14

Алекс

преди 1 година

Разочароващо.Бой не видях.Само бутане и крясъци.

13

Анонимен

преди 1 година

Скоро и в нашия, като гледа човек какви хора влизат. Вече и Парламента олекна силно, всеки има усещането, че там е място за лицемери и далавераджии и най-страшното народни изедници.

12

Малко за политика

преди 1 година

До Shshshshsh: Май не са прозападни. След войната на Саакашвили за Южна Осетия се отказаха да влизат в НАТО, отказаха да отварят втори фронт срещу Русия и вкараха Саакашвили в затвора (за силово разгонване на демонстрация, за побой на опозиционен депутат, за неправомерно харчене на държавни пари и т.н.).

11

По нашенски

преди 1 година

До Демокрация: Казал го е още Андрей Ляпчев: "Со кротце, со благо и со малце кьотек".

10

Щo тpиeш, бe?

преди 1 година

Cъщo kaтo npи нaзe! Tea ge нe cakaт pyckи areнти ce бъxтaт c oнea ge нe cakaт aмepиkaнckи areнти...

9

Анонимен

преди 1 година

Значи опозицията в Грузия се бие за хляба си хахаха Ако този закон го приемат няма да имат толкова парички, колкото сега... :)

8

САЩ били притеснени

преди 1 година

Да отменят тогава собствения си закон за чуждите агенти (FARA) от 38-а година. Нагли лицемери.

7

Демокрация

преди 1 година

Ето така се решават политическите противоречия на парламентарно ниво, с дебати и малко бой.

6

Червендалест

преди 1 година

Напълно нормално. За какво да отиват парите на най богатата страна-диверсии,подкупи и саботажи. Така е най лесно и властта се държи. Да сте чули да поведат света в инициатива за опазване на планетата, да покажат инженерната си мисъл например в отбор от формула 1,демокрация,стандарт,,,,,,,все чужди думи.

5

Да си припомним

преди 1 година

Да си припомним как в САЩ реагират дори на предполагаема намеса в техните избори. А считат, че те могат да се намесват навсякъде, да финансират журналисти и цели медии (а сигурно и политици) за да служат на техните интереси.

4

баба мара

преди 1 година

ами няма друг начин при нас 30 години се мотаят само капиталисти само с боимогат да се изгонят такива понятия като срам чест достоинство не са познати потези геог ширини заради тях не гласуваме защото няма за кого всички са еднаквикражби и пари келепир да пада

3

Анонимен

преди 1 година

Не само у наше село се бият и грузинците се тепат.

2

Анонимен

преди 1 година

Русия е платила на грузинските си слуги и агенти за този закон. Нищо чудно и българските слуги на Москва които са истинските чужди агенти но получават парите тайно да предложат същия закон.

1

Анонимен

преди 1 година

Принципно, трябва да се обяснява за какво се използват парите от чужбина, напр. мен ме интересува НПО "Комунистическа България" + "Продължаваме подмяната", за какво получават пари, за какво ги харчат и ако правят нещо в ущърб на България, ЕС в съда. Подписването на Македония за ЕС си е чисто национално предателство от страна на Кицата