24

В.

преди 1 година

Ако желаят в Канада, мога да им съставя вярната схема. Няма нужда от ибрикч чии.

23

Анонимен

преди 1 година

Само така, нека Бг яко да плаща на зелените в ЕС, па ако може и да се закрият и ТЕЦ и ВЕЦ и АЕЦ, все в полза на някого. И без това на Бг нищо не и трябва, ще вземе заеми и ще си внася всичко

22

В.

преди 1 година

Котел на парна централа. Парата се прегрява до 1000 градуса. Може да има малки утечки от горивната камера. Трябва да се следи изразходваното гориво и да се преизчислява. Само за справка и контрол на процеса - датчици и дебитомери на комините.

21

Анонимен

преди 1 година

На кой слой от атмосферата се доказва замърсяването й лимитирано от промишлено индустриално производство като индустриалното е обвързано с технологично-техническото развитие подобряващо промишленото производство в развитие отделно от природното замърсяване от различните фактори причиняващи естествено замърсяване от произтичащи природни явления,що са подведени под застрахователни събития по полици и премии за възстановяване на щети отделно от лимита на замърсяване заплащащо се за човешка дейност.

20

Анонимен

преди 1 година

Всичко се доказва много лесно, това че сте си направили закони да ви се разминава не значи, че не се знае кой замърсява

19

В.

преди 1 година

Лимитите за различните горива би трябвало да са определени научно и доказани емпирично и да ги има администрацията. Очевидно, че пластмасовите отпадъци трябва да се горят някъде с разрешение.

18

Факт

преди 1 година

Трудно се доказва, ако замърсителят си плаща. А той винаги плаща. Много.

17

Анонимен

преди 1 година

И какъв е лимита на емисиите,че над него да се закупят квота/и и изгорените ли отпадъци от платмаси се включват като по-добри,по изгодно в емисиите за лимит отколкото *** от изкопаемите материали как подобрени въглища или самите въглища от мините или газта,нафтата и другите материали за горене,както материали за отопление,парно и електроенергия произвеждана от изкопаемите материали включително урана подобрен за блоковете на АЕЦ-те.

16

В.

преди 1 година

Какво пречи държавата сама да инвестира в залесяване парите от емисиите. Също и тези стотина лева екстра заради категорията от един милион автомобили.

15

запознат

преди 1 година

Когато беше министър на околната среда се изгаряха десетки хиляди тонове *** в тецовете и се източиха много язовири. Когаъо и да го издумкат ще е прекалено късно

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя Гайдурко с образование на хореограф и доказан доносник като какъв се изказва по тема за която му липсва компетентност ??Нищо чудно че сме на дъното по всички класации след като хора като него заемат постове от които хал хабер си немат

13

Анонимен

преди 1 година

Ако има технически средства е редно да се въведат.

12

Ванката

преди 1 година

И като си платят емисиите, по-чист ли ще стане въздуха!? Целите на екоталибаните се единствено пари, пари и пак пари - изобщо не им дреме за природата, освен като средство за изнудване. А ЕК се намесва с идеята да ни закрият въглищните централи и да внасяме ток от на десеторни цени.

11

Сата НАТО

преди 1 година

И тоя от падък агитираше за путинизма... Личен приятел на Боко Тикквъта.

10

Анонимен

преди 1 година

Зависи как се разпределят

9

Анонимен

преди 1 година

Има ли билети за Дубай ?

8

Анонимен

преди 1 година

Не са се отчитали на Европа с пари, а са си ги прибирали за себе си. Не съм сигурен това лошо ли е, или хубаво и кое е по- малкото зло.

7

В.

преди 1 година

Контролът на емисиите е добре за всички. Също и централите да работят в оптимален режим с очистване.

6

Стоян

преди 1 година

Ако не се лъжа не източиха ли по негово време като беше министър големи язовири като Студена и Цонево до дъно.

5

Анонимен

преди 1 година

Не е трудно ,да тв вкарат в затвора !