26

русский мир

преди 1 година

Този е толкова експерт, колкото и на резидента служебните покемони...

25

Мдааа...

преди 1 година

Не случайно сме в тази безизходица. Тя идва да ни покаже, че всички тези наричащи се политици и елит са всъщност излишни napaзити. Тя идва да ни покаже, че и тези блянове за Президентска република са вятър. Един да си върти синджирчето с малки noдлоги като онзи Ковачкия племеник, като целият му продажен кабинет.

24

предложение

преди 1 година

Инфлацията ще спадне моментално ако се намалят наполовина заплатите на всички икономисти , депутати и всякакви други държавни служители дето са на държавна хранилка.

23

Един

преди 1 година

човек да ви каже истината. "Повишаването" на доходи чрез заеми не води до нищо различно от инфлация.

22

Анонимен

преди 1 година

Това звучи като "Хора от служебното правителство, самоубийте се, за да може пак да дойдат нашите." Защото на народа май взе да му харесва служебното правителство повече от редовните. Умерено е, не залита в крайности, животът си върви...

21

Хе Хе

преди 1 година

Тези какво пушат та са изкарали годишна инфлация 5.2 % при реална 40%. При такава стъкмистика НСИ по добре да го няма.

20

Анонимен

преди 1 година

До Чичо По същото, по което и ти си експерт.

19

Чичо

преди 1 година

Тоя ръб по какво е експерт ?

18

Анонимен

преди 1 година

Как да стане точно? Намаляване на пенсиите? Затваряне на училища и болници? Вдигане на данъка от 10 на 30% ?

17

Анонимен

преди 1 година

Много продажни платени експерти бря

16

Радослав

преди 1 година

Хайде на бас, че и този парламент няма да има правителство! Ще има предложения за увеличение на пенсии и МРЗ, ще се приемат в намален размер, но така партиите ще се подмажат на електората и ще са готови за следващите избори, а въпроса от къде пари ще остане като горещ картоф в ръцете на служебния кабинет който няма правомощията да намери решение. На изборите след това партии заклети врагове ще се гушнат защото служебното правителство е фалирало държавата и ще се върнат за да довършат бюджета!

15

Анонимен

преди 1 година

Раздутите бюджети и теглене на кредити през седмица от кокорчо и простото Киро, увеличиха инфлацията със над 50%, увеличи се и дефицита в бюджета. А кражбите които направиха шарлатаните да не говорим. 9 млрд.лева изчезнаха за 9 дни. Къде са парите ококорен дебелак със скъсаният чорапогащник.

14

Анонимен

преди 1 година

Много експерти, много чудо. Всезнайковци. Правителството си знае работата., от такива баш експерти Бг е до тук.

13

Анонимен

преди 1 година

единственият експерт по финансовите въпроси, който е признат от учениците си е Заврения зет Пепеляшко от Драгалевци. Не ни залъгвайте с някакъв измислен, освен ако не обучаван от Пепеляшко.

12

Анонимен

преди 1 година

Всяка дума в статията е напълно вярна. Българите масово се научиха да ревът за всичко на държавата. По стар навик от соца, държавата трябва да те изучи, да ти намери работа, да ти гледа децата, а ти само да си лежиш на кълката и да се оплакваш, че държавата е скапана, щото не ти дава пари. Само дето държавата тези пари не ги копае, а ги взема от данъци. За да ги раздава щедро на едни, трябва преди това да ги е взела от други. Или да е теглила едни кредитчета.

11

Има решение

преди 1 година

Да се спре държавната помощ за бизнесандрешковците, които увеличиха цените. Да се въведе европейски данък от 60 процента за бизнесандрешковците, които не искат да плащат данъци.

10

Да ви сера в устата

преди 1 година

Тиквата подкупи продажните некадърници в България като разду държавната администрация на 5 милиона останали тук българи 3 (ТРИ) пъти отколкото държавната администрация при соца. Увеличи им заплатите до ниво каквото вземат чиновниците в САЩ. След като свършиха присъединителните фондове на ЕС, Тиквата започна да тегли заеми. Това бе продължено от Кирча и Кокорчо, а сега от следващия некадърник Гълъба. ДРАСТИЧНО СЪКРАЩЕНИЕ на чиновниците и държавните служители, иначе влизаме в дългова спирала.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоз откъде изпълзя ?На комУние внуче ли е?

8

Анонимен

преди 1 година

Можем и без правителство. Нямаме нужда от крадци.

7

Анонимен

преди 1 година

Асенка чорапогащникова питайте,все пак е експерт от Хасково ,опс Харвард