55

Щирлиц

преди 1 година

Под нозете ни има и доста кости на руски войни,ама простен да му е този евроугоден пропуск,все пак не спомена нито дума за евро.Г..е.йскте безценности.

54

Анонимен

преди 1 година

Гълъбе, Гълъбе! Опитай да отгледаш две деца в тази проклета държавица, да доживееш до пенсия и тогава ела да ми обясняваш как седят нещата. Аз опитах, не е възможно. Сега си чети инструкциите от КГБ и не баламосвай народа!

53

Диана

преди 1 година

Да носиш България в ума и сърцето си, да я разкостваш и съсипваш както си искаш, да унищожаваш всичко хубаво, родно и мило и да се бориш за това, да унижаваш и мошеничеш, да манипулираш и съсипваш всеки истрински борец за щастието на тази страна - е, това може да го направи само БСП! БСП и СИЕ ВЪН от ПОЛИТИКАТА и на съд за всичките си безобразия!...Нямам думи! Тази нагла мафия ще ни довърши!...

52

аноним

преди 1 година

Интересно,Гълъб агитира да правим,да струваме,да задържим децата на България тук,но неговата дъщеря не живее ли в Англия????

51

Анонимен

преди 1 година

В грешка си Гълъбе , от 30 годин насам не се носи в ума и сърцето , а се вкарва в портмонето ! Ти поне ги разбираш тия работи ...

50

Анонимен

преди 1 година

Да носиш на гърба си български политик е равносилно на с м ъ р т!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Да носиш на гърба си български политик е равносилно са смърт!!!!

48

Предателите

преди 1 година

Ей тия са. Постоянно парадират с България и тихомълком я продават за няколко цента.

47

11

преди 1 година

До Анонимен 34 ------ Скрий са ве, не видиш ли, че съм го сложил в кавички, защото точно това е пропуснато от речта.

46

Бай Иван

преди 1 година

Психопатите от пп-дб днес са в траур, ако зависихме от такива като тях, още щяхме да сме под властта на падишаха ;) !!!

45

Българин

преди 1 година

Този Гълъб не е като Бойко Борисов. Само два пъти е бил министър на председателите на България. Но пък е бил ЗКПЧ. Демек, върл комунист от партията на другаря им Живков. С такива като сегашните политически лидери, изобщо не се учудвам, че в странаат има избори след избори. Дори и безработните политици скоро ще започнат да ни обещават разни хубави неща. А пък, тя инфлацията си е поради валутния борд и т. нар. БНБ. Честит да им е националния празник.

44

Morski

преди 1 година

Проблемът е в друго , гугутко мамина! Има много "българи" с Русия в ума и сърцето си!

43

Не се

преди 1 година

Живее само с идилии ,митове и легенди!Нужно е и изтрезняване ,научност и трезва преценка на събитията!Иначе емоцията е нужна,от време,навреме!

42

Анонимен

преди 1 година

До ОсвобождениеНие сега под руско или под англиско робство сме? Наистина живеем много добре последните години и затова питам да ми се изясни кой е отговорен за тая добрина.

41

Anonimen

преди 1 година

Сега с времето се разбира че е било грешка освобождението не можем да се управляваме успешно през турското робство сме били по добре

40

Освобождение

преди 1 година

Под турско робство българинът живееше в двуетажна къща с обширен двор, ограден с двуметрова каменна стена, в села с прясно варосани църкви и звънтящи камбани и като си нарами дисагите, можеще да отиде ако ще в Дамаск, ако ще - в Париж. В освободената българия живееше в панелка от 60 кв.м., църквите оцвъкани от гълъжите и под катинар, ограден с граници с бодлива тел, картечни кули, минни полета и охранявани от граничари с кучета, стрелящи на месо по всеки, дръзнал да се приближи до нея.

39

Анонимен

преди 1 година

Коронацията на Чарлз трябва да се обяви за национален празник на България и Иво Инджев ще е на седмото небе от щастие. Даже му предлагам да си смени името с някакво англиско, че неговото много на руски ми звучи и не става за един англофил.

38

Анонимен

преди 1 година

До 43 - Ааа не не не ... Адел вече не става, защото остлабна, а това накдърнявало чувствата на всички жени с наднормено тегло. Лошата Адел им отнела символа, когато отслабнала.

37

Анонимен

преди 1 година

Я слагайте тениските и шапките с британското знаме и пускайте Адел да слушате. Сега това е модерно. Каква България? Сега ще видите коронацията на Чарлз как цял ден и цяла нощ ще се върти по тв-то. Какъв 3 март? Санкции на Русия, че си е позволила да ни освободи от османското нежно присъствие.

36

перко

преди 1 година

Високопарни и шаблонни думи! За едни майка, за трудолюбивите мащеха! 10-15 бона срещу 780лв!