16

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 8 Щом и в Гърция има комунистическа партия , света не отива на добре. Тази комунистическа пандемия е плъзнала на всякъде.

15

АнонимеН

преди 1 година

ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ ВСИЧКО В ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ НЕ БИЛО ЕЛЕКТРОННО КАКТО Е В БЪЛГАРИЯ ! НЕЩО КОЕТО Е ТРЯБВАЛО ДА ГО БЪДЕ ОЩЕ ПРЕДИ 2000-ГОДИНА1 ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ВИНОВНО ТОГАВАШНОТО САМО Е КРАДЯЛО ПАРИ А ЗА ЖЕЛЕЗНИЦАТА НИЩО! СЕГА ЛЪЖАТ, ЧЕ ЕС БИЛИ ВИНОВНИ, ЧЕ НЯМАЛО ПАРИ ЗАРАДИ ТЯХ НО ЕС Е ЧАК ОТ 2010-ТА ГОДИНА! ЦЯЛО ЧУДО Е, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ДОСЕГА ИНЦИДЕНТ!

14

АнонимеН

преди 1 година

До Varg/ ПРОТИВОРЕЧИШ СИ ЛЪЖЕЦО ПУТИНСКИ! ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В ГЪРЦИЯ ОБВИНЯВАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО Е ПРО НАТО И ЕС! ТОЧНО ВИЕ КОМУНИСТИТЕ СТЕ ГО СВЪРШИЛИ И ТОЯ АТЕНТАТ ЗА ДА СВАЛИТЕ ЛЕГИТИМНАТА ВЛАСТ В ГЪРЦИЯ!

13

АнонимеН

преди 1 година

350 ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ ТАМ! НО УМРЕЛИТЕ СА ОСНОВНО ОТ ПЪРВИТЕ 2 ВАГОНА ! ИЗВОДА Е ПЪРВА КЛАСА НЕ Е ДОБРЕ ДА СИ ВЪВ ВЛАК!

12

Varg

преди 1 година

На всички е повече от ясно,че това е терористичен акт.Тъкмо,когато се надигна страшна анти натовска и анти американска вълна в Гърция се случва това.

11

Анонимен

преди 1 година

Началника на гарата е имал млада любовница

10

Анонимен

преди 1 година

Столетието на комунистическия експеримент върху обществото е век на лъжи, насилие и убийства. Тероризмът е важен инструмент за разпространение на комунистическата идеология в света. Появата на комунистическа власт в дадена страна винаги и без изключение води до мобилизиране на цялата държавна машина за създаване на терор. Тази спонсорирана от правителството репресия е държавният тероризъм.

9

Сата НАТО

преди 1 година

Лазо и Тошо, егейски македонци...

8

Сата НАТО

преди 1 година

А какво опасно има в обкръжаването на Просията?

7

Анонимен

преди 1 година

Комунистическата Партия на Гърция изисква:- Излизне на Гърция от империалистическите планове, никакво участие във военни учения на НАТО и в обкръжаването на Русия.- Да не се ратифицира новото гръцко-американско споразумение за военните бази и всяко друго споразумение, което включва и обвързва народа и страната ни с опасните империалистически планове.- Незабавното закриване на американо-натовските бази на смъртта. Призоваваме народа да засили борбата си за излизанена Гърция от империалистическите съюзи на НАТО и ЕС, с пълен народен суверенитет.

6

Анонимен

преди 1 година

Комунистическа партия на Гърция (на гръцки: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, ΚΚΕ) е крайнолява комунистическа политическа партия в Гърция, заемаща 5-о място в гръцкия парламент. Основният членски състав на партията е от бедните работнически слоеве.

5

Анонимен

преди 1 година

Гърция се превръща в основна логистична база на НАТО и започнаха атентатите на комунистите

4

Анонимен

преди 1 година

В Лариса има военна база на САЩ. Товарния влак е претъпкан с дронове за Украйна

3

Анонимен

преди 1 година

Влаковата катастрофа за мен е терористичен акт на гръцката комунистическа партия

2

Мунчо

преди 1 година

До 2 Какво общо има написаното от теб със статията?

1

Не може

преди 1 година

Чуждия негативизъм не ми влияе ,не може да влияе .Честит празник България !