99

Анонимен

преди 1 година

Имам хранителен магазин квартален. Само за протокола. Предлагат ми олио бисер на цена 3.50. В същото време в Кауфланд същото олио е на промоция от 4.40 на бутилка. До 15 броя . Как мислите на мен го предлагат за 3.50. Те на колко ли го вземат ?

98

няма

преди 1 година

нужда да ми го казват експертите ви-то е видно-идват избори.точка

97

Ауууу

преди 1 година

Изобщо не им купувам отровните скъпи буклуци !!!Да си ги ядат сами

96

Az

преди 1 година

Аууу

95

2023

преди 1 година

Нали се борихте за пазарна икономика бре!Нали се борихте за Европа и ЕС !Сега сърбайте попарата на робовладелците заробили българия с ,,инвестиции".За всичко има решение но трябва смелост и решителност а не подкупна бюрокрация.Кауфланд,Лидл,Била и вскакви чужди супермаркети трябва веднага да бъдат изгонени от България.

94

Анонимен

преди 1 година

е то всичко на служебното им такова, още от кораба Вера су, то не бяха работни групи, то не беше "всичко върви по план", а накрая се оказа, че е потънал почти веднага, явно такъв е бил плана, но не са го казали, само пушилка и гръмки фрази!

93

Анонимен

преди 1 година

Колкото са по-ниски доходите, толкова по-високи са цените. Това става сега в България.

92

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че проверките и мерките не водят до нищо. Няма закон ограничаващ вдигането на цените.

91

Анонимен

преди 1 година

Защо правителството не иска да се намеси при положение че има други правителства които го правят? Някой трябва да отговаря по този въпрос.

90

мдамм

преди 1 година

наборе, Мечо, какви комбинати бре, да не сме 1960година? Има доста индустрии които могат да работят за износ, българския пазар е много малък. Гледай си домати в двора, като искаш био-мио. Ако не искаш ще даваш по 5-10лв за кг и това е, с тази инфлация толкова

89

мдамм

преди 1 година

Във всяка държава са прах в очите, не само в БГ, вижте Хърватска.Минавам само да кажа че днес бях на черква, най-маките евтини свещи от 10-20 ст които бяха са вече 80 ст - манастир св мина, софия. Айде честита инфлация и на дедо поп, където дерат хората вече 2000 години с тази алъш-вериш вяра!

88

Прогнози

преди 1 година

Премиер Попов осъдил на мърт дете казал:"За Бога Братя не купувайте" разчиташе на държавния бизнес......................... Късния Виденов вече можеше нищо да не управлява и да няма жертви...........Държавната собственост умишлено я катастрофираха от БКП при Виденов за да им стане частна червена собственост а НАРОДА оцеля изхранван от контрабандата което се е знаело предварително..............Сега има Монопиоли но няма контрабанда и при фалит вече ЩЕ ИЗМРЕТЕ

87

Анонимен

преди 1 година

До 52 : Ако искат да взимат достатъчно да се постараят повечко. В момента дори взимат повече, отколкото им се полага, заради лимита наложен от минималната заплата, а повечето и 50 ст. не струват. Колко искаш да взимат?

86

АНОНИМЕН

преди 1 година

Само че в БГ, нито има свободен пазар, нито конкуренция, нито производство/за качество и дума да не става/. Има картел, а картела е равен на монопол, а частният монопол е в пъти по-лош вариант, от всеки държавен. И това е във всички сфери - от операторите, през банките и до храната стигнаха. Та на ми цитирай учебници, моля!

85

Анонимен

преди 1 година

Чисто и просто няма производство. Всички се оядоха ,.Всички са в сферата на услугите ,или са ютюбъри .Видно е ,че БВП не се произвежда. От там и спекулата.

84

Анонимен

преди 1 година

Свободното производство винаги води до скок на цените. Запомнете го.

83

Анонимен

преди 1 година

Ревете, пишете и мрънкате за високите цени, а в деня на изборите отивате за гъби. Хак да ви е, малко ви е, още 100% увеличение ви е малко.

82

КОНТРОЛА Е СЛАБ...

преди 1 година

..защото се прави от незнаещи и неможещи да обхванат всички Фази и технологии на производството и пазара и неговото ценообразуване в България!КОНТРОЛА Е ОБРЕЧЕН НА ОТПАДАНЕ ЗАЩОТО СЕ ПРИЛАГА САМО ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ!!!!

81

Анонимен

преди 1 година

Маргарет Тачър от любов към Мери Шели пардон село Меричлери,Старозагорско посетила Стара Загора и после на другаря Живков се случват разни неща..................Франкофилката като Лейди Даяна,Маргарет Тачър сама обикаляла Париж и си купила контрабандни цигари...факт.........на въпрос Кой и е най-големият Ви успех в политиката М.Тачър отвръща Тони Блеър(неин опозиционер сътреснат със САЩ на 11.09.2001) та същия ляв Тони Блеър да не е полудял и да се самоопределя като Новичок

80

Запомнете:

преди 1 година

СВОБОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО и СВОБОДНИЯ ПАЗАР---ВИНАГИ СА СВАЛЯЛИ ЦЕНИТЕ И СА ЛЕК ПРОТИВ ВСЕКИ ИКОНОЧМИЧЕСКИ И СОЦИАЛЕН МОНОПОЛ...ВЪРХУ ЛИЧНОСТТА!КОНТРОЛА ВЪРХУ ПРОИЗВОДСТВОТО И ПАЗАРА---ВОДЯТ ДО НАМАЛЕНИЕ НА СТОКИТЕ ВЛОШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО И ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ!!!