63

Станислав

преди 1 година

Една от причините е и в качеството на новите дрехи - много ниско - беше споменато по-долу. Много често се налага дреха на 1 или 2г да бъде изхвърлена поради избеляване на цветовете, скъсване, разшиване на шевовете, разтягане или свиване след пране и др подобни - ниско качество. Дрехите от преди 20г или 30г не бяха такива. Целта на производителите е след 1-2г даси купите нова дреха с цел печалба - умишлено

62

Анонимен

преди 1 година

Да произвеждат дрехи от ориз, до месец ще се разпаднат сами, няма да се перат.:))

61

Анонимен

преди 1 година

Много просто. Спрете да си купувате нови дрехи всеки месец и производителите сами ще намалят производството.

60

Анонимен

преди 1 година

Повечето ми панталони са на по 5+ години. А нося и пуловери и жилетки на 20+ години. Старите дрехи ги ползвам за работни докато не се разпаднат съвсем и чак тогава ги изхвърлям.

59

Глупости!

преди 1 година

Отново сметки и стъкмистики! Извинете, но наистина е досадно вече! Едно е страни като Великобритания да изхвърлят... друго е страни като България! Наистина дразни. Това е като изхвърлената храна. Никой не зае дори как се изчислява това "изхвърляне".... ама се пишат "статии"!

58

Майстора

преди 1 година

До 58 -Естествено! Моите дрехи след като овехтеят, се назначават или за работни, или за домашни -същото е и с обувките, за повечето работи не купувам специални работни, а доизносвам старите. Но не е това въпросът. Въпросът е, че искат да ни отнемат правото да купуваме нови дрехи, когато поискаме. И това е дефинирана основна цел в планове, обсъждани в организации като ЕС и ООН. Както и да не караме коли, да не пътуваме по света и да не ядем месо и млечни продукти. За това пиша! Трябва да го спрем

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62Искат ги с етикет да са даренията от дрехи за Сирия, за да може да ги продават по магазините и накрая няма да дарят и един процент от събраните дрехи.

56

Анонимен

преди 1 година

Някой каза , че дрехите за Сирия дето събираха за пострадалите , ги взимали за продажба и задължително искаха с етикет .

55

Аха

преди 1 година

Обичам да си нося старите дрехи, изглеждат като нови. Не мога нищо да си харесам от магазините, или моделите, или плата, или цветовете. Чат чат си купувам тениски и дънки от Лидъл, поне ще ме изкарат по дълго време, не че са нещо, просто обикновени дрехи за всеки ден.

54

Анонимен

преди 1 година

До МайстораЕдна дреха се носи за излизане докато изглежда като нова а след това може да стане за домашна ако почне да изглежда износена но е здрава и накрая се използва за парцали.

53

Анонимен

преди 1 година

До ИстинатаЗа един може да са грозни но за друг може да са хубави дрехите по магазините. Но при мъжките дрехи особенно при тенк топовете липсват много цветове като например розов, жълт и други и ако искам да си взема тенк топ в розов цвят то трябва да си взема от дамските.

52

Анонимен

преди 1 година

Дрехите които си мислите че ги слагате в контейнерите за благотворителност отиват във ръцете на магазините за втора употреба и за благотворителност нищо не отива. Най-добре е ако дрехите са запазени да се дарят лично на нуждаещи се.

51

Анонимен

преди 1 година

Като ми кажат екзистенциалист разбирам използвач.

50

Анонимен

преди 1 година

В небето постоянно летят хиляди самолети те за дрехите се хванали. Да не говорим пък за хилядите ракетни полети всяка година, там количеството изразходвано гориво е в пъти повече от теглото на ракетите.

49

Анонимен

преди 1 година

Кафка е добър за самоанализиране

48

DW =WC

преди 1 година

зелената ши33и-пропаганда бълва 24/7 пасквилчета и болни фантазии! Аз,като българин се гордея,че има много мои сънародници с критично мислене,които да проверяват източниците на информация и да не вярват сляпо на правилната западна пропаганда! Преди 33 години ни заливаха със съветска такава,сега с евроатлантическа,на практика разликата е в цената на бананите и загубеното време да подскачаме по площадите за някаква несъществуваща демокрация! Да живее България!

47

Таня

преди 1 година

Средностатистическата жена в беге си позволява нови обувки най-много 3-4 пъти в годината за по 200-300лв чифта. Много сме далеч от европейците и САЩ, че да говорим за такъв проблем в беге.

46

Мдаа

преди 1 година

Най-добре да ходим голи. И дрехите подпукаха. Утре кое е наред? Може би намаляване броя на вдишването и издишването, че много въглерод се отделя

45

Анонимен

преди 1 година

До Истината Плащат заплати на шивачки от Пакистан и др. Шоуто не трябва да спира.

44

до Истината

преди 1 година

Нали са маркови, на онези 3 фирми на върха принадлежат.