331

Za победу!

преди 1 година

Зеленият н,аркоман и корумпираната му крадлива укрофашистка шайка н,асрани от страх и ужас. Добре че е Брендо да го снабдява с качествена дизайнерска дрога, зеленото джудже да се дрогира на воля! Руската армия упорито напредва и бавно смила укрофашагите. Укро пушечното месо е на свършване. Фашисткият режим в Киев вече лови жени, деца на 15-16 години и старци от 65-70 години, за да ги праща за пушечно месо на Източния фронт в Донбас!Za победу! Работайте, братухи!!!

330

Анонимен

преди 1 година

До реално.Точно така ей зелето за това реве,че му трябват танкове самолети и артилерия.Пследно се изцепил,че трябва и войници на НАТО да идват да умират е Украйна.Е що така бе нали побеждавахте?

329

питанка

преди 1 година

До Преди 70 години да питам като толкова помниш какво е било преди 70г, и знаеш какво точно ще е сега, имаш ли точно инфо , колко ват.н- ика , лично е затрил този твой мил другар и лидер: Ио̀себ Бесарио̀нис дзе Джугашвѝли ??? Двам ти жокер: над 15 000 000 са. И това са хора които са умрели след 1945г !!! оставям те да гадаеш.... Същото комунделите са правили след 9 септември в България.... с елита на нашата нация !!! Да ти имам и сатрапа който ти е идол ?!

328

реално

преди 1 година

...ми, че то вече 4 месеца все го обкръжават, все го превземат този Бахмут и все си е украински? Да не коментираме , че ако с такава скорост гинат като мухи от Вторая Безаналоговая, скоро ще трябват запаси от ново свежо месо, т.е. нова могилизация - е те тогава май Путин ще го "удари на камък" !? От ден на ден все по-малко стават ония които му вярват и искат да стават прицел на Хаймърсите и да умират за неговото "его" !!! 50 000 са убитите руснаци-лопатари( нямали автомати и им давали лопати..)

327

Анонимен

преди 1 година

Победа за Русия !

326

Павликени

преди 1 година

могат да го вземат даже за 5-6 месеца. Това е 2-рата армия в света, не е шега.

325

Анонимен

преди 1 година

В другата статия коментират, че руснаците си губели времето за Бахмут, щото вече бил сринат ... момчеее ... Ако в Бахмут не държаха няколко хиляди цивилни, щеше да е сринат още преди 6 месеца.

324

Анонимен

преди 1 година

Долни инсинуации и пропагана! Тя Русия още танковете не може да запали.

323

Забършете си пяната

преди 1 година

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! ПРАВЕДНИТЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ ! БАНДИТИТЕ ЩЕ ГОРЯТ В АДА !

322

Анонимен

преди 1 година

Д о Сата НАТО.Предтани да се излагаш с тия брътвежи бе,повече са гледали филма "Пътя към Славянск",а има и доста други филми от френски журналист,какво се е случвало в бандерия.Хайде стига си мрънкал и лъгал.

321

Анонимен

преди 1 година

До 377.А ти сериозно ли мислиш,че никой не вижда излагацията на зелето и как ходи да проси,заплашва даже или на запад просто го изслушват от учтивост и после мислят,какво да правят с него.Е то такова нахалство никой не е виждал.Поне имай малко достойнство да не се излагаш с тия писаници.

320

Сата НАТО

преди 1 година

Дори украински граждани със завист мълчат слушайки какви са думите и гледайки какви са действията на техния и на руския президент. Не им гледайме водката - Ракетите им гледайме -----///------ Вие сериозно ли си мислите, че някой завижда на руснаците заради Путин? :)))) Наистина сте много простички. Руснаците всеки им се смее и им гледа сеира, като на някакъв пиян, който се излага на селския събор.

319

Анонимен

преди 1 година

До 383 Точно така и всички се затърчаха да умират за Украйна нали :)

318

Анонимен

преди 1 година

До Зозо .Това се изтърка вече.

317

Зозо

преди 1 година

Хахааааа, че нали се похвалиха за 28-ми път, че са го превзели крепостните?!? :)))))))))))

316

Анонимен

преди 1 година

Войната трябва да приключи, а бежанците да се върнат в родината си.

315

Анонимен

преди 1 година

Трябва войната да спре и украинските цежанци да се върнат в родината си.

314

Анонимен

преди 1 година

До 353 До 347 Никой не ги спираше Украйна да ходят в ЕС! Освен САЩ. Те имаха други планове,след като плана с Грузия пропадна. На полследните избори с участието на цяла Украйна спечели проруска партия с етнически руснак президент! Янукович водеше преговори и никой не му се мешаше, докато накрая от ЕС не му поставиха 8обидни условия. Едното бе да пусне от затвора Тимошенко,тази дето ни остави една зима да мръзнем. Руснаците им оставиха Крим с автонимия и собствен президент. Укрите и това сгазиха!

313

Анонимен

преди 1 година

"Украинските сили" да се чете "силите на НАТО"

312

Анонимен

преди 1 година

Праведният ще спечели.