289

Вин Дизел

преди 1 година

До Лъжливите снимкиИма едно устройство наричано "дулен спирач"

288

Рико

преди 1 година

Само през последният месец попаднах на доста разнопосочни статии в днес.бг От това как Бахмут не важен после стана важен ,после пак маловажен и сега много важен

287

тя

преди 1 година

Зеленски не обича народа си - прати мъжете да гинат срещу руснаците , а жените и децата да ги гледат европейците !

286

тя

преди 1 година

Ако не беше вдигнал войската и неонацистите срещу Русия щеше да спаси народа си !

285

тя

преди 1 година

Защо Зеленски започна война срещу Русия ?! Огромна грешка ,която плащат украинците !

284

Без паника, моля !

преди 1 година

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! ПРАВЕДНИТЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ ! БАНДИТИТЕ ЩЕ ГОРЯТ В АДА !

283

Слава богу

преди 1 година

Каква украинска контраофанзива, бе? Тия вече пращат на фронта деца, жени и старци - те ли ще разгромят руската армия, която държи 200 000 подготвени бойци в резерв? Следващата отбранителна линия била близо? Да , ама на нея няма такава крепост като Бахмут, дето е изграждан като такава 8 години - а и кой ще отбранява тая линия? 15- и 60-годишните ли?

282

Анонимен

преди 1 година

До 349 Точно така срещата на Г-20 беше на площада и цялото население на Индия се смя.А на бандерия не се ли смеят,че драпа като мишка в леген и проси на сам натам.И СССР ще правят руснаците ти не си разбрал,ама първо трябвало да разреди бандеровците и промитите мозъци.

281

АнонимеН

преди 1 година

СМЯХА СЕ НА СЕРГЕЙ ТРО ЛАВРОВ В НЮ ДЕЛХИ СЛЕД КАТО ОБЯВИ, ЧЕ УКРАЙНА БИЛА НАПАДНАЛА СССР2-РУСИЯ А НЕ ОБРАТНОТО :D КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПОСМЕШИЩЕ ДОРИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА ИНДИЯ :D

280

Анонимен

преди 1 година

До 347 Ми той държи 20% от територията бе,за какво му е важна победа.Победата е ,че украинската армия се топи като гледам не се е разбързал за никъде и изобщо това за жертвите се изтърка.

279

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е важен само за путин да обяви само някава, каквато и да е победа от поне 6 месеца насам. Как иначе да оправдае огромните жертви там в друга държава?

278

Прогноза

преди 1 година

Дори и да завладее цяла Украйна...не ще може да я задържи. Афганистан е доказателство. Който, залага на рубли,ще загуби. Дори и копейкин не си държи сребърниците в рубли..... целият свят ще обеднее заради този психар. Дори и подкрепящите го *** ще усетят колко по зле живеят. Името на путин е редом с името на Сталин и Хитлер. А думата руснак обидна за много години напред. Зелената сделка ще се ускори,руското влияние в света ще намалее до минимум, заедно с руските стоки за износ.

277

Анонимен

преди 1 година

Чак пък важен ..? Града няма стратегическо значение просто е поредния град по пътя на руската армия , но града има политическо значение защото украинското ЦИПСО ще трябва да оправдае някак загубата

276

Анонимен

преди 1 година

Няма такова поражение на Сталин нито във Финландия нито никъфе другаде.

275

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 341 Не е една година успехите са от 80 години, още от поражението на Сталин във Финландия.

274

Докога ще чакаме?

преди 1 година

Атома, Атомааааа...

273

Анонимен

преди 1 година

То па едни успехи има тая руска армия...вече една година само слушаме за тях

272

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с тоя Бахмут бе, нали още оня ден го бяха превзели? Сега пак ли?

271

да

преди 1 година

медиите мълчат! цензура има да пишеш за успехите на руската армия!

270

ББ

преди 1 година

До йод на таблеткиСАЩ ви заявяват,ще отговорим яростно и решително със същите...по жестоки...по модерни...по смъртоносни...ако не ви е мокър барута пращайте,опасна игра...отчаяна...още преди да кажете старт...и сте жертва на глупостта си!!!ядрените ви заплахи не са решение,колкото по рано го разберете...толкова повече животи на деца на Русия ще спасите!...ако въобще ви дреме за животите им!пропагандата уби хитлер!!!