75

Бате Иво

преди 1 година

Стига беОсвен руснаци и украинци имало и белорусиФинландците са си нормалноАма да се говори и за белорусиНещо ставаСигурно извънземните ще кацатБе ква Украйна е имало тогава бре хораСтига сте споменавали тия нацисти постоянно и навсякъде

74

Анонимен

преди 1 година

Русия повече разчита на Кадировци ,а Путин на приятела си Ердоан.

73

анонимен

преди 1 година

Патологичните русофоби сте същите като патологичните русофили. Най-удобно забравяте, че някои като британците изобщо не са искали да съществува България или най-малкото са искали да остане в империята. Ньойският договор говори за това, амер. делегация се застъпва за нас, а омразната ви Русия не е била страна в договора. Според вас единствено Русия е командорела, а Великите сили са ***. Тя си е гледала интереса си като другите и не е по-добра, както пък мислят другите патологични русофили.

72

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Българи,искат да ни скарат с нашите добри комшии-сърбите! Целта е да бъдат стиснати в клещи и да признаят КОсово,а на нас нищо не ни правят! Даже завчера имаше футболна среща между македонски и сръбски отбори,на която сърбите скандираха ,,Гоце е българин,,Ако не вярвате има клипа във Фейса! Всичко е интереси и най вече на САЩ !!!

71

Рамирес

преди 1 година

Султанът свиква ,,Цариградска Мирна Конференция" на която се дават на България 220 000 квадратни километра автономия,за разлика от днес 111 000 кв.км.Днес сме два пъти по-малка държава,защото тогава Русия дава нотис на Високата Порта,че ако се даде автономия на България,това означава ВОЙНА. И така започва така наречената иронично ,,освободителна война".Всъщност тази война не ,,поробителна".Дори и днес празнуваме 3-ти Март,датата на която България е изличена от географският глобус.

70

Анонимен

преди 1 година

До 71-ви. Събуди се от консомолският си сън. Как виждаш гърците в една държава с албанците? Хърватите след 73 г съжителство със сърбите ги мразят повече от който и да е, повярвай ми, работя с хървати. Помисли си защо не ги искат. Мислиш ли че словенците искат нова Югославия, аз ще ти кажа - НЕ! Румънжите питаш ли ги, нали и те имат територии на балканите. Къде ще е центъра на тази федерация - София, Блеград, Атина, Загреб или Истамбул? Тези глупусти с братските народи трябва да се спре.

69

Име

преди 1 година

Е - нормално е братята да се крадат, впрочем Адидас и Пума са всъщност на двама братя - но пък - братя Люмиер са задружни - Евлоги и Христо Георгиев - същото, сега - имаме или нямаме дипломация.Какво правим по въпроса един вид - да се обединим.

68

Анонимен

преди 1 година

71 Балканите немогат да се обединят и не трябва, те могат да живеят заедно, да си сътрудничат, но не и обединят. Два пъти са правени опити за Балканска федерация и в двата, Белград е искал да доминира и да бъде подчинен на Москва. Сърбия е рускакочина, която има сепаратстки стремежи към съседите си, подстрекавана от Русия.

67

Анонимен

преди 1 година

71 Русия създава смут и интриги на Балканите още от 1878 до днес.

66

Анонимен

преди 1 година

Що ли ми се чини,че Англия и Франция,не искат и до ден днешен силни Балкани ,а само се чудят,как да настройват един срещу друг съседи.Представяте ли си ако се обединим на Балканите ,каква сила ще смена тях не им трябва това,трябват им конфликти.

65

Анонимен

преди 1 година

Англосаксите да надуват сакса ,все са ни прецаквали .Отделно са ни и бомбили.Четете,че всичко паши са от европейски произход,не турци.Аре стига с този хейт по Русия

64

Анонимен

преди 1 година

63 Русия не дойде, тя просто прецени, че загубилата мощта си Османска империя, "Болния човек на Европа", както и силния дух, и стремеж към свобода на българите, които осигуриха опълченска и логистична помощ на руснаците, има шансове да спечели войната, да достигне Проливите и да направи от България Задунайска губерния. Доказателства за това са, насъскванета на Сърбия, да нападне България 1885 и я унищожи, като държава и позицията на Русия срещу Съединението.

63

Анонимен

преди 1 година

66 Русия винаги е участвала във всички международни преговори, срещу България. Дори и в тези, в които официално не участва, но старателно следи, задвижва всичките си пипала и лостове срещу малка България, за да я държи в подчинение слаба и зависима.

62

Гошо

преди 1 година

До Анонимен-51---леко се заблуждаваш Западните покрайнини, ги дадоха на Сърбия, днешните ЕС членове По специално ген Франше д'Еспере , то за това и една от централните улици в Белград носи неговото име

61

Анонимен

преди 1 година

Нюуейвърите Нова Генерация пееха в песен "железничар ме гледа с кървясали очи" и БКП,ДС пречукаха фронтмена им............................Оригиналният вариант е на Никита Хониат за солунските(Тесалия) ВЛАСИ с кървясали очи Асен,Петър,Калоян дето му били колеги от тайната византийска полиция преди ШЕФЪТ Исак Ангел да се ожени за Унгарската Принцеса БЕЛА трета ГУНКА и да им подари България..............Никита Хониат пише и за семитското Юдеизма минало на българите то ест Митридат(Зиези) ШЕСТИ

60

Анонимен

преди 1 година

Първи днес Инджев оплю Русия, а сега и тоя туркофил оплю Сърбия.

59

Bul gur

преди 1 година

На този татарин главата му е пълна с бръмбари. Роден за писател на съчинея по картинка.

58

Хан Тервел

преди 1 година

Всички са искали Проливите! Защо обаче никой не си даде децата да *** зарад за нас???? А??? Многознайковци платени? Защо само русите дойдоха? Нали цяла Европа уж беше възмутена и съпричастна? Какви Проливи "взеха" и какво "напечели" руския солдат при Плевен, Шипка и Шейново? Да си историк не значи да се въртиш като ветропоказател !

57

Анонимен

преди 1 година

Ами сега е моментът да припомним на сърбите за Ньойският договор и да мирясат .

56

Анонимен

преди 1 година

57 Един епизод/Дойран/, неможе да се сравни със вековната заплаха от Русия. Русия е най-големия враг на България, после е Сърбия и Турция.