация да..

41

Анонимен

преди 1 година

Последния месец двама приятели ми се похвалиха, че са си присадили коса.

40

Анонимен

преди 1 година

Научете се да ремонтирате зъболекарска техника и не ви трябва да програмирате само! 20к в България само! Е, свързано е с пътуване, но при такива цени за услуга, може човек да се прежали!

39

цените наполовина

преди 1 година

Просто!? след като броят на пациентите е намалял наполовина от около 600-те, посещавали клиниката месечно преди пандемията,

38

Анонимен

преди 1 година

Ние сме богати и кризите не ни влияят на посещенията в "дентални клиники"... и преди и сега не ходим.

37

Анонимен

преди 1 година

От къде навлезе тая шльокавица - дентална клиника? Зъболекарски е достатъчно ясна дума.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 На Запад "дългосрочните стратегии за развитие" се наричат инвестиране в знание, наука и гражданско общество, и не са чакали войната на Путин, за да ги провеждат. Хубаво е, че сте се "загрижили", но май "грижата" ви не е много здравословен интерес.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Какво общо има зимата с темата?

34

Анонимен

преди 1 година

Лондон, Берлин и други столици могат да си позволят да харчат стотици милиарди за смекчаване на последиците от енергийната криза, но това не е дългосрочна игра и изпълнение на някакъв последователен план. Действат като пожарникари, които спешно изсипват тонове пари в ямите, образувани по пътя на суверенния локомотив. Предвид изключително скромните показатели на икономиките, те могат да бъдат взети само чрез включване на печатната преса, тоест надуване на балона на държавния дълг. С такива тактики помагат да се прескочи труден период, но не и да се изградят дългосрочни стратегии за развитие.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34-Благодаря ти,че ми изтри поста в който нямаше нищо нецензурно.Това доказва че вие т.п-ан-арите от редакцията сами си коментирате глупостите които пишете и всячаски се стараете да насочвате мнението на хората в платената "правилна" посока.добре,че има и нормални сайтове където хората да коментират.вие сте тиня.

32

Хаха

преди 1 година

Анонимен 25, Турция ли? В джибито вече има израз "турски зъби" за някой, дето са го направили като динозавър в устата. Важното е, че е било с ол инклузив обаче...

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 Ако пуснат статия за блатното кокиче ще се намерят русофили които да обясняват какви безаналогови са блатните кокичета в Русия и да поискат всички българи да им се прекланят.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 Мхм. Обаче реалността в Русия показва друго нещо. Средната продължителност на живота е 2.5 години по-ниска от тази в България, та е интересно как функционира тази система, която описваш, че уж била характерна за Русия. А когато съм бил там, половината и повечето население ходи с развалени зъби, доста от тях, без почти никакви зъби. Та тия приказки ...

29

Анонимен

преди 1 година

Сигурно сте се подлагали. Моля споделете опит.

28

А аз се чудя

преди 1 година

нашите "естетични" центрове, където пълнят джуките и лицата на жените с всевъзможни субстанции кога ще започнат да фалират, че на толкова народ им съсипаха лицата и телата, че чак е трагично. А и вече почти няма лекар в държавата ни, който да не слага филъри и ботокс, нищо че по закон само платичните хирурзи имат право да ги използват...

27

Ох Танчеее,

преди 1 година

да ти се изхвърля на естетичната усмивка, моето момиче

26

Анонимен

преди 1 година

Поздравявам с тази статия стоматолога д-р Жечков за некадърната му работа по зъбите ми.

25

IT пенсионер

преди 1 година

Който тръгва с големите дисаги далече не стига. Успехът трябва да идва сам, с времето и с натрупаният опит. Тръгнал тоя да ми открива клиника специално за западни туристи. Първо се наложи на твоят пазар пък ако си наистина добър те западните туристи няма да те подминат.

24

-

преди 1 година

До Анонимен...Цените не може да са скъпи, те са високи или ниски.

23

Анонимен

преди 1 година

И на нашите русофили им харесва Русия обаче не искат да идат там а си стоят тука.