108

Анонимен

преди 1 година

Миналата година Путин разправяше как Европа щяла да замръзне от студ.Швейцарците на висулки щели да станат!А то даже и студ нямаше. Тия неговите шамани са се напили като руснаци и са го излъгали!

107

Шуша

преди 1 година

Европа да става като тропиците. Онези там по цял ден си ветреят топките на слънце, нямат грижа за парно и ток . Плюскат банани и се чифтосват като бесни. Време е Европа да се кефи на такъв климат.

106

Анонимен

преди 1 година

Който иска на студено да отива на планина или на някои от полюсите, много си е добре. А как ще обяснят преди около 6-7 години декември месец почти целия температури около -20 или това беше чудо?

105

Анонимен

преди 1 година

супер ! континента на белите си заминава !

104

Анонимен

преди 1 година

Ама верно ли, времето е такова, каквото трябва. Е работи се и с поръчки от време на време - геоинженерство, щом са зелени, без газ, ток и мн др, ще си поръчва и времето да е подходящо, че иначе мораво-*** от студ ще са всички, а и се къпят с ледена водичка, а и в къщи топло колкото е вън. Е спете лек зимен сън.

103

Анонимен

преди 1 година

За войната съм съгласен, пропаганда е. Не им четете новините. Но за подобни проблеми, аз вярвам. Никой няма интерес да пише лъжи според мен. Пък и то се вижда дефактно. Нямаше зима. Няма вода. Тогава апартаментите и хотелите няма да ни топлят и Европата няма да е същата. Интересно с какви проблеми ще се сблъскаме през следващите 4-5 години. Последните 2-4 години бяха доста непредсказуеми. Къща на село с кладенец или живот към Сибир.

102

Иван

преди 1 година

Само видях Дойче Зеле и веднага спрях да чета. Препоръчвам на всички да не четат бу-ла-мачите на тия из-ро-ди.

101

Rtl

преди 1 година

До 116: моля да уточните на кои други планети и какво точно се топи. И на Венера ли се топят ледовете?

100

Ищецът

преди 1 година

Абе лaпайте насекомите и продължавайте да спорите за глупости роби такива!!

99

Анонимен

преди 1 година

И на други планети от слънчевата система се топят полюсите. От човешката дейност ще да е! ВЕрвайте ми и минавайте на скакалци и брашняни чер веи. Ще спасите климата, като сведете своя СО2 отпечатък до 0 без да дишате.

98

Българин

преди 1 година

Човек предполага, Господ разполага!

97

Еколог

преди 1 година

И как ще е същата зимата, след като Байдън изпусна толкова метан в атмосферата за година, чрез взривяването на тръбите на Нордстрийм, че всички крави по света не могат изпуснат толкова, за хиляда години! Но не виждам никой от финансираните "екоактивисти" и медии, да са заинтересувани за това. Пълно мълчание! Само дето Грета Тунберг се позакръгли доста. А кравите пак ще го отнесат и ще ядем червеи и буболечки както е планирано.

96

Анонимен

преди 1 година

РазПутин си изяде ноктите от тая "зима". Хем фалира, хем яде бой от укрите. Освен да си завре атома отзадзе и да се самовзриви!!!

95

Долния малоумник 106

преди 1 година

Не им бери грижа къде ще го продават, те газ си имат, а на еврогейщината и трябва и то много и най вече ефтин.

94

Анонимен

преди 1 година

Питайте сащисаните дали няма зима.Те накараха Урсула да приеме откачените санкции,за да фалира Европа,а после с пропаганда да ни внушат как Путин е сложил санкциите и така да накарат европейците да отидат да бият руснаците за ресурси.Господ ни пази.

93

Затова...

преди 1 година

...предлагам, конспираторите да престанат със заплахите за виденова зима, за луканова зима и за цени на газ, за празни магазини и прочее катаклизми. Защото от октомври м.г. почнаха мрачните прогнози от разни разбирачи по всички житейски въпроси какво ни чака и как сме си го заслужили. За 30 г. ние изядохме бая менти с надежда за туй онуй. Напр. САЩ 94, че името на БГ ще стане известно по всички земни кълбета и тук ще потече. Ядец. Или Швейцария на балканите. Ядец. Или олимпиадата в Гърция, също.

92

Анонимен

преди 1 година

топло е за какво ви е газ -----зимата още не е свършила до края на април ще ви трябва ла спите с юргани и с пежами а май месец почти голи тогава имате право да и говорите трябва да доживейте до май путин ще ви праща още сибирски студ

91

Анонимен

преди 1 година

Ами сега, руснаците къде ще си продават газа? На Европа не и трябва вече...

90

американеца

преди 1 година

НАТО да се намеси спешно и достави вода

89

Анонимен

преди 1 година

Докато ми искат 300лв/месец за парно - студено е.Като видя портокалова градина в България и да оцелява без изкуствено отопление през зимата - ще призная, че се е затоплило. До тогава приемам че това са лъжи и манипулации.