46

Анонимен

преди 1 година

"Haчaлничeckитe" фиpми и koмnaнии ga cи nлaщaт gaнъцитe, akцизитe и ДДC-тo нa бълrapckaтa gъpжaвa, тoвa e paзkoвничeтo!

45

Анонимен

преди 1 година

Това си е див популизъм. Като махнаха ДДС за брашното и хляба, те поевтиняха ли? Безмислено е да намаляват ДДС в България, който си е на разумна стойност. Има държави в ЕС с по-висок процент ДДС, има и три държави с 19%, а Малта е с 18%, Люксембург с 17%, но Унгария е с 27% ДДС, Дания, Хърватия и Швеция са с 25% ДДС, Гърция и Финландия са с 24% ДДС и т.н. Повечето държави в ЕС имат по-висок процент ДДС от България.

44

ПроСоТо

преди 1 година

простотии,простотии,простотии до откат!!!...Така наречения "ддс" се използва единствено за организиране на далавери..Всички ги знаете!..Та:..-Никакво ддс !..Да се въведе Данък ОБОРОТ-20 процента от оборота !..НЕВЪЗВРЪЩАЕМ !...Второ:-Прогресиращо данъчно облагане,необлагаем мининмум и минимална часова ставка БЕЗ щурата измишльотина "МРЗ" !.....Ама кой да го направи?..СВМЕШНИЦИТЕ,от които зависи това дори и не разбират проблема..

43

Анонимен

преди 1 година

Не чух нито един да каже, че ще се бори с корумпираната администрация и че ще се бори със сивият сектор, това убива българският бизнес. Не може да се прави нормален бизнес в България ако тези две неща не се оправят. Аз как да му стъпя на цените на тези в сивата икономика, като те не плащат изобщо данъци, нямат договори, нямат наеми, нямат разходи, тях държавните служители не ги рекетират, няма комбинирани проверки айде да ми обясни какво стана като намалиха ДДС на хотелиери и ресторантьори...

42

Митко

преди 1 година

Аз няма да гласувам повече за крадци

41

Анонимен

преди 1 година

Първо, си изкарай лявата ръка от джоба, в знак на уважение към аудиторията, и тогава говори. Оня с навитите ръкави се държи също като теб, но в интерес на истината, може да ти диша праха по интелект. Сигурен съм, че във Великобритания никой не те е учил на такива обноски. Но нали сме в България, разграденият двор на ЕС, тук можеш всичко. Що не си стоя там, а дойде тук. Отговорът е ясен и всички го знаем от години.

40

Анонимен

преди 1 година

Този по едно време го гласяха за министър председател. Явно голямата му идея било да се намалят данъците. Смехотворно е. То не че е лошо да се намалят, но не може само това да е нещо което да даде тласък на държавата. Или пък онази безумна идея да се дават 20 000 за дете. Очевидно не разбира от какво имат нужда предприемачите, за гражданите пък да не говорим.

39

Анонимен

преди 1 година

Тоз искал ДДС-то напълно да отпадне... това означава че иска мафиотска държава. Вижте какви кадри лансира ИТН... Пълни смешници!

38

Анонимен

преди 1 година

Навремето не ми харесваше никак. Сега ако го сравня с Кико пр.стия, Асан, гнома, Винету, Копейкин е класи над тях... и да той разбира финанси и икономика пъти спрямо про.фаните

37

Анонимен

преди 1 година

Не е пазарна икономика да се продава с голяма надценка от всички. Ако беше пазарна икономика някой щеше да продава с по-малка надценка за да привлича повече клиенти. Това което имаме е картел. Никой не може да ме убеди че всички продават на висока надценка и никой не се сеща да смъкне малко цената за да опита да привлече клиентите от друга верига. Очевидно е че са се разбрали с колко да вдигнат цените за да не остане някой на сухо или някой отвън им е наредил така и може би затова не ги пипат.

36

Анонимен

преди 1 година

Новата врътка на статуквото за тези избори е да обясняват как никой няма да гласува за да вземат повече проценти с техния твърд електорат от роми и турци

35

Анонимен

преди 1 година

И каква е тая"пазарна"икономика,от една страна производителите и търговците безконтролно ни дерат живи с цените на своите стоки и услуги,от друга страна получават милиарди субсидии от държавата???На това се вика Еbem ти и пазара и пазарната икономика!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Популист!

33

Само

преди 1 година

Прогресивен данък общ доход и 20% ДДС за всички сектори без изключение. Данък печалба да се отмени. При 5 години на загуба или нулева печалба - служебен фалит. Стига либерастия.

32

Анонимен

преди 1 година

Това с ДДС-то е в полза само на бизнеса. Както ресторантите вече направиха, при свалянето на ДДС, те качиха необложената цена, така че крайната сума да остане същата, но тяхната печалба да се увеличи

31

Анонимен

преди 1 година

От какъв зор,случайно хлебарите или кръчмарите да не би да смъкнаха своите цени,след като на едните го премахнаха а при другите го намалиха на девет процента?

30

Мнение

преди 1 година

най-добре е да го направят 9% , а за лекарства и хранителни стоки, да е 5%.

29

Анонимен

преди 1 година

Путин свалиха ли го вече, Русия рухна ли, защо няма новини за свалянето на Путин?

28

Анонимен

преди 1 година

До 29 - Не сме, но ако ДДСто е 0%, някои хиени може ида държат цените. Аз обаче, няма ... Каво? Ще купиш месо за 25 лева, като при мен е 20? Аре бегай!

27

Анонимен

преди 1 година

Не до 18, а до НУЛА!!!!