11

марсиянец

преди 1 година

НАСА Пуснаха запис от вятъра на Марс, а Гърция няма автоматизация на жп транспорта. Тез *** ли са или ДА !

10

Анонимен

преди 1 година

Не свалиха фашиста Мицотакис от власт.. сега стачкуват!

9

Един Българин

преди 1 година

Как може да няма двойна линия по цялото трасе между Атина и Солун? От Солун за София няма толкова влакове и пак е редно да е двойна линия, както и София - Букурещ. Контролни датчици и автоматика добре, но нелектрифицирана единична линия между двата най-големи града е безумно.

8

Анонимен

преди 1 година

При нас и синдикатите са едни лемури които само си седят удобно в креслата и от време навреме кажат нещо, но действия никакви. В КНСБ си седят едни и същи от години и само ако умре някой се избира нов. Събрание няма, но изведнъж уж се е провело такова и има избор, пълна лъжа. После натискат хората от синдикалната организация да пишат похвални слова за новото ръководство за да имат одобрение. Как да вярваш на такава фалшификация и всичко това със знанието на върховния Председател Петров.

7

АнонимеН

преди 1 година

ГРЪЦКАТА ЖЕЛЕЗНИЦА Е ПРОДАДЕНА НА ИТАЛИАНСКАТА ЖЕЛЕЗНИЦА ПРЕЗ 2017-ТА ГОДИНА ! ТЪЙ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА НИЩО ОБЩО РЕАЛНО И ВСЕКИ КОЙТО ПИШЕ, ЧЕ ЕС Е ВИНОВНО Е ПРЕСТЪПНИК ПУТИНСКИ!

6

Анонимен

преди 1 година

Гръцката железница е приватиирана които приватизатори не влагат нищо за подобряване на инфраструктурата а само пълнат гуши. Реьултата е на лице. Убити млади хора между 20 и 30 годишни.

5

запознат

преди 1 година

Виждате ли до какво води барозовщината в европейската политика! ЕС е вреден за европейците и той наистина убива!

4

ЕС убива европейците

преди 1 година

Истинските виновни за тази трагедия се намират в Брюксел, Франкфурт и Вашингтон!

3

Анонимен

преди 1 година

В цял свят хората отстояват правата си, борят се с некадърността и кражбите на управляващите ги диктатори, само ние сме доволни. Защо трябва да се случи трагедия, за да се вдигне народът? Колко от властимащите са загинали заради народа си и колко от подчиненото стадо дадоха фира заради управляващите? Ти не бяха войни, ваксини, измами!!

2

ЕС убива европейците

преди 1 година

Милиарди за нарко-фашистите в украйна и трагедии за европейците!

1

Не може

преди 1 година

Чуждия негативизъм от чужда страна не ми влияе !Приятен обед !