175

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се внимава с актьорите. Роналд Рейгън беше актьор. И знаете какво стана. Великия Съветски съюз се разпадна като сладолед на клечка.

174

Анонимен

преди 1 година

Да зелен, ще ти потърсят отговорност. Няма мърдане.

173

Анонимен

преди 1 година

Не сме забравили биологичвите лаборатории разработващи биологичните им бомби лредназначени за нас !Изтребване до крак на тези фашизирани елементи .даже не бива да се наричат хора !

172

Без паника, моля !

преди 1 година

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! ПРАВЕДНИТЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ ! БАНДИТИТЕ ЩЕ ГОРЯТ В АДА !

171

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване,водещо да деградация на личноста.ДИАГНОЗА:Обсесивно-компулсивното разстройство свързано с тревожност, характеризирано от недоброволни натрапчиви мисли. Започва да приема тези натрапчиви мисли, развива тревожност, основана на страха, че Русия е зла, кървава и въплъщение на абсолютното зло.ЛЕЧЕНИЕ:Няма ефективен метод на лечение, но засега в практиката е доказан само един що годе сполучлив метод и той е ампутация на мозъка(АМ).РЕЗУЛТАТ:След АМ пациентът се чувства спокоен, но ако чуе думи като Русия,Кремъл и др.почва да се клати, като абортирала гугудка.

170

Анонимен

преди 1 година

Байдън подготвя страните от източна европа да пращат военни контингенти в Украйна да се бият за САЩ и ЕС, за западноевропейските и евроатлантически ценности. Сега е моментът източният блок да докаже принадлежността си към запада и най-вече към ЛГБТ общностите и д.ж.е.н.д.ъ.р.с.к.и.т.е ценности.Досега казват ядохте,пихте,веселихте се дойде време да плащате.Казано на български език Koй e6aл e6aл, koйтo нe, дa e e6aл. Нашите русофоби сега да не вземат да се вписват като част от ЛГБТ общностите?!

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 173Ти сериозно? Олаф Шолц лидер? Пудела на Байдън! Само се опита да кривне от "пътя на истината" и веднага се появи публкация в едно немско издание какво се е случвало на сътрудницит в неговата партия по време на партиините партита. Шолц веднага клекна и повече нищо по случая. ЦРУ сигурно държи всички"евролидери"за шишарките с мръсни тайни. Наш Боко, дето винаги е избягвал взимане на страна, стана по-атлантик от Столтенберг. И се напреварва с другите мишоци да трие прага на Козяк.

168

Анонимен

преди 1 година

195, *** мнооого си тъъъп, Саше! Барем 5 клас да беше изкарал! Как реши, че всички с "дръпнати" очи са китайци!? А какви троляци имаше предииии!

167

Анонимен

преди 1 година

Бившата Русия ще се казва Индокитай. Братята буряти са китайци, всички зад Урал са с дръпнати очи и китайци. Трябва да се замести само населението от Ленинградска област и Московска област.

166

Анонимен

преди 1 година

В политическия кабинет на 4 км, от вчера сам заседава цялото Ръководство на Украина. Зеленски задава въпроси. Зеленски отговаря. . . а Елена стои на едно място дорде се разхожда и клати новата си дамска чанта.. . .

165

4кмКарлуковоКурило

преди 1 година

Море оно сека дрЪжева си има болница подтроена на 4 км от центъра на столицанта си; същата бобница и сека држава има у градо дека по всеко време каруците макар да са им празни каруците твърдят че карат лук, болниците в Карлуково; а най такивата, дека по цел ден макар вчера да се е рило, пак рият и ривът Ку, Ку, Ку, Курило. Та от те некваа болница че да му бела дългоръкавна риза надянат. . Па Елена има нова служебна дамска чанта с лигнинени аналноватинабнитампони

164

Атила

преди 1 година

Обичам да изсмуквам с уста и последната капка ДНК на едри афроамериканци!

163

Атила

преди 1 година

Слава на Украйна . Слава на г-н Зеленски КАЗАХ!!!

162

Слава на Украйна

преди 1 година

Българите сме с Украйна.

161

???????

преди 1 година

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НЯМАЛИ КОЙ ДАГО ПРАТИ В СИБИР БАРАБАР С НЕГОВИТЕ СИМПАТИЗАНТИ И КРАВАРСКИТЕ НАВЛЕЦИ ТА ДА НАСТЪПИ МИР И СПОКОЙСТВИЕ !!!!!!!!!!!

160

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: Руското държавно и военно ръководство не носи отговорност за войната. Отговорността за усмъртяването на над 100 000 ВСУистчета, ВСУтки и ВСУтераси изцяло тежи на моето семейство и на мен като демократично избран президент. Освен това най отговорно заявявам че мойту Лейчуче има нова дамска но служебна чанта за действия като оди на гости из дръжефите

159

Gogo

преди 1 година

Елчето що не го пита тоя наркофил на него дали няма да му търсят отговорност някой ден за изчезналите укри, пък и за другите пожертвани

158

Teo

преди 1 година

Щом вчера дори и по СиЕнЕн се изцепиха, че май-май наистина в Украйна има национал-социалистически елементи и Русия воюва срещу тях, нещата за този приятел не вървят на добре. Настъпа мотиката като каза, че САЩ трябва да пратят техните войници да се бият за Украйна. На САЩ не им пука, драги! Накрая ще излезете с едни кредити, изклатена икономика и ще ви изкупят на безценица! Много по-добре беше да се разберете с Русия А САЩ ... ами утре като Тръмп спечели ще каже - я, това не е моята война!

157

справедлив

преди 1 година

Кога ще видим първия роден укрофил да тръгне към Киев?Толкова много *** се извървяха да рИват за укропитеците , а нито един не иска да отиде да се бие с руснаците.Пасито ,Плювнев ,Агов и подобни твари ,защо не тръгнат към своя приятел Зельо?Лесно се прави помен с чужда пита , но личния пример е важен.Къде се крият тези страхливци?Защо не са в Украйна?

156

реалист

преди 1 година

Мократа мишка от подземието иска да съди котарака ,който я е оставил да живее...