27

Анонимен

преди 1 година

В училищните столове се предлага храна с ужасно качество. Липсва какъвто и да е контрол.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако готвената храна е картофена манджа, ориз с нещо си, пелмени, няма как да не затлъстяваш, особено, ако не се движиш достатъчно. Ако ядеш обаче печена риба, пържоли, пиле на грил, салати, няма да затлъстяваш и да не се движиш толкова. Може да качиш килограми във форма на мускулна маса, но не и сланина. Така, че не е само до готвената храна, а и какъв тип е. То една седмица ако ядеш само колбаси и супа гаспачо няма да затлъстееш въобще за тоя период.

25

Анонимен

преди 1 година

29 много жени обичаме да готвим и готвим ежедневно , дори и пица , а и е по- евтино .

24

Анонимен

преди 1 година

От готвено също се пълнее... Особено ако се яде с много хляб. Трябва разнообразие. Само готвено, или само сухо не е ок. Най-сигурния показател е желанието на организма. Яде ти се нещо - яж го. Това се отнася за малки и големи.

23

Юмк

преди 1 година

Върнете столовете в училищата.И храната да се контролира понеже още в детската градина не се правят проверки ,.а са пълни с сол и нискокачествени месни продукти.Какво става, когато още преди 7 год възраст почнеш с много сол.

22

Анонимен

преди 1 година

На снимката - много сготвена храна.

21

хъ сегинка де

преди 1 година

Списвачът на стойката не иска Б.Б и Д.П да имат визуални конкуренти .Те са стонажни от ябълки и зеленчуци , горките.

20

Свърши тя

преди 1 година

С готвено? Кой да сготви, бе батко? Жените са еманципирани. Искат да бачкат, да растат кариерно, да блъскат във фитнеса. Кво готвене? Да не сме у баба ви навремето? Да поръчат пиците и енергийните малките от лафката и толкова. Това е цивилизацията, към която сте се запътили. Кой може да накара жена си да сготви. Свърши това време.

19

Анонимен

преди 1 година

Хранете децата с боб и леща, България има нужда от газ!

18

БГ Полковник

преди 1 година

Подаграта ми се обади. Един неyк доктор каза защото цял живот само на богата трапеза съм седял. Глупости! Аз обичах само мазните гушки на пуйките! Подлагах се на диети само с мръвки! Този доктор ми каза "Ще ядеш вече само ябълки!". От сутринта съм изял 3-4 кила ябълки! Дано да стана както бях на 22 години млад комунист

17

Анонимен

преди 1 година

За да се избегне затлъстяването по-малко тестени изделия, картофи, ориз и сладко и да се набляга на месо, риба, зеленчуци и достатъчно движение разбира се.

16

Тялото

преди 1 година

Исландския модел работи не само за затлъстяване, но и за дисциплина и превенция на наркомании.Училището започва в 8 и свършва в 5, в 5:30 всички са на 2 часа спорт всеки ден, без изключения, уикенда са на състезания. Закуската обяда и следобедната закусна са в училище. Дебели няма, отпуснати = няма. Време за алкохол и цигари - няма.

15

Урсулю :

преди 1 година

"Яжте насекоми,те са здравословна храна за *** в краварските колонии! Прегърнете разноцветните евроценности върху розово пони под дъгата и ще усетите колко е хубав живота ви,скъпи Юро-индианци :)"

14

Анонимен

преди 1 година

За да се избегне затлъстяването си требе и движение, натоварване. Не само плюскане и седене пред компютъра.

13

Кооо?

преди 1 година

"Индексът на телесна маса се изчислява, като се разделят килограмите върху ръста в квадратни метри, отбеляза тя." ?!?! А защо не в джаули? Или нютон-метри? Чеченеца е като нобелов лауреат пред списвача на дописката.

12

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Нашата храна е нашето...лекарство,така че...внимавайте какво слагате в...устата. (професор Мермерски)

11

Анонимен

преди 1 година

Само дюнери и бургери купувам на моя малчоган. Искам да стане дебел, като американците!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Картофена яхния се прави за 20 минути.

9

Анонимен

преди 1 година

Тя работата не опира само до манджата, а до начина на живот. Като малки не сме се спирали - тичане, бягане, футбол, катерене, скачане, куфеене и дивеене по улици и поляни понеже нямаши талафони. Сега друг път ще спреш затлъстяването само с "качествена" манджа. Че аз не виждам въобще деца по улицата. Всички седят в буркани и аквариуми забили взор в талафоните и затлъстяват спокойно. Че и "дистанционно" обучение им измислиха да не се морят да ходят до училище.

8

kiko

преди 1 година

Не само децата , повече и дебели, охранени има по улиците отколкото слаби. Дължи се на долнокачествената храна, пълна с нитрати.