42

Анонимен

преди 1 година

Нашите десни фашизофреници предлагат да пренапишем и историята на Германия и нейния фашизъм, заради днешните ни добри отношения. Да крием делия терор и диктатурата и фашизма на техните пра-прадядовци, които не били фашисти и съюзници на Хитлер, а репресирани от комунизма по време на Втората световна война. Войната още не била свършила, по цяла Европа, Франция, Германия, Италия съдят и бесят фашисти, но само нашите са репресирани от комунизма по време на Втората световна война.

41

Асан

преди 1 година

А историята на БКП :)))

40

факти и документи

преди 1 година

Комунистическата история трябва да бъде пренаписана и изучавана.

39

Анонимен

преди 1 година

Много по-вероятно е копейкаджиите възраждане да ни вкарат във война отколкото другите.

38

Равнопосавеност

преди 1 година

До 41 - Не пич - трябва да гласуваме за Възраждане не защото мразим либерастите, а защото с тяхната омраза към Русия ще ни вкарат във война, която накрая ще загубим. Много от тях са се уредили добре на запад и сега с радост биха пожертвали всичко и всеки в България за да спасят западните си придобивки. За по малко от 6 месеца реално управление предизвикаха криза с горивата и тока сами и само да не купуват от Русия.Представяте ли си ако ни управляват пак до къде могат да стигнат?

37

Равнопосавеност

преди 1 година

До 40 - Вие със Стамболов и Буров едновременно ли си говорите или си го обсъждал с всеки от тях по отделно? Колко често ви се случва да обсъждате историята с видни личности от нея? Има ли и други известни личности родени преди повече от 150г. с които поддържате активна комуникация? Това са все важни въпроси, които имат за цел да доизяснят гледната ви точка, както и на други личности със сходни... контакти.

36

Българин

преди 1 година

Трябва да покажем на либерастите ,че ги мразим гласувайки за Възраждане.

35

?!?

преди 1 година

Нинова проблемът е , че тази истирия за която говориш . Вече е била првнаписана веднъж. Защото Стамболов и Буров не си я спомнят такава каквато ни я представяш. Истината ще ни освободи , но ти Нинова няма да я изговориш. Както Георги Димитров ще излъжеш България.

34

Ни

преди 1 година

"Който ни освободи, той ще ни пороби" ....така са се опитали , така са и направили ....след години руските освобоители . Те и сега освобождават Украйна ....така го наричат

33

БялхляБ

преди 1 година

Ако не беше тоя, ако не беше ония , щяхме да сме добре зле , нито при тея нито при онея аз не виждам промяна ....сега ще видим промяната след април месец ...

32

Анонимен

преди 1 година

Ако обаче погледнем в миналите събития , то твоята партия БКП изобщо не празнуваше този ден. Остава само времето на Бойко, за това време ли да мечтаем?

31

Анонимен

преди 1 година

И кои са героите от Руско-турската освободителна война? Не са турците, нали?

30

Анонимен

преди 1 година

До Яяя Като както когато предложихте да станем 16та реСпублика ли?

29

Освобождение ли?

преди 1 година

Освободени от какво? Кой се чувства свободен?! От турските нрави и манталитет, след годините робство, сега стоки, курорти и серияли? От руските нашественици, нрави и манталитет, крали, изнасилвали и избили и онова от народа, което не се продало. От америкоевропейските лицемери, нрави и манталитет, които си назначиха пиявици да смучат и малкото, което ни остана. От какво сме свободни? От усещането за справедливост, държава, принадлежност. Защо свободни са тези, които не са в България?

28

Нинова

преди 1 година

Моите шефове пренаписаха българската история, не е редно друг отново да я поправя по какъвто и да било начин.

27

Яяя

преди 1 година

Когато изгоним всички краварски *** и техните поддръжници тогава българия ще се възроди.

26

Анонимен

преди 1 година

тази след един месец пак ще подава оставка

25

GG

преди 1 година

Твоите господари от Кремъл са я пренаписали и още продължават да я пренаписват. Когато изгоним всичко руско оттук, тогава пак ше станем силна държава

24

Анонимен

преди 1 година

До 78ма това не е бил "национален празник на България".

23

"социалисти&quo

преди 1 година

веят руски знамена, без коментар