159

Анонимен

преди 1 година

Бой по руската ***

158

АХ КАКВА ЗАДРУЖНОСТ?

преди 1 година

СТРАХОТНО СЕ ДВИЖЕТЕ . ОТ ПОДПАЛВАНЕТО НА ВОЙНАТА /справка Меркел,Оланд и Прошенко-живи свидетели все още/,нали за това пълзяхте години наред към границите на Русия , с тоновете оръжие за стотици милярди долари хвърлени за да воювате с Русия и не сте спрели.Страхотно се движите да видим до къде яе я докарате , май до края на света,а?? И с това се хвалите , че убихте стотици хиляди млади хора и продължавате ????? И нямате никакви огризения ??????

157

Анонимен

преди 1 година

САЩ са империя на злото. В прав текст се подиграват на канцлера , но и той си го заслужава. Много кофти.

156

Без паника, моля !

преди 1 година

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! ПРАВЕДНИТЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ ! БАНДИТИТЕ ЩЕ ГОРЯТ В АДА !

155

Анонимен

преди 1 година

Шолци как се крие зад букета само. Къдей жена му. Тя е къде къде по представителна.

154

Анонимен

преди 1 година

Герб сдс и ПП дб са двете лица на една и съща монета. По разширението ще ги познаете. Какво не е ясно. Ако вместо едните избираш другите то е едно и също .

153

Анонимен

преди 1 година

До БиБитко , може да си изстрадал от мутрите това мога да разбера , но защо си на погрешната страна. В смисъл човек като страда трябва да е на правилната страна. Ам че ти си на страната на тези моито те тормозят.

152

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Германия са против Русия. Украйна не ги интересува. Но Украйна ако победи ще стане втора сила в света и ще измести и Франция и Германия и GB За Индия и за Китай да не говорим. Ще има нов световен ред без Русия. Казвам го с голяма тъга и загриженост. Цяло чудо ще бъде Русия да победи.

151

ББ

преди 1 година

ме глобяват от ЕД,баща ми почина а сме трима наследника...те глобяват персонално мен,нямате представа на какви унижения и не справедивости,гонения и геноцид ни подлагат пеевски и герб в опитите си да обслужваме гАспадаря им,хората се поддават...натиска е нечовешки...елате ми на гости моля!!!

150

ББ

преди 1 година

бях рекетиран през нап,през банки като п.б,през ровене в устройствата ми,в личният ми живот,пращаха ми "търговци" грузинци уж...раша е завладяла всичко което може да се завладее в ИЕ...та и в ЗЕ...война е...те не си играят...те искат Свободата и животите на Народите ни!

149

ББ

преди 1 година

Света ни Ви подкрепя,русиянците достигнаха до 8...разбира се един тр.л на пригожин манипулира сайта,мен ме наказват и ми налагат цензура от *** и пАсолството,без значение е...но обикновенните хора не коментират и не споделят защото са заплашвани,аз също съм от над 10 г. ме заплашват в сайтовете на пеевски и герб,получавах по над 1500 минуса за минути хора,Свободни ли сте...страха ви прави роби...те искат да ви е страх!Свободен Свят...или робство!имате избор!

148

Анонимен

преди 1 година

Eлke, roведo mpъcнo, няма бахмут вече, има Артемовск! Муахахахахахаахахахахахахаахахахаххахахахахаахааааа!!! ВКС РФ вече необезпокоявано ръси с авиобомби укронацитата в Артемовск и май ще има колони от кафеви елфи с вдигнати джоланчета, дежа вю от "Азовсталь"! ЛибераZти, пригответе си кърпички!

147

Анонимен

преди 1 година

В същото време антиукраинските протести се разрастват в целия ес -- няма проблем, ще има колизия и където напрежението е по-силно -- гърмят бушони и правителства падат.

146

Бай Дрън :

преди 1 година

"Като кажа скачай,Шмолци вече е скочил,преди да попита колко високо...А бг-евроатлантиците скачат и без да им кажа и правят всичко за шепа долари! " :)

145

Анонимен

преди 1 година

По-скоро вашите са свалени

144

Анонимен

преди 1 година

Надявам се час по-скоро германците да се усетят и да си вдигнат гащите, вие(САШ) им егахте маикатя!

143

уточнение

преди 1 година

Фашистка Германия има опит в подобни авантюри.Надявам се този път и световните агресори от ФАЩ да последват съдбата на Третия райх.Краварите просто заслужават да си платят за милионите жертви на тяхната алчност по целия Свят.

142

европеец

преди 1 година

Не искам да съм роб на САЩ!

141

според мен

преди 1 година

САЩ са империята на злото на 21 век!

140

отец Кирил

преди 1 година

До едно ангелче ми каза: САЩ и ЕС са Содом и Гомор на 21 век! Тях ги чака същата съдба която сполетя древните Содом и Гомор!